• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Haftalık Gebelik Beta 238 Normal mi?

Normal mesela benim4+4ken 55 çıktı. Bidaha kan vermedim. 5 haftalığım 5+5 de doktıra gideceğim.
Ya 5 haftalıkken kese görenler çok. Ben hem karından hem alttan ultrason bakıldı görünmedi. Sonra kan verdim sonuç 238, yükselir mi nolur bilemiyorum. Endişelendim ve biraz sinirlerim bozuldu. Daha önce kimyasal gebelik geçirdim

Benimde bugün 5+4 özelde 250 çıktı.. 2 saat sonra devlette kan verdim 361 çıktı.. kimyasala benziyor dediler.. 2 gün sonra yine kan vericem

Benimde bugün 5+4 özelde 250 çıktı.. 2 saat sonra devlette kan verdim 361 çıktı.. kimyasala benziyor dediler.. 2 gün sonra yine kan vericem
Ben de bugün baktırdım… Aynı benim de 5+4… inşallah sağlıklı artış olur hepimiz için. Kimyasalın sebepleri nelerdir ya? Çevrenizde tanışınız arkadaşınız falan var mı? Kimyasal olup sonra herhangi bir tedaviye ihtiyaç kalmadan gebe kalan. Ben bugün baya üzüldüm..

Ya 5 haftalıkken kese görenler çok. Ben hem karından hem alttan ultrason bakıldı görünmedi. Sonra kan verdim sonuç 238, yükselir mi nolur bilemiyorum. Endişelendim ve biraz sinirlerim bozuldu. Daha önce kimyasal gebelik geçirdim
238 le görünmez zaten. 4 gün sonra 1000 e ulaşır görürsünüz.

Farklı yerlerdeki kan sonuçlarına bakmayın. Aynı yerdeki 2 günde bir en az yüzde 60 artışa bakın.

Özel hastanede verdim sürekli çok az artış var ve doktor beğenmedi sonucu.. bu nedenle devlete gittim bugün.. 2 gün sonra yine devlette vericem o zaman kesinleşir.. herkes bu haftalarda kese görmüş ama biz göremedik bile 😔

Kızlar acilde kan verdim 1180 2 gün geçti 2520 3 gün geçti verdim betam 7118 çıktı 3 .4 haftalık dedi değer iyi mi kötümü anlamadım bilgisi olan yazabilir mi acil lütfen daha randevu günüme de var hiç muayene olmamışım daha

Kızlar acilde kan verdim 1180 2 gün geçti 2520 3 gün geçti verdim betam 7118 çıktı 3 .4 haftalık dedi değer iyi mi kötümü anlamadım bilgisi olan yazabilir mi acil lütfen daha randevu günüme de var hiç muayene olmamışım daha
7000 beta nasıl nasıl 3-4 haftalık olur ki? 1500 de vajinal, 3000 gibi olunca karından ultrasonla kese görünür. 4 gebelik yaşadım artık ezberledik:)) bu arada değerler güzel artmış. 2 günde yüzde 60- yüzde 100 artması bekleniyor zaten.

Evet kuzum çok iyi hem de. Keseyi gördünüz mü? Kese gorundukten sonra beta HCG artışının çok önemi yok.
Keseyi daha görmedim Randevu günümü bekliyorum bende dış gebelik yada boş gebelik olsa bu kadar yükselir mi onlardan korkuyorum ya kaç gündür araştır araştır aklım alak bulak oldu

Keseyi daha görmedim Randevu günümü bekliyorum bende dış gebelik yada boş gebelik olsa bu kadar yükselir mi onlardan korkuyorum ya kaç gündür araştır araştır aklım alak bulak oldu
Niye aklına öyle şeyler getiriyorsun? Kötüyü çağırma. Onlarda da yükselir ama niye böyle şeyler düşünüyorsun ki? Bak stres şu an senin için hiç iyi değil. Artık bebeğini de düşünmen lazım. Sakin ol, inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın 🌼

Niye aklına öyle şeyler getiriyorsun? Kötüyü çağırma. Onlarda da yükselir ama niye böyle şeyler düşünüyorsun ki? Bak stres şu an senin için hiç iyi değil. Artık bebeğini de düşünmen lazım. Sakin ol, inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın 🌼
Amin inşallah çok teşekkür ederim ama ne biliyim 3 yıldır bekliyoruz hem seviniyorum hem de korkularım da var bi yandan dua edin bana ne olur inşallah bebeğim benimledir🙏

Amin inşallah çok teşekkür ederim ama ne biliyim 3 yıldır bekliyoruz hem seviniyorum hem de korkularım da var bi yandan dua edin bana ne olur inşallah bebeğim benimledir🙏
İnşallah herşey yolunda gider ve sen bebeğini sağlıkla kucağına alırsın 🌼

Merhaba benim 4+4 te 1127 beta cıkmıstı. Senin belki 3-4 hafta değil de 5 haftalık olabilir artısıyla sın adet tarihini hatırlamıyor musun

Benim bugün 4+3 betam 8000 küsür. 17 ağustos son adet tarihim sanki benimde çokmuş gibi geliyor daha usg bakılmadı.

Back
X