Çok doğal canım. :) sık sık az az yemiştim ben. Eti formun mısır patlağı var ya onunla çok bastırdım bulantımıKızlar dün gittim doktora 5. Haftada olduğunu söyledi ve dünden beri mide bulantısı yaşamaya başladım. Acıkmıyorum acıkınca da bir şey yemek istemiyorum yemek görünce bile midem bulanıyor.
Siz nasıl bastırıyorsunuz ve ne zaman başladı bulantınız çok kötü durumdayım ya
Evet canm çok normal benim hamileliklermde. Hep 5 hafta başlar tiksinme bulanti kusmalar canmKızlar dün gittim doktora 5. Haftada olduğunu söyledi ve dünden beri mide bulantısı yaşamaya başladım. Acıkmıyorum acıkınca da bir şey yemek istemiyorum yemek görünce bile midem bulanıyor.
Siz nasıl bastırıyorsunuz ve ne zaman başladı bulantınız çok kötü durumdayım ya
Evet canm çok normal benim hamileliklermde. Hep 5 hafta başlar tiksinme bulanti kusmalar canm
ben yazdım sanki bu mjıBende ayni durumdayim kizlar suan 8.haftamin icindeyim ve 5.hafta basladi.hic bir sey yiyemiyorum dogru durust.surekli bulanti.arada cikariyorum hazmedemeyip.zofer adli ilaci verdi doktorum.gunde yarim iciyorum biraz agir bir hap.limon iyi geliyor biraz tuzlayip yiyorum.
Benimde 6. Haftamda basladi hic kusmadim ama surekli midem bulaniyor. Her kokuya oguruyorum.. sanirim onemli olan mideyi cok doldurmamak bazen engel olamiyorum kendime o zaman asiri mide bulantim oluyor.
Ne kadar sanslisin canim cok az surmus senin ki11.haftadayım. 10.haftada başladı. Birkaç gündür azaldı.
Cok bos kalmasi da dolu olmasi da iyi degil dedigin gibi evet az az ve sık yemekAşırı yemek bulandırır mı bilmem ama mideyi boş bırakmak daha çok bulandırıyor.
Az az ve sık yemek daha iyi geliyor.
Ne kadar sanslisin canim cok az surmus senin ki
Valla cnm 3 aya kadar sabah akşam küstüm afedersin 3 aydan sonra sürekli sabah kalkar kalkmaz küstüm her sabah aynı saatte bulanti yla uyanıyodum kendimi lavaboya zor atıyodm yani 9 ay boyunca kustüm ama ilk 3 ay sürekli sonradan sadece sabahları canm inşallah sen böyle olmasın çabuk geçer ben sezeryan doğum yaptım 1 gün önceden hastaneye yatış yaptım o gece bile sabaha karşı kustum sonra doğuma girdim canmNe zaman geçti peki ? Ne zaman rahatladın?
Valla cnm 3 aya kadar sabah akşam küstüm afedersin 3 aydan sonra sürekli sabah kalkar kalkmaz küstüm her sabah aynı saatte bulanti yla uyanıyodum kendimi lavaboya zor atıyodm yani 9 ay boyunca kustüm ama ilk 3 ay sürekli sonradan sadece sabahları canm inşallah sen böyle olmasın çabuk geçer ben sezeryan doğum yaptım 1 gün önceden hastaneye yatış yaptım o gece bile sabaha karşı kustum sonra doğuma girdim canm
Canm ben 3. Çocuğumda zaten hamileliğimi 6 haftalıkken öğrenmiştim 5 haftada kusmaya başlamıştım 3 aylıkken hastanelik olmuştum serumdan sonra toparladım kendimi sukurAy o kadar uzun sürerse naparım ben ? Bizim bir komşu da Doğuma kadar kusmuş Doğum sabahı bile kusarsl girdim diyordu bazıları öyle oluyormuş inşallah bende kısa sürer yoksa zaten zayıfım bebeği besleyemem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?