5 haftalik beta hcg

Nuresra18

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
6
Ben daha oncede paylasim yapmistim hamile oldugumu ogrendikten 2 hafta sonra doktora gittim ve bugun kesemiz gozuktu adet tarihime gore 6 hafta 5 gunluk ama kesem 4 hafta 5 gunluk cikti kac testi yaptirdi doktor beta gcg sonucumda 6 bin cikti doktor 5 haftalik dedi simdi ben hangi haftaya gore ilerlicem , beta hcg degerim iyimi kafam cok karisti haftaya sali gunune tekrar cagirdi kalp atisi icin duyulurmu acaba

Cnm 4+5 zaten beş haftalık oluyor dediği doğru doktorun muayene güzel geçtiyse yakında bebeğin kalp atışını duyarsın

4+4 de değerim 5 binlerdeydi benimle aynı değeriniz merak etmeyin çok iyi bı değer tam haftasıyla uyumlu. Zaten 4+5 demek 5 haftalık demektir. Hayırlı olsun gözünuz aydın şuan ancak boş kese görünür yolk bile görünmez. Biz bebeği 6+2de kalp atışı aldık.

Ben de 4+5 te boş keseyi gördüm. Siz ne zaman bebeği gördünüz kalp atisindan önce

Ben de 4+5 te boş keseyi gördüm. Siz ne zaman bebeği gördünüz kalp atisindan önce
Kalp atışından önce bebek görünmezki bildiğim kadarıyla bebek göründgunde kalp atışı alınıyor ztn 5+0da sıfırda gttgmde birşey yoktu daha bebek fln. 6+2de hem bebeği hem kalp atışını aldk.

Pazartesi kan verdim salı günü sonuc çıktı 88.91 olarak saglik ocağındaki doktor dedi 4 haftaliga yakin dedi şimdi okudum da önümüzdeki pazartesi randevum var kese görünmez se korkulacak durum yoktur degilmi .

Bende dün 4+5te beta 800 çıktı keseyide gördük ama vajinal ultrasonla
Ben De vajinal ultrasonda gördüm. Karından pek mümkün değil zaten. Önemli olan görebilmekti. Sırayla bebeği de görür kalbini de dinleriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…