5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ay bir haftadır ben de öyleyim canım muz yedim o biraz kesti ama hala yanıyor midem nasıl olacak böyle bilmiyorum
Zor gercekten.muz,soda,sakiz,elma bunlari denedim anlik geciriyor ama tekrar basliyor.olmadi doktoruma sorup gaviscon surup alicam zarari yokmus hamilelikte.insallah geçer

Tesekkur ederim ama iste yaptim hafta hesaplamadini 6 hafta cikiyo arkadas da 3 .5 demis bakalim yarin bhcg kac cikacak ins yükselmiştir

Zor gercekten.muz,soda,sakiz,elma bunlari denedim anlik geciriyor ama tekrar basliyor.olmadi doktoruma sorup gaviscon surup alicam zarari yokmus hamilelikte.insallah geçer
Ay inşallah geçer günler çok zor geçiyor canım ya mesai ölüm gibi oldu artık

Merhaba kızlar. Bugün kötü haber aldım doktorumdan. Kesenin gelişimi neredeyse durmuş, arkasında kan pıhtısı varmış. Az da olsa gelişme ihtimali var bu sebeple 4 gün daha bekleyelim eğer aynı kalırsa Cuma günü kurtajla alinacak.

Canım inşallah gelişir ve bebişini sorunsuz bir şekilde kollarına alırsın dua edeceğim senin için üzülme sakın Rabbim büyük

İnşallah gelişir canım umudunu kesme Rabbim yardımcın olsun

Rabbim hayirlisini nasip etsin.4gunu kendine zehir etme.güzel düşün.hayırlısı için dua et.

Günaydın canım.İnşallah hakkınızda hayrlısı olur.Herşeyin hayırlısını iste Rabbinden ve üzülme lütfen sonuç ne olursa olsun.moralini yüksek tut,başka işlerle ilgilen.birşey sormak istiyorum acaba herhangi bir kanaman oldu mu?

Canım benim kötü düşüncelere sakın kapılma. Mübarek günlerde dualarını eksik etme. İnşallah bebeğiniz sağlıklı bir şekilde gelişimine devam eder.

Günaydın kızlar. Ctesi kalp atışlarını hem duyduk, hem gördük bin şükür. 7+6 olduk gün itibariyle. Progestanın yanı sıra haftalık iğnelere de başladık. Doğuma kadarda devam edeceğim sanırım. Bulantılarım mahvediyor ama geçecek olduğunu biliyorum ya, sabırla bekliyorum bakalım.

Günaydın gözünüz aydın Doktorunuz progestanı neden verdi size ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…