Ben daha oncede paylasim yapmistim hamile oldugumu ogrendikten 2 hafta sonra doktora gittim ve bugun kesemiz gozuktu adet tarihime gore 6 hafta 5 gunluk ama kesem 4 hafta 5 gunluk cikti kac testi yaptirdi doktor beta gcg sonucumda 6 bin cikti doktor 5 haftalik dedi simdi ben hangi haftaya gore ilerlicem , beta hcg degerim iyimi kafam cok karisti haftaya sali gunune tekrar cagirdi kalp atisi icin duyulurmu acaba
4+4 de değerim 5 binlerdeydi benimle aynı değeriniz merak etmeyin çok iyi bı değer tam haftasıyla uyumlu. Zaten 4+5 demek 5 haftalık demektir. Hayırlı olsun gözünuz aydın şuan ancak boş kese görünür yolk bile görünmez. Biz bebeği 6+2de kalp atışı aldık.
4+4 de değerim 5 binlerdeydi benimle aynı değeriniz merak etmeyin çok iyi bı değer tam haftasıyla uyumlu. Zaten 4+5 demek 5 haftalık demektir. Hayırlı olsun gözünuz aydın şuan ancak boş kese görünür yolk bile görünmez. Biz bebeği 6+2de kalp atışı aldık.
Kalp atışından önce bebek görünmezki bildiğim kadarıyla bebek göründgunde kalp atışı alınıyor ztn 5+0da sıfırda gttgmde birşey yoktu daha bebek fln. 6+2de hem bebeği hem kalp atışını aldk.
Pazartesi kan verdim salı günü sonuc çıktı 88.91 olarak saglik ocağındaki doktor dedi 4 haftaliga yakin dedi şimdi okudum da önümüzdeki pazartesi randevum var kese görünmez se korkulacak durum yoktur degilmi .