"5 gunde - 6 kilo verdim " NiLy'n ozel diyeti *

Sakin olun biraz, 5 gunde 6 kilo imkansiz degil, hele ki 20 yasinda. Daha cok su kaybetmistir zaten. O yediklerine gore az bile vermis bence ama ne kadar saglikli orasi tartisilir. Uzmanlar gunde 1200 kalorinin altina dusmeyi onermezler. Zaten sagliksiz bir kilosu varsa doktora gittiginde gerekeni anlatacaktir.

Şimdi bi yerlerden çıkıp ''sizi pis şişkolar beni kıskanıyosunuz''diyecek:1:
:26:şişşşşşşşt ölü taklidi yapalım gider belki:1:

Sakin olun biraz, 5 gunde 6 kilo imkansiz degil, hele ki 20 yasinda. Daha cok su kaybetmistir zaten. O yediklerine gore az bile vermis bence ama ne kadar saglikli orasi tartisilir. Uzmanlar gunde 1200 kalorinin altina dusmeyi onermezler. Zaten sagliksiz bir kilosu varsa doktora gittiginde gerekeni anlatacaktir.

Gayet sakiniz,bizde imkansız demedik.
Sadece yanlış bir yöntem ve sağlıklı bir kilo verme değil dedik.
Kendisi birden gerildi.Üslup falan değişti.Görmediniz herhalde.

İki üç gündür takip ediyorum ..bir insan yorumlara nasıl böyle dambul dumbul karşılık verir..ben ilk yorumda 5 günde 6 kilo vermene (o kadar zamanda o kadar kilo)şaka gibi demiştim...asıl sen saka gibisinnn..annemm sen o 6 Kiloda psikolojinide kaybetmişşin..BENCE SEN KİLOYU FALAN BOŞ VER ..İNSANLARLA NASIL KONUŞULACAGINI ÖGREN ...EMPATİ KURMAYI ÖGREN ..BAK FAZLA KİLON FALANDA YOKMUŞ ZATEN SENDE SÖYLUYORSUN ..FİT GÖRÜNMEYİ BÖŞVER BİRAZ DÜŞÜNCE OLARAK ASIL DÜR HİTABINI DEĞİŞTİR YOKSA MAZALLAH HER GİRDİGİN YERDE DİŞLANİRSİN...!!!

Gayet sakiniz,bizde imkansız demedik.
Sadece yanlış bir yöntem ve sağlıklı bir kilo verme değil dedik.
Kendisi birden gerildi.Üslup falan değişti.Görmediniz herhalde.

Bence iki tarafta ayni sekil davranmis. Yaptigi diyettendir sinirlerinin gergin olmasi. Zamaninda 168 boy a 48 kilo biri olaraktan , bir deri bir kemik kalmanin iyi olmadigini simdi biliyorum. Ama o zamanlar bilmiyordum. Simdi 72 kiloyum en fazla 55 e inerim. Birakin istedigi kiloda kalsin bizim soylememizle birsey degismiycek cunku.

evet imkansız değil ,günde 3 -4 lt su içtiğini yazmıs su kaybetmesı olanaksız kas kıtlesını kaybetmıstır ,kas kıtlesı erimiştir daha dogrusu proteınsız beslendıgı ıcın dıyet yaparken mutlaka proteın tuketılmelı spor yaparken vucutta ki kas oranı ne kadar fazla ise okadar çok yag yakılır ,bu yuzden sağlıklı kas yapısını korumak adına pproteınsız beslenme düşünülemez.

evet imkansız değil ,günde 3 -4 lt su içtiğini yazmıs su kaybetmesı olanaksız kas kıtlesını kaybetmıstır ,kas kıtlesı erimiştir daha dogrusu proteınsız beslendıgı ıcın dıyet yaparken mutlaka proteın tuketılmelı spor yaparken vucutta ki kas oranı ne kadar fazla ise okadar çok yag yakılır ,bu yuzden sağlıklı kas yapısını korumak adına pproteınsız beslenme düşünülemez.

Ilk once karbonhidrat, sonra yag, sonra protein yakilir. Su arada hucrelerin yakilmasi icin kullanilir. Kas dedigin proteindir. Yaptigi olum orucu, diyet degil. Onun yaptigina saglikli demedim ki sadece 3-4 kisi cok ustune gitmissiniz o da ters tepki vermis.

NiLy sende uzatma. Kilo verme yontemi her yerde aynidir. Turkiye farkli, Ingiltere farkli degil. O kilo saglikli da degil. Bir GP ye gittiginde sana soyleyecektir. Arkadaslar kotulugune konusmamis. Neyse barisin artik kavgaya gerek yok.

