Bu durumda değilim canım ama eğer erken menapoz riskin varsa 3 aylık 5 aylık evliyim daha erken deme derim çünkü Allah korusun ilerde bi kaç yıl sonra erken menapoza girip hamile kalma ihtimalin ortadan kalkarsa sonra pişman olursun yani ben bu durumda olsam pişman olurdum tabi karar senin
merhaba arkadasim bende ayni tavsiyede bulunacam hemen biran once git bebek yap yoksa cok pisman olursun.ha birde AMH testi yaptir en acilinden yumurtalik rezerve testi bu en azindan durumun ciddiyetini anlarsin....Rabbin sifa versin
ooo bence hemen bebek yapın yasınız var zaten. birde hiç olmazsa çok zor birşey geçmiş olsunkızlar ben de 5 haftada bir regl oluyorum ve sadece 1,5-2 gün sürüyor.Dr.a gittim ultrasonla muayene,kan tahlili,troid bezi tahlili vs. herşeye bakıldı herşey normal dedi doktor,genetik olabilirmiş,teyzem de 36 yaşlarında menapoza girmiş,sonrasında 10 sene iğne ile adet görmüş,doktor da hatta mümkünse hemen bebek yap dedi,ben sadece 3 aylık evliyim bebiş için biraz erken,var mı bu durumda olan,zaman da ilerliyor,29 yaşındayım bilemiyorum,aklım karışık
Bende kullamıp bıraktım hiç böyle bişey olmadı zaten adetin 9'unda başlamış 17'sinde bitmiş uzun sürmüş hep böyle uzun mu sürüyor hiç doktora gittin mi gitmediysen bi git derim düzensizlik bazen olabiliyor
Bende kullamıp bıraktım hiç böyle bişey olmadı zaten adetin 9'unda başlamış 17'sinde bitmiş uzun sürmüş hep böyle uzun mu sürüyor hiç doktora gittin mi gitmediysen bi git derim düzensizlik bazen olabiliyor
Anladım canım peki normal adet gibi mi geliyor yoksa leke gibi mi birde adetliykende doktora gidebilirsin
Anladım canım peki normal adet gibi mi geliyor yoksa leke gibi mi birde adetliykende doktora gidebilirsin
Canım o zaman bence bi kaç gün daha bekle baktın bitmiyor doktora git adetliykende muayene olabilirsin
Canım o zaman bence bi kaç gün daha bekle baktın bitmiyor doktora git adetliykende muayene olabilirsin
Canım utanmak sıkılmak yok sağlık bu o da doktor sen git doktoruna burdanda sonucu yaz ben takip ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Canım utanmak sıkılmak yok sağlık bu o da doktor sen git doktoruna burdanda sonucu yaz ben takip ediyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Bebeği kastetmedim canım :) yani bi sıkıntı yoktur manasında hayırlı haber dedim
Bebeği kastetmedim canım :) yani bi sıkıntı yoktur manasında hayırlı haber dedim
Tamam canım geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?