5 haftalık gebeler burayaaaa

Kızlar slm ben 5 haftalık hamileyim yarın ilk dr kontrolüm var kesesini gören oldumu 5 haftalıkken ? Bide belim çok ağrıyor benim sizde yaşayan var mı ?
Canım selam ben kaç haftalık bilmiyorum hamilelik takviminden yapınca 5+5 günlük gösteriyor ama ben pazartesi sadece keseyi gördüm bir haftaya randevu verdi on gün e gitmeyi düşünüyorum hayırlsını diliyorum inş hepsi iz kucağımıza alırız yavrularımızı

Amin canım insaalh bebeğin seninledir ama ben düşünmüyorum zaten 2 çocuk var en küçüğü daha 3 yaşında Allah olmayana versin benim varsa tamamiyle kaza zede olucakplanlı bi gebelik değil umarım yoktur

Bu arada canım kendini yorma bende yorunca ağrıyo belim birde feci göğüs ağrım var öyle böyle değil sizde de öyle mi acaba

Göğüs ağrısı,göğüste damarlasma,en çok da meme başı çevresinde koyulaşma ağrı oluyor,birde agirlasma,benim oyleydi

Göğüs ağrısı,göğüste damarlasma,en çok da meme başı çevresinde koyulaşma ağrı oluyor,birde agirlasma,benim oyleydi
Yani olsun herşeye razıyım şükürler olsun ama çok ağrılı birde çok şişiyor karnım kilolu hamile kaldım isterdim zayıflamak olmadı tam karar verdim hamilelik oldu ama karnım bile şişiyor şimdiden Allah sonumuzu hayretsin :))(

Göğüs şişmesi ağırlaşması bunlar hamilelik belirtisi,siz şuan hamile olup olmadığınızı bilmiyormusunuz doruk90

Göğüs şişmesi ağırlaşması bunlar hamilelik belirtisi,siz şuan hamile olup olmadığınızı bilmiyormusunuz doruk90
Yok hamileyim şükürler olsun şimdilik kesemizi gördük hayırlısıyla on gün sonra gitmeyi düşünüyorum tekrar göğüs ağrım oldu belirti olarak birde adetimden önce kadıkta ufak ufak batmalar yaşadım başka bişey olmadı açıkcası on ay yaşadığım yalancı hiç bi belirti bu ay olmadı :)

Merhaba bişey soracağım ben hep adetime göre hesaplıyordum hamileliğimi doktorum da adetime göre söylüyordu ben 19 haftalık hamileyim geçen akşam acile gittim ilk defa gördüğüm doktor 21 haftalık hamilesiniz dedi adetimi de söyledim ultrason kağıdında da 21+3 yazıyor kafam karıştı ben kaç haftalık hamileyim son adet tarihi 1 Nisan lütfen biliyorsanız söyleyin çok merak ettim

öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.... benimde son adetime göre 23+3 fakat bebeğimin gelişimi 1 hafta önden gittiği için dr 24 diyor sizinde öyle olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…