Bir önceki beta değeriniz kaçtı biliyor musunuzMerhaba arkadaşlar 5 haftalık ken ölçülen beta hcg değerim 10037 bu normal mi cok korkuyorum kadın dogumdan randevu da alamıyorum
Evet ilk 30 Aralık 1516 ikinci 4 ocak 10037Bir önceki beta değeriniz kaçtı biliyor musunuz
Sorun görünmüyor 2 katı artış olmuş.doktorunuza da sorun içiniz rahat etsinEvet ilk 30 Aralık 1516 ikinci 4 ocak 10037
Normal benim 14048 diMerhaba arkadaşlar 5 haftalık ken ölçülen beta hcg değerim 10037 bu normal mi cok korkuyorum kadın dogumdan randevu da alamıyorum
Keseyi görebildiniz mi acaba suan nasıl gidiyor hamileliğinizNormal benim 14048 di
Keseyi gördüğüm günkü değer canım bu 5+4 te doğum yapalı 2 aY oldu.Keseyi görebildiniz mi acaba suan nasıl gidiyor hamileliğiniz
Ayyy cok güzel tebrik ederim Allah uzun ömürler versin insallah darısı bizim başımızaKeseyi gördüğüm günkü değer canım bu 5+4 te doğum yapalı 2 aY oldu.
Amin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahAyyy cok güzel tebrik ederim Allah uzun ömürler versin insallah darısı bizim başımıza
Aminn canımmmAmin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Kızlar bende 7 gün oldu adet olmadım klomen kullandim geçen ay 7 gün geçti yani korkuyorumMerhaba arkadaşlar 5 haftalık ken ölçülen beta hcg değerim 10037 bu normal mi cok korkuyorum kadın dogumdan randevu da alamıyorum
5+3 de 19530 duMerhaba arkadaşlar 5 haftalık ken ölçülen beta hcg değerim 10037 bu normal mi cok korkuyorum kadın dogumdan randevu da alamıyorum
Beta degeri gorunmuyor yada ben gormuyorum yardımcı olabilirmisinizNormal benim 14048 di
Yazmıyor canım bende göremedimBeta degeri gorunmuyor yada ben gormuyorum yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba değerleriniz ne durumda acaba benim de 5 gün kala 15.3 çıktı ptesi tekrar kan vericemKızlar merhaba adetime 2 gün varken testim 14.75 çıktı adet günüm15 Ocak’ta 37.04 çıktı sizde düşük mü değer yardım edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?