Bende 5+5 hamileyim ve karnım çıkmaya başladı benim gaz problemim de yok ve ilk gebeliğimMerhaba,
An itibariyle 5+2 hamileyimyalnız özellikle akşamları karnım o kadar büyüyor ki gören 4 aylık hamileyim sanar. Çok gaz var evet ama sadece gazdan bu kadar şişlik olur mu? Benim ikinci gebeliğim, ilkinde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. İlk haftalardan karnı çıkan var mi arkadaşlar? Bende mi bir anormallik var
Iki gebeliginizin bitisi ve baslangiclari arasında en az 2 yil olmali ki karin kaslari, cilt vs kendini toparlayabilsin.Merhaba,
An itibariyle 5+2 hamileyimyalnız özellikle akşamları karnım o kadar büyüyor ki gören 4 aylık hamileyim sanar. Çok gaz var evet ama sadece gazdan bu kadar şişlik olur mu? Benim ikinci gebeliğim, ilkinde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. İlk haftalardan karnı çıkan var mi arkadaşlar? Bende mi bir anormallik var
Elbette, sağlıkla kucağınıza alalım yeter ki, sadece ister istemez kıyaslama yapıyorum ilk gebelikle, neyse ki yalnız değilmişimBende 5+5 hamileyim ve karnım çıkmaya başladı benim gaz problemim de yok ve ilk gebeliğimşimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nasıl olur diyip gülüyorum artık bir problem olduğunu sanmıyorum sonuçta her gebeelik farklı oluyor sağlıklı ilerlesin yeter ki
Bende de olmuştu, gaz o , bol su ve yürüyüş iyi gelirMerhaba,
Kıyaslamayın stres yapmayın normaldir inşallahElbette, sağlıkla kucağınıza alalım yeter ki, sadece ister istemez kıyaslama yapıyorum ilk gebelikle, neyse ki yalnız değilmişim
Evet çok şişlik oluyor normal sonradan iniyorMerhaba,
Gaz,tubalet problemi olmasa da hormonlardan dolayı bagırsaklarda karında garip bi şişlik oluyor hamile karnı değil yani,daha mercimek kadar karnınızı büyütmezBende 5+5 hamileyim ve karnım çıkmaya başladı benim gaz problemim de yok ve ilk gebeliğimşimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nasıl olur diyip gülüyorum artık bir problem olduğunu sanmıyorum sonuçta her gebeelik farklı oluyor sağlıklı ilerlesin yeter ki
Sizce böyle bişeyin imkanı varmı 5 haftalık bebek gözle görülcek bi boyutta bile değilBende 5+5 hamileyim ve karnım çıkmaya başladı benim gaz problemim de yok ve ilk gebeliğimşimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nasıl olur diyip gülüyorum artık bir problem olduğunu sanmıyorum sonuçta her gebeelik farklı oluyor sağlıklı ilerlesin yeter ki
Olabilir tabiki benim ilk gebeliğim ya hevesleniyorum her şeyi bebeğe bağlıyorum işteSizce böyle bişeyin imkanı varmı 5 haftalık bebek gözle görülcek bi boyutta bile değil
O bebek değilde şişkinliktir
Haklısınız bilemiyorum ilk gebelik olduğu için acemiyim galibaGaz,tubalet problemi olmasa da hormonlardan dolayı bagırsaklarda karında garip bi şişlik oluyor hamile karnı değil yani,daha mercimek kadar karnınızı büyütmez
Biz 14. Haftadayız şişliğim yeni indi ordan biliyorumHaklısınız bilemiyorum ilk gebelik olduğu için acemiyim galiba
Ayy maşallah ne güzel Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yorumunuz için de teşekkür ederimBiz 14. Haftadayız şişliğim yeni indi ordan biliyorum
Gazdandir sindirim probleminden olabilir bu duruma takmayınMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?