5 haftalık gebelik ve betahcg

Birefebirece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2018
3.112
6.728
88
Arkadaşlar merhaba. 5. Haftanın içindeyim ve beta HCG hormonum 14.000 çıktı bugün. Ve kesem de gorunuyor. İnternetten biraz baktım da genelde bundan daha düşük hamilelerin değerleri. Çoğul gebelik gibi birşey olabilir mi?

Çoğul gebelik olsa kese birden fazla olur. Herkesin yapısına göre değişiyor değer, önemli olan 2yle katlanması.

Olabilir elbette ama bunyeden bünyeye değişebilir.erken döllenmiş olabilir.kalp atışlarında belli olur.merak etme.yeterli saglikli olsun

Kese göründüyse dr söylemiş olmalıydı bişy demedi mi ? Banada sanki yuksek gibi.geldi ama bence erken döllenme olms . Belki erken yumurtlamıssındr :)

Ben bugün 5+0 hamileyim kan değerime baktırttım bugün 1000 ve üzeri cıktı bin in üstünü göstermiyor cunku, o zaman benimki senikinden cok cok düşük bende mi bi sıkıntı var ki? ama artışlarım da güzeldi şimdiye kadar hep 2 kat arttı. Adetim 1 hafta geçti bu arada

Canm herkesin bir olmaz :) seninde degerin gayet iyi. Belki senin gec döllenme olms onun erken veya aynı zamanda olsa bile herkesin bunyesi farklı onun için kendini sıkma tadını çıkar :) 2 katı artıyorsa sıkıntı yok demektir :)

Betaya gore degwrlendirmeyin arkadaslar herkesin farkli oluyor doktirlar bile betaya gore hafta hesaplamasi yapmiyor ultrasyon zaten konuyu netlestiriyor

Benimde 1000+ cıktı. Hatta ben doktora dedimki bu ne demek oluyor. Personel tembel çalışmış demek oluyor dedi. Nasık yani dedim. Tam net bakmamışlar beta 1000in üstünde dedi. Korkmanı gerektiricek bi durum yok 1000 in üstünde bi rakam :) 5000 bile olabilir mesela degerin öyle düşün

Merak etmeyin benimde 5. haftamda kan değerim 1950 idi kese görünmüştü

Arkadaşlar bu konu hakkındaki tek cikarimim herhalde değer fazla olunca bulantı kusma da çok erken basliyor. Onun dışında bence kendinizi hiç korkutmayin erken veya geç dollenmeyle alakalı muhtemelen :)

Bugün tam 6+0 dayım değerim 120 binlerde. 4 gün sonra Cenabı Allah'ın izniyle kalp atışlarını duyacağım ama çok ilginç şeyler hissediyorum. Karnımın içinde bir balık var da sanki karnımı içerden vakumluyor yalıyor gibi.

Kese bir tane olabilir ama içinde iki bebiş oluşabilir. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah

Arkadaslar konu üzerinden devam etmek istedim bende adetimi 1 gun gectikten sonra kan tahlili yaptırdım beta hcg 70.02 doktor pozitif ama var yada yok diyemem bir hafta sonra tekrar kan tahlili ver dedi sizce hamilelik varmidir ilk hamileligimde beta hcg 300 kusurlerdeydi ilk ogrendigimde bu yuzden biraz stres yapiyorum lutfen bilgi sahibi olan varsa yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…