Hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar selaaam 5+1 gebeyim bugün kesem görüldü çok şükür 12mm boyutu sizce nasıl kalp atışı haftaya duyulur mu ??
Haftaya gel dedi ama erken geldi bana da bi sonraki haftaya mı gitsem bilemedimHayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kalp atışını 7-8 haftalarda duyuluyor genelde doktorunuz demiş olmalı
Bende öyle düşünüyorum ama haftaya gel deyince bilemedim bendeBence 7 veya 8 de gidin garanti olsun bekleyebilirseniz
Ben 6+2de gttim kalp atışı dinledim bir ay sonra gel dedl keşke 7 8de gitseydim diyorum beklemek zor ona göre düşün canımBende öyle düşünüyorum ama haftaya gel deyince bilemedim bende
Merhaba evet karından gözüktü fakat kalp atısı vs görülmedi haftaya çağırdı doktorKeseyi karından mı gördünüz acaba
Yani sizin kararınız kalp atışını biz o haftalarda duyuyoruz ama 6 küsürlerde doktor cihazda görebiliyor ana dinletemiyor benim o şekilde görülmüştü. Ama onun stresine girmek istemezsen bekle öyle gitHaftaya gel dedi ama erken geldi bana da bi sonraki haftaya mı gitsem bilemedim
Ben 6+2de gttim kalp atışı dinledim bir ay sonra gel dedl keşke 7 8de gitseydim diyorum beklemek zor ona göre düşün canım
Canım peki yolk sac görülmemesi normal mi bu hafta daYani sizin kararınız kalp atışını biz o haftalarda duyuyoruz ama 6 küsürlerde doktor cihazda görebiliyor ana dinletemiyor benim o şekilde görülmüştü. Ama onun stresine girmek istemezsen bekle öyle git
İnşallah hepimiiiz sağlıkla alalım bebeklerimizi siz görebildiniz mi keseyiBenimde son adete göre 5+3 yarın gidicem inşallah bende görürüm bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yolk saç gorulmemesiGeç döllenme ise gayet normal
Geç döllenme değilGeç döllenme ise gayet normal
Anladım canım teşekkür ederiiim inşallah yazacağım bebişi duyduğumdaGayet normal onuda 6. Haftada falan görürler muhtemelen
Yine de 8 haftaya kadar yolu var inşaallah görürsünüz üzmeyin kendiniziGeç döllenme değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?