Hepinize iyi geceler.

Son düzenleme:
Bence iki tarafta ayni sekil davranmis. Yaptigi diyettendir sinirlerinin gergin olmasi. Zamaninda 168 boy a 48 kilo biri olaraktan , bir deri bir kemik kalmanin iyi olmadigini simdi biliyorum. Ama o zamanlar bilmiyordum. Simdi 72 kiloyum en fazla 55 e inerim. Birakin istedigi kiloda kalsin bizim soylememizle birsey degismiycek cunku.

o iki taraftan biriyim.
topiğe yazdığım mesajları okudunuz mu bilmiyorum ama gayet de sakin ve düzeylibir üslupla yazdım.
diğer aekadaşların da seviyeyidüşürdüğünü düşünmüyorum.

Kilo benim değil senin takıntın.Ama merak ediyorsun herhalde söyleyim.
Ebru Şallı'nın fiziğini de,insan üstü bir çabayla çöp adam kalma istikrarını da,
beğenmiyorum.5 kilo fazlam var,onu da 5 güne sıkıştırıp sağlıksız vermek istemem.
Klışe ama gerçektir''hızlı verilen kilolar aynı hızla alınır''
Yavaş yavaş sistemli biçimde vermek gerekir.
Seni alkışlamadığımız için bize kızamazsın.

umarim verirsin o zaman basarilarr

yazdıklarının hiç biri doğru olmamakla birlikte sanki bilir kişi gibi buraya gelip kilo diye tabir ettiğin ama ne verdiğin bbelli olmayan ,sana öneride bulunan insanlara ukalalık yapan gururlu tavırlarınla insanların senın hakkında ne dusundugunu az cok empatı yaparak anlamıssındır.bu kıloda bence dr gorunmelısın

hesaplarının hepsi yanlıs sızın oralarda nasıl hesap yaptıkları su yakmanızdan belli sanırım :)))) su yakılmaz canım yag yakılır VE YAĞ ter le atılmaz adı ustunde yaktıgın ıcın enerjiye donusur .su ıse atılır ter ve ıdrar ile asagıda senın yaptıgın yanlıs hesapların dogrusu var senı aydınlatmak adına usenmedım buldum
Cinsiyetiniz: Erkek Kadin

Boyunuz (Örneğin: 182) : 160 cm

Ağırlığınız (örneğin : 70.5): 44

Yaşınız : 20

Bazal Metabolizma Hızınız: kcal/gün1255.4( bu senın gunluk alman gereken kcal miktarı ok)

VKİ Hesabı
Kilonuz (Kg olarak yazınız)
Kg.44
Boyunuz(Cm olarak yazınız)
Cm.160
Vücut Kitle İndeksi değeriniz
kg/m2dır.17.187499999 kg/m2

hanı saglıklıyım dedın ya saglıklı ınsanın vücut kıtle ındeks 20 ile 25 arasında olması gerekırken sen kendının saglıklı oldugunu dile getirip ustune bilir kısı gıbı ınsanları yorum yaptıgına pısman etmıssın sımdı asagıdakı tabloya ıyı bak durumun vahım gorunuyor vücut kıtle ındeksın normalınde altında ANOREKSIYA SINIRINDASIN .

VKİ aralığı Sınıflandırma
20 Zayıf ( SENIN Kİ 17)
20-24,9 Normal
25-29,9 Hafif şişman
30-34,9 Şişman
35-44,9 Sağlık açısından önemli
45-49,9 Aşırı şişman
+49,9 Morbid (ölümcül) şişman

Yaş İdeal VKİ ARALIĞI
19-24 19-24
25-34 20-25
35-44 21-26
45-54 22-27
55-65 23-28
+65 24-29
.

1 KİLO 7000 KCAL,DİR sen hesapla bakalım günde 2000 yada 1500 kcal yakmakla 1 haftada kaç kilo verırsın :))) kesınlıkle 6 KILO DEĞİL
1 HAFTADA GÜNDE 2000 YADA 1500 KCAL YAKMAKLA VERECEGIN KILO 14000-10500 BUDA 2 VE 1.5 KILO EDER YANI 6 DEGİL.
AYRICA O VERDIGIN KILODA DEGİL KAS KAYBETMIS VUCUDUN COK KILO VERMEN BU YUZDEN PROINSIZ BESLENMEN BUNUN NEDENI.

