az önce sağlık ocağından geldik.kızımın 1.5 yaş aşısını yaptırmaya gittik.2 haftadır nezleydik bugün toparlanınca götürdüm hemen.öğle paydosuna 10 dk vardı.bu kadar son zaman kalmam hiç bir zaman ama geç uyanınca hemen kahvaltısını yaypıp hazırlandık ,yavrum bile şaşırdı nereye böyle koştura koştura gidiyoruz diye ,neyse ...
bizden sonra bir hasta daha geldi birşey soracağım dedi bana bende bizde aynı şey için bekliyoruz dedim.velhasıl hemşire hanım o hastayı aldı ve biz kalakaldık kuzumla.oysaki kendisi o kadar iyi ve ilgili bir hemşireki şaşakaldım...5 dk değil sadece 2 dk geç çıkacaktı belki mesaisinden ve de bizim önümüze o haksızlığı yapmasay dı kuzum aşısını olmuş olacaktı şuan.çok üzüldüm evladım adına 5 kattan in bin arabayı aç topla,malum havalar soğuk zaten hastalıktan yeni kurtulmuşuz.çok üzgünüm.daha önce kendi hemşiremiz nerdeyse 15-20dk geç çıkmıştı ,sanıyorum 2 dk dan birşey olmazdı.
şimdi tekrar çıkacağız dışarı hava soğuk olmasa hiç ama hiç sorun değil di benim için.sadece çok üzüldüm kuzum için .