5 Haftalık Gebelik Beta 238 Normal mi?

Hah işte bak 10. Günde pik olmuş. Ama yine iki günde iki katına çıksa bile yine max 4000 lerde oluyor hesaplama göre. Ama dur bi hesap makinasıyla deneyeyim:)
26 ağustosta pik görmüştüm aslında 8 eylülde öğrendim 138di ilk değerim
4416 oluyor. İki gün daha lazım:))) yanlış söylemiş olmayayım ama çoğul gebelikler için beta bazen daha fazla yükseliyor diyorlar. Bilimsel bir dayanağı var mıdır bilmiyorum.

4416 oluyor. İki gün daha lazım:))) yanlış söylemiş olmayayım ama çoğul gebelikler için beta bazen daha fazla yükseliyor diyorlar. Bilimsel bir dayanağı var mıdır bilmiyorum.
Bu hesaplamalarda o kadar kötüyüm ki maşallahınız var ikiz gebeliği kaldırabilir miyim bilmiyorum psikolojik maddi manevi hayırlısı bakalım

Bu hesaplamalarda o kadar kötüyüm ki maşallahınız var ikiz gebeliği kaldırabilir miyim bilmiyorum psikolojik maddi manevi hayırlısı bakalım
Belki de doktor bu artışı normal kabul eder. Bir de zaten beta HCG 3000 olduğunda ultrason ile karından kese görülebiliyor. Kese gorundukten sonra da beta HCGnin çok hükmü kalmıyor.

Şuan bebeği görmek için erken dedi. Kese boşta olabilir doluda dedi her şeye hazırlıklı olmak lazım dedi. Çokta ilgilenmedi ben iyi bir doktor bulana kadar devlet hastanesine gideyim demiştim.

Şuan bebeği görmek için erken dedi. Kese boşta olabilir doluda dedi her şeye hazırlıklı olmak lazım dedi. Çokta ilgilenmedi ben iyi bir doktor bulana kadar devlet hastanesine gideyim demiştim.
Aynen doktor kafanıza yatmamışsa başka doktora gidin peki beta değirinizin yüksekliğine bir şey dedi m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…