:))))))))))))))))))))))))))))))))

cokkk sasirdim benimle bukadar ilgilendin icin ya kendinlede bukadar ilgileniyorsan ozaman tam ideal kilo super bi vicuda sahipsindir....
o zaman ben spor oretmenim yerine seni alayim gel londraya valla :1: adam isini bilmiyormus ... o 2.000= 1.500 ve agirliklar mekikler falan hepsi yalanmis demek ki ben 1 -2 kilo verdim tartilar yalan senn hesaplamarin dogru yaniii :1: ben ne yaptimi cok iyi biliyorum cnm merak etme.... :34: Beni dusundun icin de cokk TESEKURLERR:16: o zaman bacaklarim icinde bisi oner boyle cok istedim kadar zayif deillerr :26: napmaliyim sence :32:

insanlara ukalalık yapan gururlu tavırlarınla insanların senın hakkında ne dusundugunu az cok empatı yaparak anlamıssındır.bu kıloda bence dr gorunmelısın..

..DOGRU TESBİT..HELAL SANA MELİSSSSSA

:) merak etme benim kontrollerim var ki zayiflama icin deil bu arada HELAL DEMISIN YA ... BENDE SANA HELAL OLSUN DIYORUM BI BASKASIN YAZDIKLARINI KENDIN YAZMIS GIBI ANIMSIYORSUN :1:

:1:profiline bakınca çok güldüm.
Sen kendinle de çelişiyorsun,Ebru şallı gibi olmak istemiyorum diyorsun ama
maşallah ünlülerin kilolarına boylarına konu açacak kadar takıntılısın.
Hele ''bacaklarım çok kalın''diye bir konun var ki evlere şenlik.
Sanırsın 1.50 boyun var kilonda 65 falan:1:
Ne kadar kalın olabilir Allah aşkına.
Ya sen boyunu yanlış ölçmüşsün:1:
Ya da kilodan daha önemli bir problemin var.
Allah akıl fikir versin.

oylemi seni gulldure bildiysem ne guzel bisi , demeki cok gulmeyen birisin ki beni gorunce guldun o zaman 7/24 bak profilime gulersin bol bol daha genclesirsin ...... Cidden kalin bacaklarim spor yaptim icin SIKI ve kalin duruyorlar boyum 1.60 oldu icin uzun deilim ki benim bel bolgem daha uzun gibi evet unlulere bakiyorum cunki ayni boyda kiloda oldum icin onlarida kendime ornek aliyorum .... Aklim var ALLAHA SUKURLER OLSUN olmayanlara versin....diyorum AMIN

Son düzenleme:

saol cnm .... evet 1.200 normal diyet yapanlar icin ama daha hizli vermek isteyenler 1.000 calori almalari gerek ....

İki üç gündür takip ediyorum ..bir insan yorumlara nasıl böyle dambul dumbul karşılık verir..ben ilk yorumda 5 günde 6 kilo vermene (o kadar zamanda o kadar kilo)şaka gibi demiştim...asıl sen saka gibisinnn..annemm sen o 6 Kiloda psikolojinide kaybetmişşin..BENCE SEN KİLOYU FALAN BOŞ VER ..İNSANLARLA NASIL KONUŞULACAGINI ÖGREN ...EMPATİ KURMAYI ÖGREN ..BAK FAZLA KİLON FALANDA YOKMUŞ ZATEN SENDE SÖYLUYORSUN ..FİT GÖRÜNMEYİ BÖŞVER BİRAZ DÜŞÜNCE OLARAK ASIL DÜR HİTABINI DEĞİŞTİR YOKSA MAZALLAH HER GİRDİGİN YERDE DİŞLANİRSİN...!!!

turkcem sizin gibi deil PARDON...
psikolojim cok iyi , en azindan birisi bisi yazinda dogru yorum yapiyorum....
olamaz ya boyle bisi demiyorum sizler gibi
nasil falan derim sagliksizsada saglizsiz derim bitirim boyle sizin gibi KIMSENIN USTUNE GITMEM....

