5 haftalik beta hcg

Nuresra18

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
24
9
6
29
Ben daha oncede paylasim yapmistim hamile oldugumu ogrendikten 2 hafta sonra doktora gittim ve bugun kesemiz gozuktu adet tarihime gore 6 hafta 5 gunluk ama kesem 4 hafta 5 gunluk cikti kac testi yaptirdi doktor beta gcg sonucumda 6 bin cikti doktor 5 haftalik dedi simdi ben hangi haftaya gore ilerlicem , beta hcg degerim iyimi kafam cok karisti haftaya sali gunune tekrar cagirdi kalp atisi icin duyulurmu acaba

Cnm 4+5 zaten beş haftalık oluyor dediği doğru doktorun muayene güzel geçtiyse yakında bebeğin kalp atışını duyarsın 😍

4+4 de değerim 5 binlerdeydi benimle aynı değeriniz merak etmeyin çok iyi bı değer tam haftasıyla uyumlu. Zaten 4+5 demek 5 haftalık demektir. Hayırlı olsun gözünuz aydın ☺️ şuan ancak boş kese görünür yolk bile görünmez. Biz bebeği 6+2de kalp atışı aldık.

4+4 de değerim 5 binlerdeydi benimle aynı değeriniz merak etmeyin çok iyi bı değer tam haftasıyla uyumlu. Zaten 4+5 demek 5 haftalık demektir. Hayırlı olsun gözünuz aydın ☺️ şuan ancak boş kese görünür yolk bile görünmez. Biz bebeği 6+2de kalp atışı aldık.
Ben de 4+5 te boş keseyi gördüm. Siz ne zaman bebeği gördünüz kalp atisindan önce 🥹

Pazartesi kan verdim salı günü sonuc çıktı 88.91 olarak saglik ocağındaki doktor dedi 4 haftaliga yakin dedi şimdi okudum da önümüzdeki pazartesi randevum var kese görünmez se korkulacak durum yoktur degilmi .

Back
X