5 haftalık gebeyim hcg 3 kat artmış lütfen yardim

Canım benim de 14 tü dört gün sonra 600 lere çıktı dr um harika demişti sonra zaten iki günde bir iki katından fazla arttı keseyi görünce bakmadık artık. Önemli olan değerin birden düşmemesi kimyasal olmasın diye bi de düşüp yükselmemesi bu da dış gebelik belirtisi olurmuş. Senin bi sıkıntın yok bence. Doktorunu değiştir kesinlikle

Cnm benimde 1 gun arayla 2 kati artmisti. normali 2 gunde 2 kati olmasi lazim ya bende senin gibi korkmustum ama ikiz gebelikmis diye 6+2de iki kalp sesi duymustun belki seninde oyledir cnm telas yapma hemen

İkiz olabilir ikizlerde artış fazla olur hayırlı olsum bu arada canım

Rabbim hayirla dogumunu gostersin insAllah canim. 5 senedir olmayinca insan her seyden evhamlaniyor. 3 sene once de 8 haftalikken kaybetmistim. Bir de doktorlar boyle yapinca aklim gitti

haklısın korkmakla canım.. böyle doktorlar canımı sıkıyor benim de

Hanımlar benim dün adet günümdü olmadım kan testi yaptırdım 1322.47 çıktı sağlık ocağı yüksek dedi yarın kadın dogumcuda randevum var biönceki hamileligimde bebeğimi kaybettim korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye hamile olduguma bile tam sevinemiyorum korkuyorum bebeğime bişey olur diye değer yüksek mi

C

Canim bnm 4 bucuk kat artmisti bsey olmaz

Erken döllenne olabilir yada ikiz hiccc korkma canim düsük degerden daha iyidir inan bana. Insallah hayirli haber alirsin yarin kesede görünpr zaten

Erken döllenne olabilir yada ikiz hiccc korkma canim düsük degerden daha iyidir inan bana. Insallah hayirli haber alirsin yarin kesede görünpr zaten
İnşallah ya 2 bebeğim olacak inşallah sagsalim kucağıma almayı nasip eder rabbim

Arkadaslar is cikisi acile gittim dün hcg 1089 iken bugun 1883 olmus. Acildeki doktor ilerlemenin iyi oldugunu soyledi. Desteginiz icin cok tesekkur ederim.

Benim de hep 3 kat artti 2 doktora gittim hep. ikisi de normal dedi .ve bebekte bi sikinti olmadi .hem ikili test hem de detayli ultroson normal çikti.

Arkadaslar bugun vajinal yolla keseyi gorduk ancak doktor benim son adet tarihime gore cok geriden soyluyor haftasini. Uygulama ile takip ettigim icin adetimin ilk gunu yanlis olamaz. Tam bugun 6 haftalik olmasi gerekirken 4 haftalik dedi. Ama uymuyor dedigimde adet tarihin yanlistir dedi :) ama buna imkan yok cunku gunu gunune tutarim. Sanirim gec dollenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…