HAdi bakalım böyle devam etmeni umut ediyorum.
Eşimde haziranda bırakalı 1.senesi.O da gayet mutlu..
Süper keşke ben de bırakabilsem15 gün bırakmışığım var ve değişim inanılmazdı ama rüyalarımda bile sigara görüyordum. Ce sonra sudan bir sebeple tekrar başladım,Aslında ilk 3 günden sonrası kolay geliyor ama uff ne bileyim kafadan atmak, hayattan çıkarmak zor geliyor bana. Umarım en azından siz tekrar başlamazsınız :)
heheeeeyyy benimde 10,günümmm bıraktım artık sigarayı.ve bende artık iğreniyorum.inşalllah hep böyle iğrenirimde özenmeeemmm.
Canım senin önce nick ini değiştirmen lazım :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3 ya sağlıktan önemlimi güzelim kanser riski var düşünsene eyvahedigeldismile ben en çok sevgilim için bıraktım aslında o hiç içmemiş hayatında o yüzden çok rahatsız oluyor sigaradan
Hehe haklısın nick ararken önümde duruyordu ben de onu seçmiştim:) Off cildim yıpranıyor, dişlerim sararıyor, ellerim kokuyor, nefesim sigara kokuyor, yediklerimin tadını tam alamıyorum, güne yorgun başlıyorum, dışarda sigara içerek kendimi üşütüyorum, hastalıklara davetiye çıkarıyorum, evde duran kedimin minik ciğerlerini zehirliyorum, içmeyen insanları pasif içicilikle zehirliyorum off neler yapıyormuşum ben sırayla yazınca.Cani gibi hissettim bir anda :S Eşim de içiyor, o da söyleniyor.Aslında birlikte bıraksak motivasyon da olur ama mazeretlerimiz var, kiloluların "biz kilolarımızla barışığız, şişmanız ama yüzümüz bir harika, bizi seven böyle sevsin" aldatmacası gibi bende de 1-Şu an okul-iş-yeni evlilik düzeni-kpss sınav stresi gibi bir dönemdeyim, stresliyim, sigarayı bırakırsam gergin olurum. 2-Zaten balıketliyim, bir de bırakırsam iyice kilo alırım. 3-Zaten gencim, 5 yıldır içiyorum, ciğerlerim için de ara ara filmler çektiriyorum , durumları iyi. 4-Hamile kalınca bırakırım, boşver.gibi uzatarak gidecek bahanelerim var.Ne izlediğim filmler, ne fotoğraflar ne de sigara paketlerinin üstündeki yazılar banamısın demiyor.İstemek ve bir anda bırakmak lazım ama ya-pa-mı-yo-rum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?