5. Hafta Hamilelik ve Kese

kartanesi_izm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
16
7
86
37
Kızlar herkese selam,

Hamileligimin 5. haftası içindeyim, doğal yöntemle ilk seferde hamile kaldım.

Yani idrar ve kan testine göre hamileymişim.

Bugün doktora gittim kese görünüyor bebek görünmüyor henüz dedi.

Bu normal bir şey mi? İlk hamileligim olduğundan bilgisizim. Ama korkuyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.

Allah kucağına almayı nasip etsin :) normal olduğunu söylüyorlar bunun 6.hafta da benim kese gözüktü bebek yoktu 8. Haftada gel dedi dr
10. Haftada bile bebeği görenler varmış onemli olan kalp atışlarıymıs inşallah hayirlisi ile kucagimiza alırız

Bende şuan 7. Haftanın içindeyim fakat hala bebeği görmedik. Yarın gidicem Dr a. Yarın da goremezsek kürtaj olmak zorunda kalbilirsin dedi doktorum.

bende 5.haftada gebeliğimi öğrendim yalnız kese gözükmedi kanda gebeydim sadece 4 gün sonra kahve lekelenme ardından kanamayla düşük oldu kese yerleşememiş dedi doktor inşallah en kısa zamanda görürsünüz bebişlerinizi

Vajinal ultrasonla bakılırsa daha kesin sonuç öğrenebilirsin. Net olarak görünüyor çünkü küçücük de olsa. ama olmazsa da üzülme genetik bir sorun olursa tutmazmış bebek.

kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim, doktora sordum. Zaten şu anda sadece kese olmaası normal dedi. 8-10 haftalıkken görünür normal olarak ve kalp atışları da o zaman duyulur dedi.

İnşallah bekleyen herkes bebişlerinin güzel haberlerini alır. İçimizi ferah tutmaya çalışalım, bebişler de korkmasın dimi ama :)

canım endişelenme benim de aynı şekildeydi 6+3te hem bebişim bize el salladı hem de kalp atışlarını duyduk 8 haftaya kadar sürebiliyormuş, kaldı ki doktorun sana 10 hafta demiş bence moralini yüksek tut güzel şeyler düşün bebişin de mutlu olsun

Canim ayni durumdayiz bende 5.haftamdayim:)) insallah bebislerimiz sagliklidir

Kizlar ben asiri halsizim bunu yasayan var mi 5.haftamdayim cok halsixum hep uykum var

Bugun bebegimi girdum ben 6.haftada vaginsl ultrasonda girdum kalp sesini duydum cok sukur:) Gecen hafta persembe gittigimde kese var bebek yok bos gebelik demislerdi degilmis korkmayin kizlar en yakin zamanda duyacaksiniz sizde

bende 5. haftadayım son ADET TARİHİNE GÖremi besinci haftada gördünüz keseyi bende sadece keseyi gördüm önümüzdeki haftada altıncı hafta oluyor bebegi görebilirmiyim

Cok normal canım diger gittiginde gorursun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…