- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi Birefebirece
-
Arkadaşlar merhaba. 5. Haftanın içindeyim ve beta HCG hormonum 14.000 çıktı bugün. Ve kesem de gorunuyor. İnternetten biraz baktım da genelde bundan daha düşük hamilelerin değerleri. Çoğul gebelik gibi birşey olabilir mi?
Kese göründüyse dr söylemiş olmalıydı bişy demedi mi ? Banada sanki yuksek gibi.geldi ama bence erken döllenme olms . Belki erken yumurtlamıssındr :)Arkadaşlar merhaba. 5. Haftanın içindeyim ve beta HCG hormonum 14.000 çıktı bugün. Ve kesem de gorunuyor. İnternetten biraz baktım da genelde bundan daha düşük hamilelerin değerleri. Çoğul gebelik gibi birşey olabilir mi?
Yok doktorum haftasıyla çok uyumlu maşallah her şey güzel dedi sadece başka bişey demedi :)Kese göründüyse dr söylemiş olmalıydı bişy demedi mi ? Banada sanki yuksek gibi.geldi ama bence erken döllenme olms . Belki erken yumurtlamıssındr :)
Himm anladım. Allah razı olsun çok teşekkür ederim :)Çoğul gebelik olsa 2 kese görülür. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin
O zmn çoğul gebelik degildir canm :)Yok doktorum haftasıyla çok uyumlu maşallah her şey güzel dedi sadece başka bişey demedi :)
Canm herkesin bir olmaz :) seninde degerin gayet iyi. Belki senin gec döllenme olms onun erken veya aynı zamanda olsa bile herkesin bunyesi farklı onun için kendini sıkma tadını çıkar :) 2 katı artıyorsa sıkıntı yok demektir :)Ben bugün 5+0 hamileyim kan değerime baktırttım bugün 1000 ve üzeri cıktı bin in üstünü göstermiyor cunku, o zaman benimki senikinden cok cok düşük bende mi bi sıkıntı var ki?ama artışlarım da güzeldi şimdiye kadar hep 2 kat arttı. Adetim 1 hafta geçti bu arada
Benimde 1000+ cıktı. Hatta ben doktora dedimki bu ne demek oluyor. Personel tembel çalışmış demek oluyor dedi. Nasık yani dedim. Tam net bakmamışlar beta 1000in üstünde dedi. Korkmanı gerektiricek bi durum yok 1000 in üstünde bi rakam :) 5000 bile olabilir mesela degerin öyle düşünBen bugün 5+0 hamileyim kan değerime baktırttım bugün 1000 ve üzeri cıktı bin in üstünü göstermiyor cunku, o zaman benimki senikinden cok cok düşük bende mi bi sıkıntı var ki?ama artışlarım da güzeldi şimdiye kadar hep 2 kat arttı. Adetim 1 hafta geçti bu arada
Ben bugün 5+0 hamileyim kan değerime baktırttım bugün 1000 ve üzeri cıktı bin in üstünü göstermiyor cunku, o zaman benimki senikinden cok cok düşük bende mi bi sıkıntı var ki?ama artışlarım da güzeldi şimdiye kadar hep 2 kat arttı. Adetim 1 hafta geçti bu arada
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah sağ olun var olun :)Kese bir tane olabilir ama içinde iki bebiş oluşabilir. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?