5 güne sadece 1 embriyo

MlsFzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
167
60
28
30
Kızlar çok kötü durumdayım pazartesi günü 16 tane yumurtam toplanmıştı bir gün sonra aradılar 10 tanesi dollenmişti bugün 5 günü ve sadece 1 sağlam embriyomuz kalmış çok üzüldüm😢 oda genetik teste gidicek tekrarlayan düşüklerim olduğu için acaba 1 tane embriyo genetiği sağlam gelirmi çok üzülüyorum çok umutsuzum

Kızlar çok kötü durumdayım pazartesi günü 16 tane yumurtam toplanmıştı bir gün sonra aradılar 10 tanesi dollenmişti bugün 5 günü ve sadece 1 sağlam embriyomuz kalmış çok üzüldüm😢 oda genetik teste gidicek tekrarlayan düşüklerim olduğu için acaba 1 tane embriyo genetiği sağlam gelirmi çok üzülüyorum çok umutsuzum
Sağlıklı olsun 1 tane yeterli arkadaşım üzülme sonuç temiz gelir inşallah

Ben varım ki benim ne 16 sı erken menapoz hastasıyım ve sadece 2 yumurta toplandı sadece biri döllendi. Bir embriyoya Allah ol dedi şuan nerdeyse 11 haftalık hamileyim biiznillah, maşaAllah 🤍

Ki ilk gebeliğim kalbi durmuştu. Kürtaj oldum maalesef. Hazırda embriyomda yoktu zaten çok toplanmadığı için baştan tedaviye başladım. Hiç bir zaman ümitsiz olmadım. Hiç bir zaman üzülmedim. Hep Allah’a güvendim. Sırtımı da Allah’a dayadım çünkü biliyordum ki O herşeyin en doğrusunu biliyordu. Lütfen kendinizin moralini bu kadar bozmayın. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapmıyor gerçekten

*** ayrıca genetiğe de göndermedim hiç. :)

Son düzenleme:
Back
X