5 GÜNDE 5 KİLO VERMEYE KARAR VERDİM !!!! YANIMA ARKADAŞ ARIYORUM :)

kızlarrrr bende sizler gibiydim taki 2 ay önceye kadar ve şimdimde yıllardır kurtulamadığım Kilolarımdan Veysel bey sayesinde kurtuldum ben 17 Yaşındayım ve 92 kiloydum 2 ayda 17 kilo verdim ve şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Insanların dalga geçmesi kıyafetlerimin olmaması beni bunalıma sokmuştu ama şu an gayet mutlu ve kilo vermeye devam ediyorum isterseniz sizlerde zevkle yardımcı olabilirim. Bana kesinlikle güvenebilirsiniz yıllardır tüm doktorlar gidip tüm tahlilleri yaptırdım tüm diyetleri uyguladım ama hiç bir faydası olmadı ve Veysel bey ile tanıştıktan sonra ise Hayatım Değişti ve herseye yeni bir başlangıç Yaptım ve bundan da çok memnunum vede memnun Olduğum için başkalarından yardımcı olmak isterim. Veysel beyin kendisi cerrahi asistan olup ve sağlıklı yaşam danışmanlığı yapmaktadır.ilginizi çekerse yardımcı olabilirim.

olsun canım :) 1 günümüz patates günü haşlayıp yada fırında kumpşr şeklinde közleyip istediğin kadar yiyoruz ... sadece baharatlar kullanarak tatlandırıyoruz :) 2 günümüz sebze her türlü sebzeyi çiğ yada haşlama yada yağsız türlü şeklinde tüketebiliriz gene baharat kullanabiliriz ...3 günümüz et günü ... haşlama yada ızgara tavuk balık yada et yiyebiliriz ayrıca konserve ton balığıda olur .... 4 günümüz meyve . her türlü meyveyi tüketebilirsin ama muz hariç .... 5 günümüz yumurta günü ...ayrıca light yoğurt yada süt içebilirsin tercih senin .... bütün bunları sadece baharat kullanarak tatlandırıyoruz ... en önemli püf noktası sabah tabağımızda ne varsa öğlen ve akşamda aynısı olacak ... hiçbirşey ekleyip hiçbirşey çıkartma ... istediğin kadar yemekte özgürsün :):):) benim 3 günüm ... 1.600 kilo gitti bile :)
ya ben seyi anlamadim arkadasim: butun gun birsey ekleyip cikarma demissin.mesela sebze gunu sabah ispanak yediysem butun gunu ispanak mi yiyecegim?ayni sekilde meyve gunu de elma yediysem elma mi yiycem aksama kadar ?bi de 5.gunden sonra ne yapcaz?
tesekkurler

ya ben seyi anlamadim arkadasim: butun gun birsey ekleyip cikarma demissin.mesela sebze gunu sabah ispanak yediysem butun gunu ispanak mi yiyecegim?ayni sekilde meyve gunu de elma yediysem elma mi yiycem aksama kadar ?bi de 5.gunden sonra ne yapcaz?
tesekkurler

evwt canım sabah tabağında ne varsa öğlen ve akşamda o olacak :) 5 gün bu diyeti yaptığında 2 gün tatil ... yani neyi özlediysen azar azar yiyeceksin :)

kızlarrrr bende sizler gibiydim taki 2 ay önceye kadar ve şimdimde yıllardır kurtulamadığım Kilolarımdan Veysel bey sayesinde kurtuldum ben 17 Yaşındayım ve 92 kiloydum 2 ayda 17 kilo verdim ve şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Insanların dalga geçmesi kıyafetlerimin olmaması beni bunalıma sokmuştu ama şu an gayet mutlu ve kilo vermeye devam ediyorum isterseniz sizlerde zevkle yardımcı olabilirim. Bana kesinlikle güvenebilirsiniz yıllardır tüm doktorlar gidip tüm tahlilleri yaptırdım tüm diyetleri uyguladım ama hiç bir faydası olmadı ve Veysel bey ile tanıştıktan sonra ise Hayatım Değişti ve herseye yeni bir başlangıç Yaptım ve bundan da çok memnunum vede memnun Olduğum için başkalarından yardımcı olmak isterim. Veysel beyin kendisi cerrahi asistan olup ve sağlıklı yaşam danışmanlığı yapmaktadır.ilginizi çekerse yardımcı olabilirim.

kimdir bu veysel bey ... cerrahi asistan nasıl diyet veriyor ki ... soyismiyle bi verir misin doktoru ... araştırmak isterim ...nerde yaşıyorsun ... neler yapıyorsun kilo verirken anlat bakalum bi :)

A ameron ben buse İzmir'de yaşıyorum ve henüz 17 yaşındayım Haziran'ın 30 Una kadar 92,5 kg idim 2 aylık bir süreçte 17 kg verdim ve şu an 75 kiloyum verdiğim kiloları geri almamak üzere verdim.
Veysel bey herhangi bir Ücret talep etmiyor ücretsiz danışmanlık yapıyor Zayıflama Sürecinde doğru beslenmemizi ve ihtiyacımız olan multivitaminlerin nasıl kullanacağımız konusunda bizi bilgilendiriyor. Kişiye özel program uyguladığı için size nasıl bir program uygular bilemiyorum

Kişiye özel uyguladığı programdan Ücret almıyor görüşebilirsiniz, görüşmelerdende Ücret almıyor. Kullandığımız multivitaminlerin kendimiz alıyoruz
....

Ben bu güne kadar bir çok diyetisyenlere gittim çok para harcadım ve sonuç alamadım ama burada sağlıklı bir şekilde zayıfladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar. Bu diyete ben de katılmak istiyorum. Perşembe günü iş görüşmem var,şişkinliğim gitse yeter :( boyum 1.64cm, kilom 69-70. 1-2 ay içerisinde 59-60 olursam süper olacak :)
yarın akşam günümün nasıl geçtiğini yazacağım.

ya kızlar cok merak ettim bu diyeti.benimde 5 kilo fazlam var.ama aklıma takılan et gününde sabah eti nasıl yıyorsunuz?ben yıyemem yaa:(

Bı diyet işe yar mı ya benim de bi 6 kilo fazla var of vereyim artık bunları ya :(

Back
X