- 28 Ocak 2017
- 727
- 577
- 53
- Konu Sahibi Nergisever
-
Canım miktar önemli değil yeter ki iki katı artsın senin minnoş cok küçük bat kaç gün geçti?maşallah benim 21,60 yarın dr çağırdı testi tekrarlayacağız yükselme iki katı olmalıymış
normalde 29. gün adet oludum. adetim 3 gün gecikince test yaptımCanım miktar önemli değil yeter ki iki katı artsın senin minnoş cok küçük bat kaç gün geçti?
Anladm canm ayrlı olsun tez zamanda jinekoloğuna görün sağlıcakla büyüsün bebiislerimiz insAllahnormalde 29. gün adet oludum. adetim 3 gün gecikince test yaptım
amin inşallah arkadaşımAnladm canm ayrlı olsun tez zamanda jinekoloğuna görün sağlıcakla büyüsün bebiislerimiz insAllah
Benim 1753 canım değerim 5 haftalık tammaşallah benim 21,60 yarın dr çağırdı testi tekrarlayacağız yükselme iki katı olmalıymış
Benim 1753 canım değerim 5 haftalık tam
Canım selam ben kaç haftalık bilmiyorum hamilelik takviminden yapınca 5+5 günlük gösteriyor ama ben pazartesi sadece keseyi gördüm bir haftaya randevu verdi on gün e gitmeyi düşünüyorum hayırlsını diliyorum inş hepsi iz kucağımıza alırız yavrularımızıKızlar slm ben 5 haftalık hamileyim yarın ilk dr kontrolüm var kesesini gören oldumu 5 haftalıkken ? Bide belim çok ağrıyor benim sizde yaşayan var mı ?
Yani olsun herşeye razıyım şükürler olsun ama çok ağrılı birde çok şişiyor karnım kilolu hamile kaldım isterdim zayıflamak olmadı tam karar verdim hamilelik oldu ama karnım bile şişiyor şimdiden Allah sonumuzu hayretsin :))(Göğüs ağrısı,göğüste damarlasma,en çok da meme başı çevresinde koyulaşma ağrı oluyor,birde agirlasma,benim oyleydi
Yok hamileyim şükürler olsun şimdilik kesemizi gördük hayırlısıyla on gün sonra gitmeyi düşünüyorum tekrar göğüs ağrım oldu belirti olarak birde adetimden önce kadıkta ufak ufak batmalar yaşadım başka bişey olmadı açıkcası on ay yaşadığım yalancı hiç bi belirti bu ay olmadı :)Göğüs şişmesi ağırlaşması bunlar hamilelik belirtisi,siz şuan hamile olup olmadığınızı bilmiyormusunuz doruk90
Merhaba bişey soracağım ben hep adetime göre hesaplıyordum hamileliğimi doktorum da adetime göre söylüyordu ben 19 haftalık hamileyim geçen akşam acile gittim ilk defa gördüğüm doktor 21 haftalık hamilesiniz dedi adetimi de söyledim ultrason kağıdında da 21+3 yazıyor kafam karıştı ben kaç haftalık hamileyim son adet tarihi 1 Nisan lütfen biliyorsanız söyleyin çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?