5 haftalık gebelik ve betahcg

Cnm oncelikle soyle soylim doktor 100lerin ustune cikmadiginda ihtimal olarak degerlendiriyor 2 gun sonra tekrar yaptir degerinde artis varmı ona baktir bi ikincisi olarak da her deger ayni cikicak die birsey yok ben 2 dusuk yasadim 3. Hamileligim allah nasip ederse insallah bnm ilk hamileligimde adetim 4 gun gecmisti ve degerim 129 du ama bu gebeligimde adetime 3 gun kala 487lerde bi deger cikti yani her zaman deger yuksek cikcak die birsey yok gec döllenme die bir durum var muhtemelen öyle olmustur suan senin icin onemli olan degerlerini 2 gun sonra tekrar baktir ve duzenli artik varmi 2 kat ustu cikmasi gerekiyor 120 200 arasi bir deger cikmasi gerekiyor onemli olan o beta yuksekligi sdce bebegin buyuklugune gore az yada cok cikiyor ama betaya gorede hafta hesaplamasi yapilmaz aklina takilan bir sey olursa her konuda bilgimin yettigi kadar yardimci olablrm ozelden de mesaj atablrsin dilerim degerlerin guzel artar ve findigin seninledir

Acaba tek yumurta ikizi olabilir mi bilmiyorum :) tek yumurta ikizleri eğer tek kese de oluşuyorlarsa belki ikiz olabilir

Pardon bende senin oyle bir ihtimalin var sandim :) :)
Ay yok ya iler de düşünürsem bir gebelik daha tek çocuk olsun 2 evladım var zaten ikiz çok gelir bana :) ben de ikiz doğdum çift yumurta ikiliyim bazen sitem ediyorum anneme ya dünyaya gelirken bile sıkış tıkış gelmişim dünyaya bir rahat edememisim der takılırım Allah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah hayırlı evlatlar ❤

:) :) amin canim rabbim herkese sagliklisini nasip etsin

çok teşekkür ederim cevabin icin peki bisey sormak istiyorum bir.hafta sonra kadin doguma gitmemi soyledi saglik ocagi acaba tekrardan kan tahlili versemmi saglik ocaginda yoksa bir hafta sonra temelli kadin dogumami gitsem karar veremedim

çok teşekkür ederim cevabin icin peki bisey sormak istiyorum bir.hafta sonra kadin doguma gitmemi soyledi saglik ocagi acaba tekrardan kan tahlili versemmi saglik ocaginda yoksa bir hafta sonra temelli kadin dogumami gitsem karar veremedim
Bence sen 2 gun sonra tekrar ver kan canom betanin duzenine bir bak ondan snra kadin doğuma git zaten kadin doguma da gtsen doktor da senden kan tahlili istiycek artışını sen kendin takip et yeterli degere ulasinca da doktora gidersin bence

bugun kan tahlili verdim ultrasonla bakmadi sonuc dusuk çünkü dedi yeni sonuclarim hcg 2665 progesteron 12 yorumlarmisiniz arkadaslar randevum cuma gunu bir tanede. doktor iyi dogru bisey soylemedi bi tutturmuslar deger dusuk gebelik var diyemeyiz articagini biliyorlar halbuki

Yazınızı yeni gördüm ne durumdasınız bilmitorum ama adet günü benim 34 tü. Ve çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. 13 haftamız bitti bile

2665 mi düşükmüş yuhh.
Kese görünürdü bu değerle. Progestan diye bir ilaç var vermediler mi?
Önce yazdığınız değerin üstünden kaç gün geçmişti??

kan tahlili sonucunu doktor gormedi daha bugun verdim adetimide 11 gun gecti onceki degerden 9 gun gecti dusuk olan sonuc 70.02 yanlış anladiniz galiba bu ilk sonucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…