5 haftalık gebelikte beta hcg 24700 olur mu

5 haftalık gebelikte beta hcg 24700 çıktı normal mi? Doktor çok küçük 9haftalik olamaz dedi ama 9haftalik degerinde. Böyle bir şey yaşayan var mi?
Hepimiz adet 1. Günü baz alıp hafta hesaplıyoruz ama kimi yumurtlama da kakıyor kimi adetten hemen önce çoğunluğumuz 1 günlük adet gecikmesinde öğreniyor hamile olduğunu 4 haftalık hamile kabul ediyor ama gerçekte belki 2 hafta vs o yüzden ortalar 1700 falan çıkıyor sonda hızlıca artıyor siz belki adetten hemen 1 2 gün sonra hamile kaldıysanız o yüzden yüksek çıkıyor olabilir bize göre daha uzun sürendir hamilesinizfid

Benimki 10 günlük gecikmede 6340 çıkmıştı 4 gün sonra 10000 e çıktı keseyi de bebeğide gördük çok şükür
sizinki ikiz olabilir bence
Ay hadi bakalım sağlıkla olsun da

Belki de durum sadece ondan ibarettir inşallah öyledirteşekkür ederim

Merhabalar bende dün akşam hamile olduğumu öğrendim kan testi vermeye gittik 599.1 değer çıktı doktor düşük dedi 2 gün sonra tekrar bakalım dedi yükselir mi acaba yada bu durum normalmi yumurtlamam geç oluyo 34. Gün adet oluyorum bu yüzden değerim düşük çıkmış olabilir mi

Günaydın,

hayırlı olsun inşallah. Bazı doktorlar aceleci ve negatif oluyorlar burada okuduğum kadarıyla. Olumsuz düşünmeyin. Yarın tekrar aynı laboratuvarda kan verip artış düzenli mi diye bakın.
Ben adetten 2 gün sonra sanırım 100 ile öğrendim hamile olduğumu, 3 kez baktırdım düzenli arttı, sonra doktora gittim mesela

Sizi diğer başlıklarda da gördüm buradan yazayım 599 düşük bir değer değil tabiki. Önemli olan 2 kat artış olması. 2 kez daha kan testi verin aynı hastanede aynı saatlerde 2 günde 1 olacak şekilde. Zaten sonra kese görünecek değere gelir ondan sonra da beta ile işiniz kalmaz. Rahat olun

Benimde normalde adetten 1 gün sonraki sonucum ilk gebeliğim onun stresi heyecanı korkusu var olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama merak ediyorum benim gibi olup değeri yükselen var mı diye bakalım nasip

Evet her yere yazıp benim gibi olan biri vardır diye yazıyorum ama hep olumlu cevap aldım doktor korkuttu beni ilk gebelik olunca birde tedavi ile oldı 1 senedir istiyoduk insan ister istemez stres oluyo bakalım nasipse artık olur

Benimde normalde adetten 1 gün sonraki sonucum ilk gebeliğim onun stresi heyecanı korkusu var olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama merak ediyorum benim gibi olup değeri yükselen var mı diye bakalım nasip
Laboratuvarlarda dahi sonuçlar çok değişiyor. Benim işk yaptırdığım yerde sonucum 100 çıktı. 2 gün sonra başka labda yaptordım 400çıktı. 4 katına çıkması beni rahatsız etmişti ama 2 gün sonra aynı lsbdaki sonuç 800çıkınca akreditasyonlarının farklı olduğunu anladım.

Bende farklı hastaneyemi gitsem yoksa aynı yerdemi baktırsam tekrar acaba

Bende farklı hastaneyemi gitsem yoksa aynı yerdemi baktırsam tekrar acaba
Farklı yerde yaptırırsanız şu an elinizde olan sonuçla mukayese edemezsiniz. Önemli olan düzenli artış gözlemlemek. Ben ilk yaptırdığım yere normalin 2 katı para ödemişim, hizmetten de memnun kalmadım o nedenle değiştirmiştim.

Anladım canım bende öyle yapim

Merhaba Son adet tarihim 25.07.2021 ve ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 90.60 çıktı sizce nasıl

Merhaba Son adet tarihim 25.07.2021 ve ben bugün kan testi yaptırdım beta hcg 90.60 çıktı sizce nasıl
Hayirli olsun. Ben bu deger yorumlamalarini hic bilmiyorum. Ama laboratuara gore degisiyor da bu degerler o nedenle iki gun sonra tekrar baktirip ikiye katlayip katlamadigini takip edin bence

Merhaba, bende yeni öğrendim en fazla 2 hafta hamileyimdir ama beta hcg 10.000 normal mi
Benim de 3 haftalık hesapladığımda 12000 civarı çıkmıştı ama ultrasonda 5 hafta görünüyordu. Bu hesaba göre adetten önce hamile kalmış olmam lazım, bu işler karışık

Benim de 3 haftalık hesapladığımda 12000 civarı çıkmıştı ama ultrasonda 5 hafta görünüyordu. Bu hesaba göre adetten önce hamile kalmış olmam lazım, bu işler karışık
Benim de kafam çok karıştı ablam hemşire çoğul gebelik olabilir dedi. O da hamile 6. Haftam da 10.000 oldum diyor şaşırdı o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…