5 haftalık gebelikte beta hcg 24700 olur mu

DefneYaren

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
323
507
18
30
5 haftalık gebelikte beta hcg 24700 çıktı normal mi? Doktor çok küçük 9haftalik olamaz dedi ama 9haftalik degerinde. Böyle bir şey yaşayan var mi?

Benim 5 haftalıkken 1763 çıkmıştı. Pek bir bilgim yok ama kese göründü mü ? Doktorunuz ne diyor bu konu hakkında

Evet keseyi de bebeği de gördü. Detaylı bakmadı idrara sıkışık olmadığım için. Iki hafta sonra tekrar gideceğim. İkiz gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi. Beta değerini takip etmiyoruz bu haftada, başlarda önemli dedi. Fazla açıklama yapmadı. Ben yüksek olmasına takıldım ama bilmiyorum

5 haftalık gebelikte beta hcg 24700 çıktı normal mi? Doktor çok küçük 9haftalik olamaz dedi ama 9haftalik degerinde. Böyle bir şey yaşayan var mi?
Normal bu değerle keseyi görmüştüm.

Adetim gecikmişti 3 gün kadar kan testinde hcg 5700 lerde çıkmıştı.doktor 4 ya da 5 haftalık hamilelik demişti. Sizin İkiz ya da üçüz olmasın? Değer yüksekse çoğul gebelik olabilir.

Benim öğrenmem direk keseye denk geldi. Malesef gelişimi durduğu için kürtaj oldum. Ama sizinki sağlıcakla ilerlesin inşallah
Amin inşallah. Allah size de en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acınızı unuttursun kaçıncı haftada kürtaj oldu

Adetim gecikmişti 3 gün kadar kan testinde hcg 5700 lerde çıkmıştı.doktor 4 ya da 5 haftalık hamilelik demişti. Sizin İkiz ya da üçüz olmasın? Değer yüksekse çoğul gebelik olabilir.
Ya öyle bir durum var veya başka sıkıntılı bir durum olabilir gibi geliyor. Şu vakitte kimseye söylemiyorum erken olduğu için. Etrafıma da danışamiyorum. 8. Haftada tekrar doktora gidecegiz bakalım o zaman anlaşıllacak inşallah ne olduğu o zamana kadar sabretmek gerekiyor

Gerçi benim adetim 12 gün gecikmişti beta değerinin de iki günde bir yüzde 60 arttığını düşününce sizinkiyle kıyaslayinca normal oluyor galiba

Erken yumurtlama ve döllenme olmuş muhtemelen çünkü bu haftada zaten hem kese hem bebek görmek zor. Bebeği yada keseyi ölçtü mü kaç haftalığa denk geliyor ultrason fotoğrafı verdiyse orda da yazar. Bir de ikiz olabilir belki ben ikizlere hamileyim şuan bu kadar olmasa da yüksekti benim de. Sizin hem ikiz hem erken döllenmeyse ondan olabilir.

Benimki 10 günlük gecikmede 6340 çıkmıştı 4 gün sonra 10000 e çıktı keseyi de bebeğide gördük çok şükür
sizinki ikiz olabilir bence
Canım benimde ilk baktığımda 1985 çıktı 5 gün sonra 6330 çıktı şuan tam 5 haftalık kesede göründü ama beta artışı strese soktu beni sence bir sorun varmıdır beta artışımda

Canım benimde ilk baktığımda 1985 çıktı 5 gün sonra 6330 çıktı şuan tam 5 haftalık kesede göründü ama beta artışı strese soktu beni sence bir sorun varmıdır beta artışımda
Bildiğim kadarıyla artış az olunca problem oluyor
Sizinki çoğul gebelik olabilir.Umarım sağ salim kucağınıza alırsınız

Yok bana tam tersi az artmış geldi,
Değerin 2 günde 2 katı artması gerekmezmi ben test yaptıralı 5 gün oluyor. en az 7000 olmalıydı
Kusura bakmayın ben sizi konu sahibiyle karıştırdım
Keseyi gördünüz mü ? Keseyi gördükten sonra betayı takip etmenize gerek yok.Benimde önce 6430 du 5 gün sonra 10 bin olmuştu banada az geliyordu ama keseyi görmüştük ve artık beta takibi yapmak gerekmediğini söylemişti doktor

evet çok şükür kesem görüdü bu pazartesi günü haftaya da kalp atışı duymak için gelmemi söyledi
banada betaya bakmaya gerek yok keseyi gördük dedi ama işte pimpirikli ben duramadım acaba düzenli artmışmı diye dün gece acile gidip kan verdim

Siz şuan kaç haftalıksınız hamilelk nasıl gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…