Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu sabah;
kahvaltı:
2 fincan şekersiz çay
1/2dilim papatya ekmek
1 dilim peynir
1/2 domates ve salatalık
1 yeşilve siyah zeytin
1/2 çay kaşığı marmelat
bir süre önce aldığım 1-2 kiloya boşve bir şey olmaz dedim sonra +1 kg daha ve ufak bir telaş başladı verdim veremedim derken + 2 kg daha ve bunun sonu yok gördüğüm kadarıyla....anlaşılmayan yağlanma ufak ufak büyüyen bir göbek ve bugün aynaya bir baktım ki bellerden pırtlamış yağlar...kilo vermekteki amacım tabiki sadece görünüş değil sağlık faktörü başta ama insan kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsa orda olmalı bence ve ben bugün bunu gerçekleştirmeye başladım...
inşallah canım .evet boyuma göre kilom ideal sayılır ama son zamanlarda azar azar kilo almaya başlayınca ipin ucunu tutup kendimi daha iyi hissettiğim kiloya tekrar dönmek istiyorum.boyum 1.60 cm bu arada.
günaydın
dün öğleden sonra biraz zorlandım ,açlık hissi yoruyor biraz ama bu sabah değdiğini görünce bugünde aynen devam.
akşamı da atlatırsam değmeyin keyfime.akşam arkadaşa gideceğiz umarım ağır şeyler yapmaz kendi de diyette çünkü.
merhaba;
dün akşam arkadaşa gittik ,o da diyet yapıyor demiştim geçen sene 8 kg verdi bir süredir görüşememiştik ve ne yazık ki verdiği kiloları yekrardan almış.tam anlamıyla olmasada karatay uyguladım dedi.gelelim benim raporuma ;
akşam :
4 bardak çay
3 midye börek
2 dilim kremşantili revani
yedim pişmanmıyım hayır buda haftanın ödülü olsun.yedim çünkü pişman olmak için değil lezzetli olduğu için yedim..
bu sabah;
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
2 siyah ve yeşil zeytin
2 fincan çay
domates ve salatalık
1 tatlı kaşığı çilek marmelatı
ara:----
öğlen:----
akşam:
fırında hamsive palamut
bol salata
1 dilim ekmek
diet kola
biraz helva yiyebilirim balığın yanında iyi gidiyor..