sen kaç haftalıksın canımBen yarın ilk muayenmi olucam sizinle de paylaşırım. Çok heycanlıyım.
Sat a göre 5+2 yimsen kaç haftalıksın canım
Benim tek taraflı değil sağda solda ve de rahim de iğne gibi batma oluyo ama aşırı değil ben yarın heycandan unutmazsam ağrıyı sorucamSizin de tek taraflı kasık ağrınız var mı peki . Eğer çok olmazsam bunu doktorunuza sorabilir misiniz sol kasıkta gün boyu hafif bir ağrı var . Ayakta iken ağrıyan uzanınca geçen bir şey . Teşekkürler şimdiden . Güzel haberlerinizi bekliyoruz sizin inşallah.
Kesinlikle elde değil ben çok bekledim bu anı çokTamam teşekkür ederim. Doğru heyecanlanmamak elde değildir mutlaka
Amiin inşallah cümlemizinHer şey gönlüne göre olsun inşallah
ben daha 4+0 :) siz benden öndesiniz birazSat a göre 5+2 yim
hiç kan verdiniz mi? değerlerinizi merak ediyorum doğrusu. hangi gün nasıl çıktı değeriniz?Maşşallah erken öğrenmişsiniz :) gerçi bende tesadüfen erken öğrendim
Ben ayın 19 unda dahiliye ye gitmiştim troid hormonu ölçtürmek için çünkü hamile kalamıyodum çok şükür başka sorunun da yoktu bi teoid kalmıştı onuda yaptırayım dedim tesadüf kanımda hcg 12.4 çıktı tabi ben şok adetime 4 gün falan vardı aradan 4 gün geçti 290 çıktı birdaha da yaptırmadım kan testihiç kan verdiniz mi? değerlerinizi merak ediyorum doğrusu. hangi gün nasıl çıktı değeriniz?
salı günü bariz belirgin silik cizgiyle öğrendim, akşam kan verdim 46ydı. perşembe sabah çizgi baya koyulaşmıştı
maşallah ne güzel artmış.Ben ayın 19 unda dahiliye ye gitmiştim troid hormonu ölçtürmek için çünkü hamile kalamıyodum çok şükür başka sorunun da yoktu bi teoid kalmıştı onuda yaptırayım dedim tesadüf kanımda hcg 12.4 çıktı tabi ben şok adetime 4 gün falan vardı aradan 4 gün geçti 290 çıktı birdaha da yaptırmadım kan testi
Çok güzel bi sürpriz oldu benim 4 kaybım var Allah kimseye yaşatmasın isteyen kimsenin de kucağını boş bırakmasın inşallahmaşallah ne güzel artmış.
benim de 3 gün kala 46ydı. şuan 150leri bulmuş olması gerekiyor ama daha vermedim kan.
ne güzel sürpriz olmus ya masallah :)
İnşallah artık dualarımız kabul olur inşallah Allahın nasip ettiği zaman gelmiştir. Herşey Allahtan hep sabır hep dua hep umutZor olmuştur tabi 4 kayıp . İnşallah mutlu son vaktidir artık
Neden düşük tehlikesi var dedi ki size açıklamasını yaptı mı. Hayırlı olsun bu arada ama sakın kötü bişey düşünmeyin bence hep dua edinmerhaba ben de 4+5günlük hamileyim. doktorum ayın 3ne çağırmışdı ben dayanamayıp bugun gittim. içim rahat diyildi. küçük kese vardı ama doktor düşük tehlikesi var dedi. öyle çok korkuyorumki sevincimi bile yaşayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?