5 haftalık gebeyim sol kasığım hafif hafif ağrıyor

Ben de salavat getirmeye başladım şu an bişey yok gibi inşallah hepimizin hakkımda hayırlısı olır ve hayırlısı da bebiklerimizi kucaklamaktır

Neden düşük tehlikesi var dedi ki size açıklamasını yaptı mı. Hayırlı olsun bu arada ama sakın kötü bişey düşünmeyin bence hep dua edin
tam anlayamadım. düşük dedikden sonra bende her şey gitti. kan yığıntısı var dedi qaliba. bilmiyorum ya. sadece ağlamak istiyorum. evdekilerde beni tamamen sıktı her şey üstümü üstüme geliyor. Sizin de hayırlı olsun. inşallah iyi haberlerini alırsınız

korkma stres yapma yat dinlen canım. istirahat et bol bol. nasibi varsa seninle kalır. sağlıkla kucağımıza alalım insallah :)

Neden düşük tehlikesi var dedi ki size açıklamasını yaptı mı. Hayırlı olsun bu arada ama sakın kötü bişey düşünmeyin bence hep dua edin
tam anlayamadım. düşük dedikden sonra bende her şey gitti. kan yığıntısı var dedi qaliba. bilmiyorum ya. sadece ağlamak istiyorum. evdekilerde beni tamamen sıktı her şey üstümü üstüme geliyor. Sizin de hayırlı olsun. inşallah iyi haberlerini alırsınız

O zaman çok dikkat et kendine . Bilmiyorum doktorun ne önerdi ama uzan sürekli istersen öyle duymustum ben . İnşallah güzel atlatırsın bu dönemi . Aynen insan emin olup sevinemiyo bile .
O zaman çok dikkat et kendine . Bilmiyorum doktorun ne önerdi ama uzan sürekli istersen öyle duymustum ben . İnşallah güzel atlatırsın bu dönemi . Aynen insan emin olup sevinemiyo bile .
ilaç filan yazdı ama inşallah iyi olur. gelecek hafta gidicem bakalım

Teşekkür ederim Herşeyi zaman gösterir siz içinizi ferah tutun. Doktora giderken mutlaka yanımda eşimle gittim hep çünkü herşeyi tam anlamadığım zamanlar oluyodu. Okadar haklısınız ki doktorun ağzından olumsuz bi kelime duyduktan sonra gerçekten de başka söylediği hiç bişeyi anlayamıyo insan. Benim başıma defalarca kez geldi çünkü. Siz kulaklarınızı kapatın dinlemeyin. Kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Allah iyi haberler almayı nasip etsin hepimizd

çok teşekkür ederim. yeni yıl hepimiz için düşerli olur inşallah

Ben play store den bi program indirmiştim tahmini 31 Ağustos diyodu. Burda da öyle bir sistem varsa bilmiyorum . Daha çok yeniyim. Sürekli okuyordum ama yeni üye oldum
Biz ayniyizzz:))) inşallah sağ salim görürüz hepimiz bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…