canım merhaba öncelikle burada sadece senin yaklaşımından ötürü herkes tepki vermiş senin için endişelenip yanlış bir yol izlediğini söylemeye çalışmışlar senin cevaplarına istinaden de polemiğe dönmüş.. yoksa düşünsene kim bu konuda rekabete girip,senin alıp verdiğin kiloyla ilgilensin sadece çok gençsin bu yaşta hızlı bir şekilde kilo verilebilir evet ama 6 günde kaybettiğin sey gercekten kilo değildir inan bana..spor yapmanı takdir ettim bende yapıyorum her gün ki 79 dan 57 lere düşmüş biriydim ve 79a aktif sporu bıraktıktan sonra geldım ..tahmin edemeyeceğin kadar çok diyetisyene ve spor kulübüne gittim..Ama ne bir doktor ne de bir diyetisyen bana bunu vadetmedi hatta önermedi vadetseydi de ben onunla devam etmezdim..senin listeni inceledim listen çok katı nilaycım öncelikle ikincisi de spor için de (avrupa şampiyonu hocalarım dahi oldu ) haftada 3 günü geçmemelisin bence bu kadar ağır spor yapıyorsan..vücudunun dinlenmeye de ihtiyacı var inan bana...beni yanlış anlama buradaki herkes gibi niyetim tanımadığım ve de benden küçük biriyle polemiğe asla girmek değil sadece zaten fit olan vücuduna zarar gelmesin..

canım merhaba öncelikle burada sadece senin yaklaşımından ötürü herkes tepki vermiş senin için endişelenip yanlış bir yol izlediğini söylemeye çalışmışlar senin cevaplarına istinaden de polemiğe dönmüş.. yoksa düşünsene kim bu konuda rekabete girip,senin alıp verdiğin kiloyla ilgilensin sadece çok gençsin bu yaşta hızlı bir şekilde kilo verilebilir evet ama 6 günde kaybettiğin sey gercekten kilo değildir inan bana..spor yapmanı takdir ettim bende yapıyorum her gün ki 79 dan 57 lere düşmüş biriydim ve 79a aktif sporu bıraktıktan sonra geldım ..tahmin edemeyeceğin kadar çok diyetisyene ve spor kulübüne gittim..Ama ne bir doktor ne de bir diyetisyen bana bunu vadetmedi hatta önermedi vadetseydi de ben onunla devam etmezdim..senin listeni inceledim listen çok katı nilaycım öncelikle ikincisi de spor için de (avrupa şampiyonu hocalarım dahi oldu ) haftada 3 günü geçmemelisin bence bu kadar ağır spor yapıyorsan..vücudunun dinlenmeye de ihtiyacı var inan bana...beni yanlış anlama buradaki herkes gibi niyetim tanımadığım ve de benden küçük biriyle polemiğe asla girmek değil sadece zaten fit olan vücuduna zarar gelmesin..

Saol cnm yorumun icin:54:
ben normal sekilde yazdim ama bazi kisiler cidden ALAYCI yazmasi ve OLAMAZ YA YALAN SOYLUYORSUN gibi demesi beni KUCULTMELERI karsisinda ben asla ama asla SUSAMAM ki kisiligimde oyle hic kimse bana BU SEKILDE ALAYCI sekilde konusamaz KONUSTURTMAMDA yani o yuzden bende onlara boyle cevaplar verdim... 5 gunde 6 kilo cok buyuk bisi bunu bende biliyorum ama bu benim yaptim diyet tek 5 gundu yani 6 -7 gun gibi devami yok onun sonunda spora 2 gun ara verdim ve normal sekilde yemek yedim ve bunu herkez bilir diye dusunuyorum senin de ama (bilmeyen okadar cok kiside var) kiloyu verip sonra yemek gerek ve spora baslamak ve eger spor yapiyorsan vicudunda KAS olur ki zayiflamayla birlikte kas deil yag gider ki benim vicudumda suanda KAS var karnimda bacaklarimda kollarim sirtimda falan ki ben BACAKLARIM kalin diye konu actim oylede (bazi kisiler yine bacaklari nasil kalin olur kilo verdiyse diyorlar tek guluyorum ki buda onlarin sportdan anlamadini gosteriyor) cok spor yaptim diye bacaklarim hafif kalin gorunuyor ve ben tek diyet yapsaydim suanda dediniz gibi kas kaybim olurdu ve vidudumda bazi yerler SARKARDI cunki yag kaliyor kas gidiyor ama kas yaparak zayiflarsaniz kas kaybedilmiyor ki kas yapiyorsunn ki vicudun daha cok SIKILASIYOR...
yok cnm seni niye yanlis anliyayimki guzel bi sekilde yorumunu yaptin bende cvb verdim...
benim yaptim diyeti kimse yapamaz yapsa bile cok az kisi yapar ki ben neler duyuyorum goruyorum bazi kisiler zayiflamak icin tek yogurt yiyorlar ki bazilari kendilerini KUSTURUYORLAR yiyip yiyip bu en sagliksizdir ye ye sonra cikar ASIL BUNLAR SAGLIKSIZ ZAYIFLAMADIR....
ben normal sekilde diyetimi yaptim bu benim tercihimdi kendim istedim ve istedim kiloyu verdim, ki ben sisman birisi deildim eskiden evet biraz kilom vardi 56 diym ve sporla 48 kadar indim ve tatile gitcem icin daha guzel bi vicudum olsun diye basladim buna ve istedim kiloyu verdim 44 oldum ve diyeten sonra alicaksamda kilo 1 alirim onuda turkiyede ki ben cok et sevdim icin orda zaten bol bol yiycem icin tek alicam kilo 1-2 olur :)
Merak edenlerede soylemis oldum bu sekilde.... zannetiniz gibi 10 kilo almam ki birisi banada daha sismanmisim giib yorum yapmis 60 fln gibi onada diycem tek seyyy cnm ben hayatim boyunca en fazla kilom 56 oldu onun disinda cikmadim yukari ben sabahtan aksama kadar yemiyorum,her yemegi ekmekle yiyen hic deilim imkansiz bisi benim 60 kilo almam tek bi sekilde alirim -- gunun birinde hamile olursam dier turlu IMKANSIZ bisi ....

