5 günlük evliyim eşim benden etkilenmiyor

6aya alışırım ne demek yaa!! Niye 6 niye 5 değil 3 değil de 6!!! Saçma!! Oyalama taktiği..Zaman kazanıyor

"severek evlendik ama 6 ay gibi kısa bir sürede zamanla tenine alışırım falan diyor"

6 ay gibi kısa bir süre icerisinde mi evlenmis? Yoksa tenine 6 ayda alisirim mi demis ?
Anlayamadim, noktalama işareti olmadıgı için nereye çeksen gidiyor

Son düzenleme:
bundan bir kaç ay önce forumda bu tarz bir konu açılmıştı ve bir öğrendik ki adam gaymiş..bunu söylemek daha çok erken ama umarım sonu sizinki de böyle bitmez..

bende daha 5 günlük evliyken hemen çocuk istemesine şaşırdım şüphelendim. seninle makina gibi sevişiyor sadece bebek olsun diye aşk sevgi yeni evlilik felan yok. bu adam elaleme kendini kanıtlamayaçalışıyor olabilir sen bi araştır kocanı çevresini felan gizli gizli doğumkontrol hapı iç bakim hamile kalmayınca birkaç ay ne diyecek?

Arkadaşlara katılıyorum hiç normal değil bence de.

Eşin ya gay ya da seni cinsel yönden çekici bulmuyor.Yoksa bir erkek vajinadan tiksinmez.İnternette seks hayatını canlı tutma önerileriyle ilgili pek çok şey bulabilirsin.Kokusundan tiksiniyorsa(bu arada temiz olsun olmasın vajinanın kendisine has biraz kötü bir kokusu var)Vajinal duş ya da vajina temizleyici mendiller,kremler vs bulabilirsin.Temizliğine dikkat ettiğini de söylemişsin zaten.Yapabilceğin başka bir şey yok.Tecavüz edicek halin yok ya.

Ama kötü bir durum hele de çok yeni evliliğin.Yine diğer arkadaşların söylediği gibi bence de -sakın- çocuk yapma.

bence bu adam umutsuz vaka, kisacasi gay
gecenlerde askılı badi giymistim, sevgilimin yanina gittim.
askısı gevsemis herhalde, askı koluma dogru kaydi.
Sevgilim bundan bile tahrik oldu.
Kaldi ki omuzlarimdan tahrik olan adam vajinadan tiksinecek ha, oyle bi erkek var midir??
Yoktur tabi oyle erkek, o yuzden bu adam gay

Son düzenleme:
Kadınlardan hoşlanan bir Erkeğin tiksineceğine inanmıyorum.
Belliki sorunları var.
Siz zamana bırakayım düzelir gibi bir şey düşünmeyin sakın, bir an önce
bulmaya çalışın problemini.

Kusura bakmayın ama madem tiksiniyor ,şeyini ''töbe töbeee ağzımı bozdum ''nasıl sürüyor o tiksindiği yere.

ilk olabilir dedim ama simdiii okuduklairmdan cikarak kesin gay diyorummmmmmm gay
böyle yapan cok varrrr aile baskisi cevre icin yapiyorlarrr cocuguda olsun kimsenin aklina gelmesin oda istedigi herseyi yasasin gizli yineee
buarada kisiliginize hayran kaldim

Paravan evlilik fikrine katılıyorum. Toplumda kendilerini gizlemek için bu yolu kullanıyorlar. Çocuk sahibide olup bu arada hem etraflarındaki görüntüyü pekiştirecek hemde evli çocuklu adam olurmu öyle şey şeklinde bir algı yaratacak. Toplumda çok var böyle evlilikler.

benim kadınlık guururuma dokunuyor tabi benden bana ait olan birşeyden tiksinmesi ama çare olmayınca maalesef sessiz kalıyorum dua atsinde böyle kocalar azgın hatunlara düşmediler gerisini düşünemiyorum bile

Böyle kocaları duyunca benim koca melek gibi hiçbişeyimden 5 yıl oldu nerdeyse iğrendiğini görmedimm nie bu adamlarr böyle problemi varsa dr a gitsinler yaa kadınlarında psikolojisini bozuyolar .

kendine gelince neden istiyorki

benim kadınlık guururuma dokunuyor tabi benden bana ait olan birşeyden tiksinmesi ama çare olmayınca maalesef sessiz kalıyorum dua atsinde böyle kocalar azgın hatunlara düşmediler gerisini düşünemiyorum bile

canım birlikte olmadan önce duşa girip iyice yıkanıp misler gibi oluyorsundur yinemi soğuk davranıyor
eğer öyleyse sizin zevk almanıza gelince işine gelmeyip eşiniz hemen kıl tüy sorununu atıyor ortaya

benzer şeyleri çok okuduk sonu pek iyiye gitmiyor vejinadan tiksinmeler felan erkekler üstüne atlar bırak tiksinmeyi hepsinin zaafı vardırki en karakterliler bile hiç bir farkı olmayan bir vajina için aldatır eşlerini bence tercihlerine bir bakın vajinadan tiksinen aman başka şeyden hoşlanmasın dost acı söyler arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…