- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi Maybe Ladyy
-
Doktorun gordu mu degerini canim. Bisey dedi miArkadaslar benimde.gecen hafta sali 212 cikti bugunde 2878.85 cikti normal mi carsamba kontrolum.var
Doktorun gordu mu degerini canim. Bisey dedi mi
Canım benim de 14 tü dört gün sonra 600 lere çıktı dr um harika demişti sonra zaten iki günde bir iki katından fazla arttı keseyi görünce bakmadık artık. Önemli olan değerin birden düşmemesi kimyasal olmasın diye bi de düşüp yükselmemesi bu da dış gebelik belirtisi olurmuş. Senin bi sıkıntın yok bence. Doktorunu değiştir kesinlikleIyi aksamlar arkadaslar. Sat 15 subat. 22 martta evdeki testte cift cizgi gordum. 23 martta beta hch 117 cikti. 5 gun sonra yani bugun degerim 1089 cikti. Doktorun beni cok korkuttu. Fazla yukselmis iki gun sonra tekrar gel dedi. Gecmez ama o iki gun. Ne olur bilen duyan ya da boyle bir durum yasayan arkadaslar yazabilirler mi. Degerim normal mi. Sizin degerleriniz nasildi
Bi hafta geçmiş neredeyse hesaplarsan gayet düzenli çokça artmış rahat olmalısın sağlıkla gelsin bebişinArkadaslar benimde.gecen hafta sali 212 cikti bugunde 2878.85 cikti normal mi carsamba kontrolum.var
Bi hafta geçmiş neredeyse hesaplarsan gayet düzenli çokça artmış rahat olmalısın sağlıkla gelsin bebişin
İkiz olabilir ikizlerde artış fazla olur hayırlı olsum bu arada canımUltrasonla bakmadi ki. 117 degerdeyken gorunmez dedi. 1089 cikinca da anormal artmis dedi yine bakmadi. Bugun yakin bir arkadasim da hamile oldugunu ogrenmis. Ikimiz de 5 haftaligiz. Arkadasimin beta hcg 5400 cikmis. Eee benimki neden anormal oluyor anlamadim. Ancak evham yaptirdi bana doktor
Rabbim hayirla dogumunu gostersin insAllah canim. 5 senedir olmayinca insan her seyden evhamlaniyor. 3 sene once de 8 haftalikken kaybetmistim. Bir de doktorlar boyle yapinca aklim gitti
Iyi aksamlar arkadaslar. Sat 15 subat. 22 martta evdeki testte cift cizgi gordum. 23 martta beta hch 117 cikti. 5 gun sonra yani bugun degerim 1089 cikti. Doktorun beni cok korkuttu. Fazla yukselmis iki gun sonra tekrar gel dedi. Gecmez ama o iki gun. Ne olur bilen duyan ya da boyle bir durum yasayan arkadaslar yazabilirler mi. Degerim normal mi. Sizin degerleriniz nasildi[/QUOTEcnm bnm 4 bucuk kat artmisti bsey olmaz artmamasindan kork
Canim bnm 4 bucuk kat artmisti bsey olmazHanımlar benim dün adet günümdü olmadım kan testi yaptırdım 1322.47 çıktı sağlık ocağı yüksek dedi yarın kadın dogumcuda randevum var biönceki hamileligimde bebeğimi kaybettim korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye hamile olduguma bile tam sevinemiyorum korkuyorum bebeğime bişey olur diye değer yüksek mi
Bebeğime sagsalim kavuşmak istiyorum artık acı çekmek üzülmek istemiyorumCanim bnm 4 bucuk kat artmisti bsey olmaz
Erken döllenne olabilir yada ikiz hiccc korkma canim düsük degerden daha iyidir inan bana. Insallah hayirli haber alirsin yarin kesede görünpr zatenHanımlar benim dün adet günümdü olmadım kan testi yaptırdım 1322.47 çıktı sağlık ocağı yüksek dedi yarın kadın dogumcuda randevum var biönceki hamileligimde bebeğimi kaybettim korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye hamile olduguma bile tam sevinemiyorum korkuyorum bebeğime bişey olur diye değer yüksek mi
İnşallah ya 2 bebeğim olacak inşallah sagsalim kucağıma almayı nasip eder rabbimErken döllenne olabilir yada ikiz hiccc korkma canim düsük degerden daha iyidir inan bana. Insallah hayirli haber alirsin yarin kesede görünpr zaten
Canim bugun doktora gosterdin mi sonucunuİnşallah ya 2 bebeğim olacak inşallah sagsalim kucağıma almayı nasip eder rabbim
Benim de hep 3 kat artti 2 doktora gittim hep. ikisi de normal dedi .ve bebekte bi sikinti olmadi .hem ikili test hem de detayli ultroson normal çikti.Cok tesekkur ederim arkadaslar yuregime su serptiniz. Cok bekledim bu bebegi. 5 yil her ay test yaptim. Bir mucizeydi benim icin. Rabbim herkese dilegini hayirlisiyla versin. Doktor disinda hic kimse anormal karsilamadi degerlerimi. Cok rahatlattiniz beni. Sagolun
Doktor dün gece nöbetçi olduğu için bugün bütün randevuları iptal etti salı gününe ancak randevu bulabildim inşallah herşey yolundadır bebeğim sağlıklıdırCanim bugun doktora gosterdin mi sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?