- 9 Şubat 2017
- 179
- 106
- 18
- 35
- Konu Sahibi Nergisever
-
Ben 5+1 de görmüştüm canım.bel ağrıması falan bunlar çok normal şeyler.kesenin gorünmesi dollenmeye bağlı olarak herkeste farklılık gösteriyor.herkesi aynı günde görmez doktor yani.daha dur neler neler yaşayacaksın canım.allah sağlıklı doğum aşıp etsin hepimizeKızlar slm ben 5 haftalık hamileyim yarın ilk dr kontrolüm var kesesini gören oldumu 5 haftalıkken ? Bide belim çok ağrıyor benim sizde yaşayan var mı ?
Canım bas ağrısı çok normal hiç sormana bile gerek yok.SelamBence normal bugün doktora sor daha iyi bilir. Ben de yarın gidicem doktora. Baş ağrılarım oluyor benimde onu sorucam
Belki dindirecek bişey söyler :)Canım bas ağrısı çok normal hiç sormana bile gerek yok.
Canm 6+2 7. Hafta mı oluyo?Arkadaşlar ben 10 hafta 3 günlük hamileyim.belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor genelde.mide bulantisi olmadı bende ama doktor istahimin çok açılacağını söyledi ve öylede oldu.pis boğaz bir kadın oldum çıktım.hepimize sağlıklı doğumlar olsun.
Bol bol su iç canım..susuzluktandir.benim dün ilk defa başım ağrıdı çünkü suyu az içmiştim.bas ağrısını yapan susuzluk.Belki dindirecek bişey söyler :)
Hayır canım benim.6 hafta 2 gunluk demek.ultrasondada hep o şekilde çıkar.gerisi hikaye.Canm 6+2 7. Hafta mı oluyo?
Yani 6 haftalık demek bi yerde 7. Hafta 6+0 ile 6+6 arası yazıyodu daHayır canım benim.6 hafta 2 gunluk demek.ultrasondada hep o şekilde çıkar.gerisi hikaye.
Canım doktorlar her zaman ultrasona göre bakar.ilerde ne demek istediğimi anlarsın.8+3 ken gittin diyelim mesela.9.hafta özelliklerine baktığında bebegin boyutu olsun gramı olsun arasında fark vardır.yani bebeğin 8 hafta 3 günlüğe göredir.9 haftalığım göre değil. Ben şimdi 10 hafta 3 günlüğüm ultrasonda da aynı şekilde çıkıyor canım.doktora sor o anlatır bilmiyorum.anlatabildim.miYani 6 haftalık demek bi yerde 7. Hafta 6+0 ile 6+6 arası yazıyodu da
Canım doktorlar her zaman ultrasona göre bakar.ilerde ne demek istediğimi anlarsın.8+3 ken gittin diyelim mesela.9.hafta özelliklerine baktığında bebegin boyutu olsun gramı olsun arasında fark vardır.yani bebeğin 8 hafta 3 günlüğe göredir.9 haftalığım göre değil. Ben şimdi 10 hafta 3 günlüğüm ultrasonda da aynı şekilde çıkıyor canım.doktora sor o anlatır bilmiyorum.anlatabildim.miYani 6 haftalık demek bi yerde 7. Hafta 6+0 ile 6+6 arası yazıyodu da
Anladım canım Allah razı olsunCanım doktorlar her zaman ultrasona göre bakar.ilerde ne demek istediğimi anlarsın.8+3 ken gittin diyelim mesela.9.hafta özelliklerine baktığında bebegin boyutu olsun gramı olsun arasında fark vardır.yani bebeğin 8 hafta 3 günlüğe göredir.9 haftalığım göre değil. Ben şimdi 10 hafta 3 günlüğüm ultrasonda da aynı şekilde çıkıyor canım.doktora sor o anlatır bilmiyorum.anlatabildim.mi
Ne demek rica ederim.Anladım canım Allah razı olsun
Ne demek rica ederim.Anladım canım Allah razı olsun
Hayırlı olsun canm ben 531le öğrenmiştim senin kaç?merhaba bende 5 haftalık hamileyim sanırım,
dün öğrendim gebe olduğumu kan değerleriniz nasıl arkadaşlar
Hayırlı olsun canm ben 531le öğrenmiştim senin kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?