Ayy canim senle ayniyizya icimden dedimki bende bulanti falan yok krndime nazarim değdi yarim saat geçti bi midem kalkti yokladilar beni sustum daha bu konuya girmeye bile korkuyorum kendime göz degdiriyirum diye
Benimde 5. hafta basladi sadece bulanti olsa iyiydi. her gun kusmam da vardi. hic hisey kar etmedi 17. hafta ile azaldi ama sabahlari hala biraz ac kalsam bulaniyor hemen
Benimde 5. hafta basladi sadece bulanti olsa iyiydi. her gun kusmam da vardi. hic hisey kar etmedi 17. hafta ile azaldi ama sabahlari hala biraz ac kalsam bulaniyor hemen
Kızlar dün gittim doktora 5. Haftada olduğunu söyledi ve dünden beri mide bulantısı yaşamaya başladım. Acıkmıyorum acıkınca da bir şey yemek istemiyorum yemek görünce bile midem bulanıyor.
Siz nasıl bastırıyorsunuz ve ne zaman başladı bulantınız çok kötü durumdayım ya
Doktorum bana canlanmaya başlayınca bulantı olur demişti benim de 6 da başladı kalp atmaya başlaması için mide bulaniyormus bulandigin yer zaman sukret ben öyle yapıyorum canlafiniyodur annesi o ondan normal
Doktorum bana canlanmaya başlayınca bulantı olur demişti benim de 6 da başladı kalp atmaya başlaması için mide bulaniyormus bulandigin yer zaman sukret ben öyle yapıyorum canlafiniyodur annesi o ondan normal
Benimde cok erken basladi bulamtim canim ayni senin gibiyim bisey yoyesim gelmiyo aciktikca dahada migdem bulaniyo biraz yiyorum gene bulaniyo diger gebeligimdede boyleydi bebek oynayim hareket edince gecmisdi bulantilarim 17 haftalik ken oynamisdi ama aradan bir kac ay gecince gene biraz baslamisdi bunda nasil olcak bilmiyorum artik
Can'ım benimde gecen hafta basladı altı haftalık şuan ve kusmadıgım gun yok her akşam aç yatıyorum inanki benim ilk hamileliğimde çok ağır gectı zaten dört ay sürmüştü inş bu okadar sürmez eziyet resmen yemek yemeğe korkuyorum bogazladım tahriş oldu kusmaktan
Can'ım benimde gecen hafta basladı altı haftalık şuan ve kusmadıgım gun yok her akşam aç yatıyorum inanki benim ilk hamileliğimde çok ağır gectı zaten dört ay sürmüştü inş bu okadar sürmez eziyet resmen yemek yemeğe korkuyorum bogazladım tahriş oldu kusmaktan
Allah yardımcımız olsun kuzum İnan gerçekten zormuş bir şey yiyemez oldum ilk başlarda çok yemeye başlamıştım şimdi tamamen durdu inşallah kilo vermem zaten 38 kiloyum. İlerleyen haftalarda kilo alırsın demişti doktor ama zor görünüyor keşke alsam da veremesem
Allah yardımcımız olsun kuzum İnan gerçekten zormuş bir şey yiyemez oldum ilk başlarda çok yemeye başlamıştım şimdi tamamen durdu inşallah kilo vermem zaten 38 kiloyum. İlerleyen haftalarda kilo alırsın demişti doktor ama zor görünüyor keşke alsam da veremesem
Hep böyle canım ailem de öyle genetik yani yapılacak bir şey Yok ama umarım gebeliğim kolay geçer karnım şişmeye başladıkça gerilme olacak diye korkuyorum