5. HAFTADA KASIKLARDA KRAMP

Aylin0816

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
188
73
13
31
Merhaba arkadaşlar 5.haftamdayım arada kasıklarımda kramplar oluyor uzun sürse öleceğim ama kısa gelip geçiyor, kese yanında kan pıhtılaşmam olduğu için endişeleniyorum düşük ağrısı değildir dimi

Merhaba ayni kramplari bende yasiyorum. Dun sokak ortasinda kaldim sancidan hareket edemedim. Benim daha kese de yok beta verdim bugun

Sizin beta kac cikti?

ayın 25inde verdim kan 205 çıktı keseyi bu hafta gördüm ama kese yanında kan pıhtılaşması varmış biraz riskim var yarın kontrolüm var endişeliyim
Allah yardimciniz olsun ben de yarin doktora gidicem kismetse. Insallah guzel haberler aliriz bebisiniz de sag salim sizinle olur

Allah yardimciniz olsun ben de yarin doktora gidicem kismetse. Insallah guzel haberler aliriz bebisiniz de sag salim sizinle olur
Amin canım Allah seninde yardımcın olsun geçen hafta bende senin gibi kese stresi yaşıyordum şimdi düşük stresi dert bitmiyor

Amin canım Allah seninde yardımcın olsun geçen hafta bende senin gibi kese stresi yaşıyordum şimdi düşük stresi dert bitmiyor
Ay valla sonra dogum lohusalik derken önümüzde cok zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…