5 Haftalık gebelikte kanama

Bunldm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
31
12
3
38
Merhaba en son buradan bebeğim olmuyor diye doktor sormuştum oysaki gebeymişim ama haberim yoktu ve kendi kullandığım araba ile bayram tatili için bin kilometre yol gittim ve sürpriz şekilde orada öğrendim. Sağ olsun oradaki doktorlar okadar ilgiliydi ki ! 5 kere gitmeme rağmen dogru düzgün muayene olamadım. Şiddetli karın kasık ağrılarım vardı. Sonra geri dönme kararı aldım en azından özele gidebilirdim, tanıdık doktorlar vardı vs
Ama yolda kanamam başladı ve 6+2 günlük 3 gündür kanamam durmadı doktor kesen iyi dedi kalp sesini dinledik Protestan verdi iğne verdi daha durmadı benim durumumda olan var mı ne yapabilirim durması için çok endişeliyim

Merhaba kanamanizin sekli nasıldı tam olarak ve sonuc ne oldu nasıl ilerliyor suan gebeliginiz

Merhaba bende Progestana rağmen ara ara leke geliyor 5+4 oldum bugün bende endişeleniyorum dün sorun yok dediler bugün gene geldi

Merhaba bende Progestana rağmen ara ara leke geliyor 5+4 oldum bugün bende endişeleniyorum dün sorun yok dediler bugün gene geldi
Ben de az once 50 kurus boyutunda bir akinti seklinde bordo sey gordum. Cok korkuyorum sizce neden olabilir? Bu arada 4+2 deyiz. Normalde bugun adetin 3.gunuydu

Ben de az once 50 kurus boyutunda bir akinti seklinde bordo sey gordum. Cok korkuyorum sizce neden olabilir? Bu arada 4+2 deyiz. Normalde bugun adetin 3.gunuydu
Bence siz hemen doktora gidin...Okuduğum bazı yazılarda bu tarz şeyler için önemli diyorlar..Ama stres yapmayın lütfen..Sadece biran önce doktora gidin ..Sonucuda yazarsanız sevinirim...

Bence siz hemen doktora gidin...Okuduğum bazı yazılarda bu tarz şeyler için önemli diyorlar..Ama stres yapmayın lütfen..Sadece biran önce doktora gidin ..Sonucuda yazarsanız sevinirim...
Yarin sabah doktora soracagim. İki saat oldu takip ediyorum su anda hicbir sey yok

Yarin sabah doktora soracagim. İki saat oldu takip ediyorum su anda hicbir sey yok
Ağrınız vs. olursa direkt acile gidin...Yoksada yarın belki doktor önlem amaçlı hap vs.verebilir..Güzel düşünelim..Ama tedbirimizide alalım

Ağrınız vs. olursa direkt acile gidin...Yoksada yarın belki doktor önlem amaçlı hap vs.verebilir..Güzel düşünelim..Ama tedbirimizide alalım
Cok tesekkur ederim canim. Agrim falan yok sadece bir haftadir bel agrisi hep vardi o var o kadar

Cok tesekkur ederim canim. Agrim falan yok sadece bir haftadir bel agrisi hep vardi o var o kadar
İnşallah önemli bişey değildir..Farklı bişey olsa çok agrı oluyormuş o yüzden sıkmayın canınızı...Yarın hersey netleşir hem varsa alınacak önlem alırsınız..Siz yinede hareketlerinizi yavaslatın ama mecbur kalmadıkcada kalkmayın bence..Dinlenin

Tamam cok tesekkur ederim

Doktora mutlaka görünün herhangi bir şey söyler. Yerleşme kanaması dış gebelik vb bir yorum yapıyorlar ve önlem alıyorlar ama moralinizi de yüksek tutun çünkü doğacağı varsa geliyorlar sağlıkla gelir inşallah bebisler benden ara ara geliyor bir sebep bulamadılar ama mutlaka danışın doktorunuza

Cok tesekkur ederim cevap icin evet sordum dr a normal oldugunu soyledi cok sukur baska da bir sey olmadi. O kanamadan sonra kasiklarimdaki agrilar sik sik vuran sancilar falan epey azaldi. Su an sadece belim agriyor yine.

Cok tesekkur ederim cevap icin evet sordum dr a normal oldugunu soyledi cok sukur baska da bir sey olmadi. O kanamadan sonra kasiklarimdaki agrilar sik sik vuran sancilar falan epey azaldi. Su an sadece belim agriyor yine.
Bende tekrar doktora gittim bugün kalp atışlarını duyduk. Lekem her cumartesi geliyor o yüzden haftada bir iğne ve günde iki gün progestan kullanıyorum. Hayırlısı olsun sevindim sorun olmamasına

Bende tekrar doktora gittim bugün kalp atışlarını duyduk. Lekem her cumartesi geliyor o yüzden haftada bir iğne ve günde iki gün progestan kullanıyorum. Hayırlısı olsun sevindim sorun olmamasına
Ayy masallahh gozunuz aydin. Saglikla da kucaginiza alin insalalhh. Biz de cuma gunu kesesini gormeye gidicez insallahh. Kalp atisi ne zaman duyulur merak ediyorum. En son adet gordugunuz gun ne zamandi acaba?

Ayy masallahh gozunuz aydin. Saglikla da kucaginiza alin insalalhh. Biz de cuma gunu kesesini gormeye gidicez insallahh. Kalp atisi ne zaman duyulur merak ediyorum. En son adet gordugunuz gun ne zamandi acaba?
22 temmuzdu adetin ilk günü fakat ben erken yumurtadim normalde 6+4 günlük olması lazım 6+6 günlük çıkıyor. Doktorunuz sizi yönlendirir tabi ama en ideali kalp atışı için 6.5 hafta bazı gebelerde 7 8. Haftalarda bile görülüyor

Sizin ne zaman acaba ne kadarlık şuan. Çok tatlı heyecanlar.

Sizinle aramizda 14 gun var tam. Ben de 5 agustos ta gormustum en son. Ben de 1 gun erken yumurtladim. Benimki 5.hafta olarak gorunuyor ama aslinda 4+4 gunluk. Ama bir gun erken yumurtlamistim belki gercekte 4+5’tir. O zaman ben bugunden itibaren 15 gun sonra falan gorebilirim heralde insallahh evett cok tatli heyecanlar ama surekli haberdar olmak istiyorum bebisten. Merak ediyorum nasil ne durumda iyi mii

Kalp atışından sonra derin bir rahatlama geliyor insana merak etme her şey yolunda belki 10 gün sonrada görebilirsin ama en güzeli 6+5 6+4 de daha rahat görünüyormuş kalp atışından sonra 12 haftalıkken çağırıyor bir daha

Kesinlikle bn de cok rahatlayacagimi dusunuyorum. Ama benim bugun de yine kasik agrilarim vardi yine sag kismimda. Normal mi acaba boyle olmasi. Sanki adet olacakmisim gibi sag kasigim agriyor su an. İnsallahh saglikla buyusun gelissin allahim ona uzun omurler versin de baska bir sey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…