Güzel belirtiler, tutmuş gibi geldi bana hadi hayırlısı 😉 bende de benzeri olmuştu. 5.gün embriyosu ise ve 10 gün olduysa büyük ihtimal testte çıkar artık,yap bizede haber et
Ayy inşallah çok merak ediyoruz zaten ilk denememiz.. yarın yapacaz testi inşallah.. sen hamilemisin şuan canım? Benzer belirti varsa :)) bak heycanlandım şimdi.. Hayırlısı
Hamileyimmm.. rabbime şükürler olsun.. çok mutluyum.. değer 110.6. Sizce nasıl?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar...ben aranıza bugün katıldım ama öncesinde yorumları okuyordum bu sitede..tüp bebekte 2. Denemem ve bugün transferim in 9. Günü. ..Çarşamba test yaptıracağım...transferim in 2. Gününden itibaren özellikle belimde bazan hafif bazen de şiddetli ağrı var...hatta bugün sanki adet olacakmışım gibi çok şiddetli yaşadım bu durumu..Ayrıca 2-3 gündür eklemlerim ağrıyor. ..sizce bunlar neyin habercisi?tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim.beklemek gerçekten zor😟 umarım bebislerim benimledir..
Dilosita: canım aaaynı belirtiler bendede vardı hatta bugün transferin 13.günü hala var.. kramp gibi.. sabahları wc çıkmadan özellikle kasıklarda baskı oluyor.. ben hamileyim 2 gün oldu öğreneli... darısı isteyen herkese.. :)
Tebrikler... umarım her şey çok güzel gelişir, bebeğine kavuşursun en güzel şekilde. nerde yapmıştınız tüp bebek denemesini? ben de merkez arıyorum kendime... bir de sorun neydi özel değilse...
Elife:çok teşekkür ederim. Bugünden beri kontrol ediyordum cevap yazan var mı diye. Umutsuz bir şekilde acmistim ki yorumunu gördüm. .Bu iyiye işaret😊 senin adına çok sevindim...umarım hayırlısıyla kucağına alırsın. Son 3 gün ve çok heyecanlı ve aynı zamanda stresli. 2 tane kitap bitirdim bu süreçte😊belirtilerimizin aynı olması beni sevindirdi ve umutlandirdi gerçekten...
Konya da medicana tüp bebebek mrrkezinde... çok tavsiye ederim. Nerde oturuyorsunuz..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?