Kızlar merhaba
Dün dr a gittim 5+3 günlük hamileyim kese 5 mm civarında hersey yolunda haftaya kalp atıslarını duyarız insallah dedi. Karından gördü keseyi alttan bakılmadı bu sefer. Normal mi sizce ?? Bitmiyor bu endiseler..
Banada 5. Haftada olduğumu ve kesenin 7,5 mm oldugunu söyledi. Seninde küçük Dediğin büyümüş bak ne guzel :)Ben de 5 haftalikken gittiğimde 4,33 mm demişti doktor biraz küçük bi değer gibi geldi bana ama ☺
Amiiiiiinnn inşallah :)Evet bu hafta tekrar gideceğim bakalım ne kadar olacak :) çok değişik bir duygu Allah kucağımiza almayi nasip etsin inş hepimize ☺
Canım MaşAllah keseyi görmüşsün.. haftaya kalp atışları için mi çağırdı acaba doktorun tarihlerimiz yakında o yzden soruyorum :)Günaydın melekler
Bende bu sabah kontrole gittim ve keseyi gördüm Şükürler olsun. Son adet tarihim 24 martti, yani adet tarihime göre 6+1 olmam gerekiyordu ancak geç Döllenme olduğu icin 5. Haftada olduğumu ve kesemin de 7,5 mm oldugunu söyledi. Haftaya tekrar kontrole gideceğim...
Evet, cok teşekkür ederim :) haftaya tekrar kesenin büyüklüğüne bakacak. Hayırlısı bakalım...Canım MaşAllah keseyi görmüşsün.. haftaya kalp atışları için mi çağırdı acaba doktorun tarihlerimiz yakında o yzden soruyorum :)
bence normal görünüyorKızlar keseme sizde bi bakabilir misiniz?
Cnm sen yine de dikkat et sakın yorma kendini ağır kaldırma eğilme cok yere tedbir almakta fayda var progestan kanamayı önlemesi için hem de bebek tutunsun diye... Çarşamba gittiğinde kese ile birlikte yolk sac görünmüşmüydü varsa foto yüklermsn büyümesi iyi normal ilerliyor bebiş göründü mü onu da sorayım:))Merhaba arkadaşlar,
Dün aksam pembe akıntım oluştu. Bugün kahverengi kanamam oldu. Doktora gittim, hiçbir sorun yok dedi. Çarşamba günü 7,5 mm olan kesem, 3 gun sonra yani bugün 12,9 mm olmuş. Gayet guzel büyümüş hatta günlük ortalama 1 mm büyümesi gerekir, kesen gayet guzel gelişiyor dedi. Tedbir Amaçlı progestan verdi. Gece yatmadan önce 2 tane fitil olarak kullan dedi.
Yok canım Çarşamba günü sadece 7,5 mm kese görünmüştü. Şimdi 12,9 mm olmuş :) haftaya cuma tekrar çağırdı...Cnm sen yine de dikkat et sakın yorma kendini ağır kaldırma eğilme cok yere tedbir almakta fayda var progestan kanamayı önlemesi için hem de bebek tutunsun diye... Çarşamba gittiğinde kese ile birlikte yolk sac görünmüşmüydü varsa foto yüklermsn büyümesi iyi normal ilerliyor bebiş göründü mü onu da sorayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?