• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte 5.hafta

Merhaba ben de bugün 4+4üm sadece kan verdim ama doktora gitmedim. 5+2 de gitmek için ramdevu aldım. İnşallah keseyi görebilirz.
Benimde ilk günlerde sağ kasım daha sonra sol kasığım ağrıdı. Şu an komple kasıklarım ağrıyor. Ağrıyor derken öyle şiddetli değil ama hafif adet olacakmış hissi veriyor. Umarım hepimiz hamileliği güzel geçer
Merhaba bende 5+3 te gitmiş olacağım kese için inşallah görürürüz . Benim de aynıydı hala ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor . Ay inşallah💗

Merhaba, benimde bugün tam 5+0 ilk usg bugün oldu 4+6 ile uyumlu çıktı sadece henüz keseyi gördük iki hafta sonra tekrar çağırdı. Benim şuan göğüslerim fena şiş ve acıyorlar 3 gündür kaşık ağrımı baya az hisseder oldum genelde sağ tarafta hissediyorum bugün biraz fazla yürüyünce daha yoğun hissettim onun haricinde ara ara şişkinliğim mide bulantım falan var
Merhaba benim bulantı başlamadı ama evet göğüslerime dokunamıyorum bile . Kese görünmüş çook sevindim🌸

5.haftada düşük yaşamıştım şuan tam aynı zamandayım bekliyoruz inş'ALLAH birdaha yaşamam. Sıcak su torbasını belime ayağıma koyuyorum veya çok üşürsem sarılıyorum 🤣
Bu üşüme neden oluyor acaba hepimiz aynı mıyız bende kat kat uyuyorum hshshsh allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin❤️

Merhaba ben de bugün 4+4üm sadece kan verdim ama doktora gitmedim. 5+2 de gitmek için ramdevu aldım. İnşallah keseyi görebilirz.
Benimde ilk günlerde sağ kasım daha sonra sol kasığım ağrıdı. Şu an komple kasıklarım ağrıyor. Ağrıyor derken öyle şiddetli değil ama hafif adet olacakmış hissi veriyor. Umarım hepimiz hamileliği güzel geçer
Merhaba tebrıkler testlerınız sılık cıkmstı sımdı bakıodm benım 3 gun kala var yok gbı prodoctor:(

Merhaba tebrıkler testlerınız sılık cıkmstı sımdı bakıodm benım 3 gun kala var yok gbı prodoctor:(
Umarım en yakın zamanda senin de olur. Ben bir yıla yakındır deniyordum. Doktorum polikistik olduğumu söyledi ve femara verdi. Femaranın 3. ayında oldu. Rabbim nize o zaman verdi. Şükürler olsun

Umarım en yakın zamanda senin de olur. Ben bir yıla yakındır deniyordum. Doktorum polikistik olduğumu söyledi ve femara verdi. Femaranın 3. ayında oldu. Rabbim nize o zaman verdi. Şükürler olsun
Benım 2 oglum var bıtane daga nıyetındeyım Allah blır tabı bndede var polıkıstık over😐

Back
X