T Tospikcim Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2020 2 0 1 36 19 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tospikcim #1 5 haftalık hamileyim doktor haftaya randevu verdi kalbi dinlemek için ama kasık bölgesinde gerginlik bi anda yok oldu sanki hamile değilim gibi endişelendim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilk bebeğim
5 haftalık hamileyim doktor haftaya randevu verdi kalbi dinlemek için ama kasık bölgesinde gerginlik bi anda yok oldu sanki hamile değilim gibi endişelendim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilk bebeğim
Mermaid1991 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2018 1.483 1.671 63 33 19 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tospikcim #2 Öncelikle sakin ol. Daha ikili testi detayliyi derken bir sürü testten geçeceksin 9 ay boyunca. Hepsine sakin kalmanı tavsiye ederim nacizane. Gerginlik hissinin yok olmasını da dert etme. Gebelikte öğrendiğim bir şey var ise o da vücudunu çok dinlemeyeceksin. 5 haftalıkken ben de hicbir belirti yoktu, ne gerginlik ne başka bir şey. Için rahat olsun, yasadigin şey bebeğinin kalbinin durduğunu göstermez.
Öncelikle sakin ol. Daha ikili testi detayliyi derken bir sürü testten geçeceksin 9 ay boyunca. Hepsine sakin kalmanı tavsiye ederim nacizane. Gerginlik hissinin yok olmasını da dert etme. Gebelikte öğrendiğim bir şey var ise o da vücudunu çok dinlemeyeceksin. 5 haftalıkken ben de hicbir belirti yoktu, ne gerginlik ne başka bir şey. Için rahat olsun, yasadigin şey bebeğinin kalbinin durduğunu göstermez.
T Tospikcim Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2020 2 0 1 36 19 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tospikcim #3 Mermaid1991 .!.: Öncelikle sakin ol. Daha ikili testi detayliyi derken bir sürü testten geçeceksin 9 ay boyunca. Hepsine sakin kalmanı tavsiye ederim nacizane. Gerginlik hissinin yok olmasını da dert etme. Gebelikte öğrendiğim bir şey var ise o da vücudunu çok dinlemeyeceksin. 5 haftalıkken ben de hicbir belirti yoktu, ne gerginlik ne başka bir şey. Için rahat olsun, yasadigin şey bebeğinin kalbinin durduğunu göstermez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kasıklarım sürekli gergindi ve normal de kalkmaya çalışınca batardı geçince endişe ettim
Mermaid1991 .!.: Öncelikle sakin ol. Daha ikili testi detayliyi derken bir sürü testten geçeceksin 9 ay boyunca. Hepsine sakin kalmanı tavsiye ederim nacizane. Gerginlik hissinin yok olmasını da dert etme. Gebelikte öğrendiğim bir şey var ise o da vücudunu çok dinlemeyeceksin. 5 haftalıkken ben de hicbir belirti yoktu, ne gerginlik ne başka bir şey. Için rahat olsun, yasadigin şey bebeğinin kalbinin durduğunu göstermez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kasıklarım sürekli gergindi ve normal de kalkmaya çalışınca batardı geçince endişe ettim
A Aharven Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2019 2.464 2.628 133 28 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tospikcim #4 Tospikcim .!.: Teşekkür ederim kasıklarım sürekli gergindi ve normal de kalkmaya çalışınca batardı geçince endişe ettim Genişletmek için tıkla... Merhaba gebeliginiz devam ediyirdur insallahbenim de arada belirtiler kayboluyor
Tospikcim .!.: Teşekkür ederim kasıklarım sürekli gergindi ve normal de kalkmaya çalışınca batardı geçince endişe ettim Genişletmek için tıkla... Merhaba gebeliginiz devam ediyirdur insallahbenim de arada belirtiler kayboluyor