- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir kahroldum bugün hem bebek yok hem haftama uyumlu değil hem beta hcg düzensiz artmışKeseyi gordukten sonra beta hcg pek onemli degil diyorlar. Yolksac olusmus ne guzel en onemlisi oydu. Iyi dusun.
Sonrası yavaş artıyor diye duymuştum da sen keseyi gördükten sonra niye bir daha beta baktırdın ki. Baktırma kafan karışmasınKızlar merhaba biz.bugün keseyi gördük hatta içinde yolksac da var ama pazartesi 6128 çıkan değerim bugün 9843 çıkmış. 2 katı artmamış yani. Bebeğin gelişimi mi durdu acaba lütfen bi.şeyler söyleyin çok kötü oldum
Doktor istemişti beta...bebeği hala göremediler. İnşallah korkulacak bir.şey yoktur çok teşekkür ederimSonrası yavaş artıyor diye duymuştum da sen keseyi gördükten sonra niye bir daha beta baktırdın ki. Baktırma kafan karışmasınkese var bebek de var kimyasal değil,boş değil.. ne güzel MaşaAllah iyi düşün iyi olsun
Yolk varsa bebek de var demektirDoktor istemişti beta...bebeği hala göremediler. İnşallah korkulacak bir.şey yoktur çok teşekkür ederim
İnşallah şu an tek duam bebişin sağlıklı olmasıYolk varsa bebek de var demektir
Canım üzülme kese ve yolk sacın görünmesi önemli demek ki bebiş var ama daha çok çok minik olduğu için ilk haftalar böyle düzensizlikler olabiliyor beta sonucuna takılıp moralini bozma sakınKızlar merhaba biz.bugün keseyi gördük hatta içinde yolksac da var ama pazartesi 6128 çıkan değerim bugün 9843 çıkmış. 2 katı artmamış yani. Bebeğin gelişimi mi durdu acaba lütfen bi.şeyler söyleyin çok kötü oldum
bugün doktor baktı şiddetli ağrın olursa acile gel dedi yine göremrdi haftaya bi daha gitcemCanım üzülme kese ve yolk sacın görünmesi önemli demek ki bebiş var ama daha çok çok minik olduğu için ilk haftalar böyle düzensizlikler olabiliyor beta sonucuna takılıp moralini bozma sakın
öykeymiş gerçektenBence kese görüldükten sonra betanın önemi yok ben 2 kez kan vermiştim ilk beta 65 ikincisi 245 bir daha da baktırmadım
Haftaya inşallah görünürbugün doktor baktı şiddetli ağrın olursa acile gel dedi yine göremrdi haftaya bi daha gitcem
haftayla uyumlu mu diye baktılar ama sat 15 haziran, 5 haftalık normalde 7 olması gerekiyordu ben o yüzden gitmiştim hastaneye ama 5mişiz5. Haftada bebek gorulmez zaten. Kese goruldukten sonra da betaya bakmaz doktorlar genelde
bebeğin ilk besin kaynağı, kesenin içinde oluşuyor ve sonra kayboluyo diye biliyorum. 2.fotoda belli oluyor bak kesenin içinde yuvarlak gri kese varYolk sac nedir nasıl gözükür ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?