5 haftalik gebelik

Ayy icimi rahatlattınız gerçekten 🥲 böyle zorlayacagini bilmezdim gerçekten 🥲😂
Oo varya ne ağrılar kramplar neler neler 12.haftaya kadar zorluyor baya korkma :) 12 den sonra rahatlıyorsun iştah açılıyor felan 3.trimester zor diyorlar bir de ama ben 22.haftadayım daha o kısma geçiş yapamadım😂😂😂

Ya kızlar ben 5+4 haftalik gebeyim 4 5 gun sonra ilk haftahane randevum var beta artişim iyi saglik ocagindaki ebe öyle soyledi bi kaç gundur hafif bel agrim vardi şuan biraz daha arttı belmi bilmiyorum popomun üstü biraz minik kasiklarımda agirdi çok asiri şiddetli degil ama normalmi birde mide bulantilariniz falan ne zaman başladı acaba
4+6 da öğrendim bir kaç kere kaşık ağrısı oldu. Bir iki kere de mide bulantısı oldu . Umarım senin de bulantısız geçer 😊

4+6 da öğrendim bir kaç kere kaşık ağrısı oldu. Bir iki kere de mide bulantısı oldu . Umarım senin de bulantısız geçer 😊
Hafif öksürdugumde falan öguruyorum ama hızli nefes alip veriyorum geçiyor birde kokulara dikkat ediyorum geçenlerde bulaşik makinesinden cikan çatalla kahvalti yapamadim hevesim kaçtı 🥲

Hafif öksürdugumde falan öguruyorum ama hızli nefes alip veriyorum geçiyor birde kokulara dikkat ediyorum geçenlerde bulaşik makinesinden cikan çatalla kahvalti yapamadim hevesim kaçtı 🥲
Kraker filan at hemen ağzına. Biraz dikkat edecesk8n o zmn yapacak bir şey yok😊

Back
X