5.günü embriyo transferin 10.günü

elife70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
72
11
28
Karaman
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.. bu tüp bebek meselesiyle ilgili aklıma ne takılsa buraya baktım içimi rahatlattı..:)) ama bugün başıma öyle bşy geldikii daha önce hiç olmadı ve bu soruma cvp bulamadım.. böyle kasığımda bir anlık basınç oldu sanki çok acıdı hemen uzandım bşyler koparak iner gibi.. ayrıca son 3-4 gündür sabahları uyanınca kasığımda çekme oluyor inceden sızlıyor. Batma hissi de ara ara oluyor.Bu ve buna benzer şeyler yaşayanınız varmı..

Güzel belirtiler, tutmuş gibi geldi bana hadi hayırlısı 😉 bende de benzeri olmuştu. 5.gün embriyosu ise ve 10 gün olduysa büyük ihtimal testte çıkar artık,yap bizede haber et

Güzel belirtiler, tutmuş gibi geldi bana hadi hayırlısı 😉 bende de benzeri olmuştu. 5.gün embriyosu ise ve 10 gün olduysa büyük ihtimal testte çıkar artık,yap bizede haber et

Ayy inşallah çok merak ediyoruz zaten ilk denememiz.. yarın yapacaz testi inşallah.. sen hamilemisin şuan canım? Benzer belirti varsa :)) bak heycanlandım şimdi.. Hayırlısı

Ayy inşallah çok merak ediyoruz zaten ilk denememiz.. yarın yapacaz testi inşallah.. sen hamilemisin şuan canım? Benzer belirti varsa :)) bak heycanlandım şimdi.. Hayırlısı

Evet canım hamileyim darısı başına inşallah hayırlısıyla.. Bende benzer şeyler yaşadım ve 8.gün idrar testinde çift çizgiyi görmüştüm. Güzel haberlerini bekliyorum yarın 😉

İnşallah.. rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dün idrar testi yaptım sabah ama ne hikmetse test bozuk çıktı 2.çizginin oluştuğu yerde pembe uzuuun bi dalga oluştu.. şansıma işte :) vardır bundada bi hayır dedim

Hamileyimmm.. rabbime şükürler olsun.. çok mutluyum.. değer 110.6. Sizce nasıl?

Çok güzel canım gözün aydın tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Amin canım çok sağol.. :) darısı isteyen herkesin başına

Bu haberi bekliyodummm süper 😉
Değerin güzel çıkmış inşallah katlanarak devam eder canım hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar...ben aranıza bugün katıldım ama öncesinde yorumları okuyordum bu sitede..tüp bebekte 2. Denemem ve bugün transferim in 9. Günü. ..Çarşamba test yaptıracağım...transferim in 2. Gününden itibaren özellikle belimde bazan hafif bazen de şiddetli ağrı var...hatta bugün sanki adet olacakmışım gibi çok şiddetli yaşadım bu durumu..Ayrıca 2-3 gündür eklemlerim ağrıyor. ..sizce bunlar neyin habercisi?tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim.beklemek gerçekten zor😟 umarım bebislerim benimledir..

Dilosita: canım aaaynı belirtiler bendede vardı hatta bugün transferin 13.günü hala var.. kramp gibi.. sabahları wc çıkmadan özellikle kasıklarda baskı oluyor.. ben hamileyim 2 gün oldu öğreneli... darısı isteyen herkese.. :)

Gerçekten beklemek çok kötü varya, önce hamile olduğunu öğrenirsin sonra 2 gün sonraya bir test daha istiyorlar.. oda iyiyse allahın izniyle sırada kese var.. benim tüp bebek doktorum 20 gün sonra gel keseye bakacaz dedi. Ve şuan o' 20 gün nasıl geçecek düşünmek istemiyorum.. havalarda çok sıcak gidiyo.. yani anlicağın bu bekleme işi çoooooooook sürer daha o yüzden sakin ol ve kendine çok iyi bak.. sana tavsiyem bol bol uzan koltuğuna kitap oku tv izle.. rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşaallah

Tebrikler... umarım her şey çok güzel gelişir, bebeğine kavuşursun en güzel şekilde. nerde yapmıştınız tüp bebek denemesini? ben de merkez arıyorum kendime... bir de sorun neydi özel değilse...

Elife:çok teşekkür ederim. Bugünden beri kontrol ediyordum cevap yazan var mı diye. Umutsuz bir şekilde acmistim ki yorumunu gördüm. .Bu iyiye işaret😊 senin adına çok sevindim...umarım hayırlısıyla kucağına alırsın. Son 3 gün ve çok heyecanlı ve aynı zamanda stresli. 2 tane kitap bitirdim bu süreçte😊belirtilerimizin aynı olması beni sevindirdi ve umutlandirdi gerçekten...

Tebrikler... umarım her şey çok güzel gelişir, bebeğine kavuşursun en güzel şekilde. nerde yapmıştınız tüp bebek denemesini? ben de merkez arıyorum kendime... bir de sorun neydi özel değilse...

Konya da medicana tüp bebebek mrrkezinde... çok tavsiye ederim. Nerde oturuyorsunuz..?

Ve bizde sorun sperm sayısı az olmasıydı canım sizin sorun ne

Hayırlısından versin Allah inşaallah.. belirtiler aynı adet olcakmış gibi oluyor genelde değilmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…