Son düzenleme:
Canım, burada kimse kimseyi çekememezlik yapmaz, kötülüğünü de istemez.
Sen alman gereken kalorinin çok çok altında beslenip, 2 katını yakmaya çalışıyorsun.
Kimse sana diyet yapma, spor yapma demiyor.
5 günde 6kilo ne kadar sağlıklıdır sen bir düşün?
Kendine zarar vermediğini düşünebilirsin ama ileride anlayacaksındır.
Kişiliğine laf eden de yok; sadece konuyu açtıysan tüm yorumlara açık olman gerekir.
Olamıyorsan da açmamalısın...
Yada ilk başta not düşersin hiç olmadı cevap vereceğine teşekkür eder geçersin.:34:

saol cnm .... evet 1.200 normal diyet yapanlar icin ama daha hizli vermek isteyenler 1.000 calori almalari gerek ....

Nily hala laf yetistirme pesindesin. 1000 kalori aclik siniridir hele senin yaptigin sporla birlikte hic onerilmez. Birseyleri yanlis yapiyorsun, uyarilinca da susmak yerine hala cevap veriyorsun. Senin 40 kilo olmanda, 70 kilo olmanda bize hic birsey kazandirmaz. Burnunun dikine gidersen sen zararli cikarsin. Cok hizli vermek istiyorsan 0 kalori al o zaman.

Arkadaşım aiding salihtii sanırım bu tarz sadece sıvı tüketerek 1-3-5-7-10 günlük oruclar tutmalarını öneriyor.. bu tarz açlık uygulamaları ile karaciğer, böbrek, daa bi cok organ temizliği yapılıyor. tabi ki sürekli yapmamak şartı ile...annem kanser hastası benim.. bazen aaçlıklar yapıyor en fazla 3 günlükleri yapabildi... yine de onu dinç tuutuyor. bu tarz seyler sağlık içinde yapılıyor.. hatta bi cok örnek var açlıklarla kanserleri yok edenler, bi cok hastalıktan kurtulanlar... elbette cok sağlıklı seyler gibi görünmüyor diyet catısı altında ama teebrik ederim azminizi. fAKAT böyle oruclardan açlıklardan sonra uuzun süreler normal beslenmelisiniz.

neyse annem bi sene önce keşfetmişti. bi kaç ay içerisinde iki üç kez açlıkları yaparak on kilo verdi. gayet sağlığıda yerindedir, kendine de bakar.. suan 60 kilo... bi yıldır kilosu sabit...

Son düzenleme:
:) merak etme benim kontrollerim var ki zayiflama icin deil bu arada HELAL DEMISIN YA ... BENDE SANA HELAL OLSUN DIYORUM BI BASKASIN YAZDIKLARINI KENDIN YAZMIS GIBI ANIMSIYORSUN :1:
ben arkadaşın yazdıgını aynısını kopyaladım ...başkasının yazdıgını kendim yazmış gibi göstermedim zaten onun yorumunu ekledim .o satırın ne kadar dogru oldugunu üstüne basa basa görmen için...aynı fikirde olgugumuzu belirtmek için....ve yorum olarak dogru tesbit yazdım..bu şekiller gülücük ifadelere eminim kendi durumuna gülüyorsundur..!!!

Back
X