5.hafta gebelik mi 4 hafta mı bilemiyorum

yasemin_resul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
16
0
36
İstanbul
kanda 5.ci çıkıpta 4 hfta gebelik yaşayan var mı bnm adet tarihimde bi problem var unuttum ilk defa şimdi karnımdan clexane die bi ilaç kullanıyorum doktorum belki kan pıhtılaşmasından dolayı gbüyümediğini söyledi haftaya ptesi ye kadar gün geçer mi bilmem ama inş büyür bebeğim bu ilacı kullannanlar var mı ne olur yardım etsin çok merak ediyorum dr memmunum ama sadece yaşananları da bilmek istiyorum ne olur yardım edin

canım sen
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani-6341.html
bu linke tıklarsan orda bir çok arkadaş var kullanan onlara sorabilirsin.hem de çokk fazla :)

sana test yaptı mı doktorun.bebek ya da yolk saç göründü mü?trombofili paneli diye bir test yaparak bulunuyor.

mrb yasemin yazını yeni okudum bende clexan kullanıyorum ve bugün doktora gittik 6 haftalık olması gereken bebek 4 5 hafta görünüyor karından kese göründü ama bebek görülmedi alttan bakınca göründü doktor çok küçük dedi haftaya tekrar gel bakalım kalp atımına falan bi hafta nasın geçecek bilemiyorum sen kaçlık iğne kullanıyorsun ve ne zaman başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…