Adet döngüme göre 5+3 ama acildeki doktor 3 yada 4 haftalık dediMerhaba benim 4+4 te 1127 beta cıkmıstı. Senin belki 3-4 hafta değil de 5 haftalık olabilir artısıyla sın adet tarihini hatırlamıyor musun
Benimkide yüksek çıktı Bende daha baktırmadım randevu günümü bekliyorum siz ne zaman baktırıcaksınızBenim bugün 4+3 betam 8000 küsür. 17 ağustos son adet tarihim sanki benimde çokmuş gibi geliyor daha usg bakılmadı.
Yarın baktırıcamBenimkide yüksek çıktı Bende daha baktırmadım randevu günümü bekliyorum siz ne zaman baktırıcaksınız
Canım acaba yumurtlaman erken olmuş olabilir mi. Mesela 14. günde değil de 10 -11. günde olduysa değerin bu yüzden yüksek olabilir.Benim bugün 4+3 betam 8000 küsür. 17 ağustos son adet tarihim sanki benimde çokmuş gibi geliyor daha usg bakılmadı.
26 ağustosta pik görmüştüm aslında 8 eylülde öğrendim 138di ilk değerimCanım acaba yumurtlaman erken olmuş olabilir mi. Mesela 14. günde değil de 10 -11. günde olduysa değerin bu yüzden yüksek olabilir.
Hah işte bak 10. Günde pik olmuş. Ama yine iki günde iki katına çıksa bile yine max 4000 lerde oluyor hesaplama göre. Ama dur bi hesap makinasıyla deneyeyim:)26 ağustosta pik görmüştüm aslında 8 eylülde öğrendim 138di ilk değerim
Hah işte bak 10. Günde pik olmuş. Ama yine iki günde iki katına çıksa bile yine max 4000 lerde oluyor hesaplama göre. Ama dur bi hesap makinasıyla deneyeyim:)
4416 oluyor. İki gün daha lazım:))) yanlış söylemiş olmayayım ama çoğul gebelikler için beta bazen daha fazla yükseliyor diyorlar. Bilimsel bir dayanağı var mıdır bilmiyorum.26 ağustosta pik görmüştüm aslında 8 eylülde öğrendim 138di ilk değerim
Bu hesaplamalarda o kadar kötüyüm ki maşallahınız var4416 oluyor. İki gün daha lazım:))) yanlış söylemiş olmayayım ama çoğul gebelikler için beta bazen daha fazla yükseliyor diyorlar. Bilimsel bir dayanağı var mıdır bilmiyorum.
Belki de doktor bu artışı normal kabul eder. Bir de zaten beta HCG 3000 olduğunda ultrason ile karından kese görülebiliyor. Kese gorundukten sonra da beta HCGnin çok hükmü kalmıyor.Bu hesaplamalarda o kadar kötüyüm ki maşallahınız varikiz gebeliği kaldırabilir miyim bilmiyorum psikolojik maddi manevi hayırlısı bakalım
O zamanla doğru haftasını yakalar zaten boyuyla vs. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAdet döngüme göre 5+3 ama acildeki doktor 3 yada 4 haftalık dedi
Yarın baktırıcamso
Baktınız mı keseyi gördünüz müYarın baktırıcam
Evet kese var ama henüz boş görünüyorBaktınız mı keseyi gördünüz mü
Bugün lekelenme yaşadım kahverengi önemli midir?
Doktor ne dedi size pekiEvet kese var ama henüz boş görünüyor
Bugün lekelenme yaşadım kahverengi önemli midir?
Doktor ne dedi sizeEvet kese var ama henüz boş görünüyor
Aynen doktor kafanıza yatmamışsa başka doktora gidin peki beta değirinizin yüksekliğine bir şey dedi mŞuan bebeği görmek için erken dedi. Kese boşta olabilir doluda dedi her şeye hazırlıklı olmak lazım dedi. Çokta ilgilenmedi ben iyi bir doktor bulana kadar devlet hastanesine gideyim demiştim.
hayır demedi tek kese vardı zatenAynen doktor kafanıza yatmamışsa başka doktora gidin peki beta değirinizin yüksekliğine bir şey dedi m
Kusura bakmayın çok soru sordum gibi oldu ama şu an bende sizin gibiyim son bir şey dicem kese göründü dediniz ya kaç haftalık dedi doktorhayır demedi tek kese vardı zaten
Kaç haftalık olduğunu bile söylemedi maalesef o derece garipti. Ne kusuru inşallah her şey yolundadır sizde de.Kusura bakmayın çok soru sordum gibi oldu ama şu an bende sizin gibiyim son bir şey dicem kese göründü dediniz ya kaç haftalık dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?