5 haftada 5 kilo vereceğim!

dünkü menümüde gayet güzel uyguladım ,ancak gece biraz meyve vede biraz kuruyemiş yedim bu da bana 200 gr ma mal oldu.ne yapalım sağlık olsun.

dün ki kilom:53 kg
bu gün:52.9 kg
giden:0.1 kg
toplam da giden:1.2 kg

3 günde 1.2 kg gayet güzel.cumaya bakalım ne kadar kilo vermiş olacağım.

akşam yemeğine henüz karar vermedim.muhtamelen dolma yapacağım.

şimdilik haberler böyle.az kalorili ve de keyifli bir gün olması dileğiyle.

az önce sağlık ocağından geldik.kızımın 1.5 yaş aşısını yaptırmaya gittik.2 haftadır nezleydik bugün toparlanınca götürdüm hemen.öğle paydosuna 10 dk vardı.bu kadar son zaman kalmam hiç bir zaman ama geç uyanınca hemen kahvaltısını yaypıp hazırlandık ,yavrum bile şaşırdı nereye böyle koştura koştura gidiyoruz diye ,neyse ...
bizden sonra bir hasta daha geldi birşey soracağım dedi bana bende bizde aynı şey için bekliyoruz dedim.velhasıl hemşire hanım o hastayı aldı ve biz kalakaldık kuzumla.oysaki kendisi o kadar iyi ve ilgili bir hemşireki şaşakaldım...5 dk değil sadece 2 dk geç çıkacaktı belki mesaisinden ve de bizim önümüze o haksızlığı yapmasay dı kuzum aşısını olmuş olacaktı şuan.çok üzüldüm evladım adına 5 kattan in bin arabayı aç topla,malum havalar soğuk zaten hastalıktan yeni kurtulmuşuz.çok üzgünüm.daha önce kendi hemşiremiz nerdeyse 15-20dk geç çıkmıştı ,sanıyorum 2 dk dan birşey olmazdı.

şimdi tekrar çıkacağız dışarı hava soğuk olmasa hiç ama hiç sorun değil di benim için.sadece çok üzüldüm kuzum için .

az önce sağlık ocağından geldik hemşiremize aşımızı olduk geçmiş olsun kuzuma.çok zor elinden bir şey gelmemesi üzülüyorsun kızıyorsun ve bunlarla kalıyorsun.dediğim gibi hem kendi hemşiremiz hemde bugünkü hemşire melek gibi insanlar niye böyle yaptı anlam veremedim.hatta ben birşey söylemeden hemşiremiz keşke telefonla arasaydın dedi...neyseki atlattık ,bir daha kesinlikle aramadan gitmem buda bana iyi bir ders oldu.söylemeden geçemiyecem sabahki hemşire mesaiye biz ordayken 45 dk geç geldi,2 dk geç gitseydi dediğim gibi birşey kaybetmezdi sanırım.

gelelim diyetimize henüz öğle yeeği yemedim git gel konya 6 saat misali arada yok,zaten açlık ta kalmadı.birazdan nescafe içerim.

sabah;
kahvaltı:
1 dilim kızarmış ekmek
2 bardak çay
2 siyah ve yeşil zeytin
domates
1 dilim peynir
1/2 tatlı k. çilek marmelatı

ara:----

öğlen:----

ara:
1 kupa sütlü nescafe
5 bisküvi

akşam:
1 kase çorba
patates yemeği
salata

merhabalar günlük;
dün yazamadım ,pazara çıktım ,kayınvalidem geldi yemek vs derken gün geçti bitti.
bugünde dip köşe temizlik yaptım ama henüz bitmedi bir kahve molası verdim ve azıcık dinleniyorum.
bu arada diyetimle birlikte günlük işlerimide mi rapor etsem diye düşünmüyor değilim.sanki daha bir düzenli olur gibime geliyor.

sabah kahvatım dün ve bugün standart.akşam yemeğim bugün geç kaldı henüz pişiremedim.son olarak holu silip banyo ve wc yıkayıp temizlik faslını kapatayım zire hem pıtırcan hem de temizlik pertim çıktı bugün .şimdilik bu kadar işler beni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…