Anladim insallah bebegine kavusursunEvet 1.de ordaydı. Ben çok memnunum ondan ve ekibinden de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim insallah bebegine kavusursunEvet 1.de ordaydı. Ben çok memnunum ondan ve ekibinden de.
Hepimiz inşallah.Anladim insallah bebegine kavusursun
Evet canım birde bana o gün bağışıklık serumu yapıldı. Evet temizdi DNA hasarı yoktuSadece mikrociple mi kavustunuz bebeklerinize allah bagislasin..
Sperm hasar dna testi yaptirmismiydiniz
Tam olarak.size neler yapildi bastan anlatabilirmisinzEvet canım birde bana o gün bağışıklık serumu yapıldı. Evet temizdi DNA hasarı yoktu
İki negatif tedavim var. Tahlilleri sonuçları gösterdim. Sperm seçimi sağlıklı yapılamadığını düşündüler iyi bir lab olan merkezdi son gittiğim. Normal süreç işledi sadece sperm seçimi üzerine duruldu çok şükür sonuç aldık.Tam olarak.size neler yapildi bastan anlatabilirmisinz
Bekarligimdan beri zaman zaman olur adetle birlikte geri kaybolur. Sıkıntı teşkil etmiyor yani birde tedavi süresince kist yoktu , 23yumurta toplandı 11dollendi. Erkek infertilitesiOyle mi neden bu sekilde oluyor anlamiyorum sizde polikistik varmi
Tamam canim cok tesekkurlerİki negatif tedavim var. Tahlilleri sonuçları gösterdim. Sperm seçimi sağlıklı yapılamadığını düşündüler iyi bir lab olan merkezdi son gittiğim. Normal süreç işledi sadece sperm seçimi üzerine duruldu çok şükür sonuç aldık.
Ohooo benim 11 den 5.gune 1 kaldı ve buna normal dendisiz gene iyisiniz
Hangi merkezde yaptirdinizTam olarak.size neler yapildi bastan anlatabilirmisinz
Bahçeci de yaptırdım..Hangi merkezde yaptirdiniz
Neresiydi orası?erkek infertilitesiyle mücadele ediyorum ben deİki negatif tedavim var. Tahlilleri sonuçları gösterdim. Sperm seçimi sağlıklı yapılamadığını düşündüler iyi bir lab olan merkezdi son gittiğim. Normal süreç işledi sadece sperm seçimi üzerine duruldu çok şükür sonuç aldık.
Gurgan klinik AnkaraNeresiydi orası?erkek infertilitesiyle mücadele ediyorum ben de