eş cinsel olmayabilir. maalesef öyle bayanlar var ki ne temizliğe dikkat ediyor ne de adet dönemi olmasına!!!
aynı durumda bir kız arkadaşım vardı, aynı şüphelerdeydi. o zamanki sevgilisi, şimdiki eşi, baya kıllı ve adet döneminde olan bir sevgilisiyle yakınlaşınca, neye uğradığını şaşırmış. "çamur" olarak kalmış aklında, elinde değil. bu şekil bir şey yaşamışsa eşiniz, zamanla düzelecektir. hemen eş cinsel yaftası yapıştırmayalım bayanlar.
bence eşiniz gay değil
kutuna dokunmadanda sex olabilir
ama ön sevişme şarttır farzır
bence ön sevişme yapmadığı için sorun ordan çıkıyor
seninde aklına takılan budur
ön sevişme olmazsa ben senle sevişmem de
şartlarını belirt cnmm
diyet sayfasında yazışmış ekim sonu gibi... eşi zayıflamasını istiyormuş...konu sahibi şuan ne durumda acaba ?
canım yaa çok şaşırdım gerçekten eşinde sorun var galiba insan eşinden tiksinirmi erkekler bazen lafın nereye gittiğini umursamdan söylüyor sen biraz baskın davransan nebilim böyle giyin güzel şeyler kokular sürün devam ettir sende cazibeni kullanmayı dene bakalım ne olucak seni istiyorum dee bişeyler söyle daha 5 gün yaa üzülme kader başına gelicek varmışş insanlar neler yaşıyor beterin beteri var belki buda senın sınavın uzulmee
izlediği videolarda kadınlar ve erkekler var ama kadınlar hep liseli kızlarvücut temizliğime çok dikkat ediyorum o eve gelmeden mutlaka duşumu alıyorum kremleniyorum gecelikler falan da etki etmiyor o işini bitirip kalkmak istiyor. severek evlendik ama 6 ay gibi kısa bir sürede zamanla tenine alışırım falan diyor. tercihleri farklı olabilir 33 yaşına kadar beklemiş ve hemen çocuk istiyor. terch ettiği pozisyon gay pozisyonları.... çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?