Hayir canim 1 aylik gebelikte karin buyumez.. gece gec yiyip yatiyorsan sabah ondan şişik karinla uyaniyorsundur.Kızlar merhaba 5 haftalık gebeyim aç karnına 52.5 kiloyla hamile kaldım boyum 164 ,,, ayva göbekli bir insanım fakat sabahları tuvalete çıktıktan sonra gebelikten önce karnım dümdüz olursu akşama doğru tekrar yedikçe şişerdi. Şuan lavaboya çıksamda bildiğiniz göbekli duruyorum kilom tok karnına 54-55 civarı , sizce bebek mi büyüyor ben kilo mu alıyorum yani 5 haftalık gebelikte göbek büyür mü
Siz kilo alıyorsunuz.. 5 haftalık bebek daha mercimekKızlar merhaba 5 haftalık gebeyim aç karnına 52.5 kiloyla hamile kaldım boyum 164 ,,, ayva göbekli bir insanım fakat sabahları tuvalete çıktıktan sonra gebelikten önce karnım dümdüz olursu akşama doğru tekrar yedikçe şişerdi. Şuan lavaboya çıksamda bildiğiniz göbekli duruyorum kilom tok karnına 54-55 civarı , sizce bebek mi büyüyor ben kilo mu alıyorum yani 5 haftalık gebelikte göbek büyür mü
Peki sizce bu ödemden, gaz şişkinliklerinden nasıl kurtuluruz? Ben normalde maydanoz suyu içerdim ama şimdi malum.. 2 3 lt su içiyorum o da şişiriyoSiz kilo alıyorsunuz.. 5 haftalık bebek daha mercimekkarnınız en erken 15. Haftada çıkar.. Aslında bana soracak olursanız 17. Haftadan sonra çıkıyor ama 15den sonra çıkanlar da var.. Bu karın da öyle dışarıdan bakan "aaaa sen hamilesin" dedirtecek cinsten de değil.. Çok dar giyinirseniz veya çıplak vücudunuzla belli olacak cinsten bir karın çıkması
İstisna olarak daha 9 haftalıkken baya baya 25 haftalık göbeği olanı görmedim ama resimlerle ve buradan okuduklarımla duydum.. Fakat o da bebekten değil.. Gazdan.. Yani özetle 15. Haftadan önce çıkan şey bebek değil göbekya da gaz şişmesi..
Yok canım yaaa.. Ama kilo vercem, şişkinliğimi gidercem diye birşeyler yapmayın bence.. Yanlış birşey yaparsınız Allah korusun.. Yani oluyor böyle bunu da doğal kabul edin.. Doktorunuza danışın en iyi fikri o verecektir size..Peki sizce bu ödemden, gaz şişkinliklerinden nasıl kurtuluruz? Ben normalde maydanoz suyu içerdim ama şimdi malum.. 2 3 lt su içiyorum o da şişiriyobildiğiniz iyi bir yöntem var mı?
Yok canım yaaa.. Ama kilo vercem, şişkinliğimi gidercem diye birşeyler yapmayın bence.. Yanlış birşey yaparsınız Allah korusun.. Yani oluyor böyle bunu da doğal kabul edin.. Doktorunuza danışın en iyi fikri o verecektir size..
Şuan çok da bunlara takılmayın.. Bebişe ve kendinize iyi bakın..Sağlıkla kavuşun inşallahhhh
Mercimek bile değildir, 1-2 mm arası boyutu.Güldüm istemsiz kusura bakmayınne göbeği ayol. Ben bu hafta ise başladım gören hala emin olmak için hamile misin diyor bol giyindigim için. Bebeğiniz mercimek kadar bile dehil farkında mısınız
Çok haklısınız 17. Haftanın içindeyim yeni yeni çıkmaya başladı karnım dar giyince belli oluyor ancaSiz kilo alıyorsunuz.. 5 haftalık bebek daha mercimekkarnınız en erken 15. Haftada çıkar.. Aslında bana soracak olursanız 17. Haftadan sonra çıkıyor ama 15den sonra çıkanlar da var.. Bu karın da öyle dışarıdan bakan "aaaa sen hamilesin" dedirtecek cinsten de değil.. Çok dar giyinirseniz veya çıplak vücudunuzla belli olacak cinsten bir karın çıkması
İstisna olarak daha 9 haftalıkken baya baya 25 haftalık göbeği olanı görmedim ama resimlerle ve buradan okuduklarımla duydum.. Fakat o da bebekten değil.. Gazdan.. Yani özetle 15. Haftadan önce çıkan şey bebek değil göbekya da gaz şişmesi..
Rahim de belli olacak kadar büyümez bu haftada.Ben bebeğin boyutundan bahsetmiyorum sonuçta adet önceside şişlik oluyor karında adetten sonra geçiyor. Şuan bebek değil o şişlik rahimde var illaki rahim yer açıyor mercimek tanesine
E daha bebek yok ortada varsa anca kesesi vardır. Tuzlu yediyseniz ödem yapmış olabilir. Gaz da olabilirKızlar merhaba 5 haftalık gebeyim aç karnına 52.5 kiloyla hamile kaldım boyum 164 ,,, ayva göbekli bir insanım fakat sabahları tuvalete çıktıktan sonra gebelikten önce karnım dümdüz olursu akşama doğru tekrar yedikçe şişerdi. Şuan lavaboya çıksamda bildiğiniz göbekli duruyorum kilom tok karnına 54-55 civarı , sizce bebek mi büyüyor ben kilo mu alıyorum yani 5 haftalık gebelikte göbek büyür mü
Canım gayet normal. Benim ve gebelik topigindeki diğer arkadaşlarin 5-6.haftalarda hep karin sisligi vardı. Şimdi gebelikle beraber salgilanan hormonlar dolayısıyla kaslar gevşediği için gaz sancısı farkedilmiyor ama gaz o. Korkacak bir şey yok. Gebelikte gaz aşırı oluyor bazı insanlarda.Kızlar bende de bu problem var ya. Bence problem yani. Progestan içip içip uyuyorum zaten ama yine de dengeli besleniyorum. Günde 3 litreye yakın su içiyorum. WC ve gaz sorunum da yok çok şükür. gel gelelim karnım şişti. bu ne saçmalık? Ben dış gebelik olmasından korkuyorum açıkçası
Valla sanki 4-5 aylık gibiCanım gayet normal. Benim ve gebelik topigindeki diğer arkadaşlarin 5-6.haftalarda hep karin sisligi vardı. Şimdi gebelikle beraber salgilanan hormonlar dolayısıyla kaslar gevşediği için gaz sancısı farkedilmiyor ama gaz o. Korkacak bir şey yok. Gebelikte gaz aşırı oluyor bazı insanlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?