5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

İnşallah Canım.sıra vardı bekleye bekleye az daha kalp krizinden gidecektim Doktorda gülümsedi halime,çok şükür duyduk umarım siz de duyarsınız
Bayadır giremedim duydun mu bebisin kalp atışını daha vardı erkenden mi gittin bende pazartesi günü gidicem nasipse inşallah duyarım

Beklemek cok zormus, mens gunum gecti mi, kese olustu mu, kalp atisini da bi duyabilsek derken resmen dokuz doguruyomus insan hepimiz siradaki kontrolun takibindeyiz dogal olarak, ben de simdi kalp atisini da duyabilsem bi, telasindayim

Arkadaşlar öncelikle bugün kontrolü olan, kalp atışı duyan, bebeğini gören herkesi kutluyorum. Benim kendimde keşfettiğim bir şey oldu, sizinle paylaşmak istedim, belki de bilinen birşeydir. Benim midem nerdeyse hiç bulanmıyor. Ama demin acıktığım zaman aslında benim de biraz bulandığını gördüm. Ben genelde acıkacağımı anlayınca hemen midemi rahatlatan birşeyler yiyorum normalde. Neredeyse her saat başı birkaç kraker gibi. Ama acıkmanın önüne geçmeyince gittikçe kötüleşiyor sanırım.

Ben genel olarak bisey sormak istiyorum, keseyi gordum diyenler kesenin icindede bisey goruyormu? Biz pazartesi sadece keseyi gorduk icinde henuz Bisey gorunmuyordu, 18.05. De ikinci randevum var

Bende de sizinkine benzerdi hafif bulantilar, ve gittikce artti, sonbir haftadif surekli bulantim ve her aksam kusmalarim var, dayanamayacak haldeyim.yemek de yesem,midemde kazinma hissi ve bulanti hic gecmiyor.cok caresizim

Oldım cnm iki ay klomen tedavisi şimdi femara kullanıyorum bu ayda olmazsa aşılama mecbur

Aaaaa cnm meraba bnde diyarbakır surda otryordum bnde stresten olmuyor diyip annemler bursa da oturuyordu onların yanına taşındım cok rahatladım öyle böyle degil cocuk umrumda bile degildi ama yine olmadı sonra kardesim evlendi hemen hamile kaldı kıskanmıyorum ama özeniyorum sadece neden benim olmuyor diye tekrar stres oldım şimdş cok üzülüyorum napıyor um ne ediyorum olmuyor elimden geleni yapıyorum olmuyor tek carm duaa kii hep ediyorum zaten ama Allah vermedikten sonra npabilirz ki elimizden bişi gelmiyor tedavi oluyorum şuan ama nasip kısmet burdaki herkes hamile nolur duanıza benide ekleyin adım seda hamilelerin duası kabul olurmuş bu aylar mübarek aylar

Ben genel olarak bisey sormak istiyorum, keseyi gordum diyenler kesenin icindede bisey goruyormu? Biz pazartesi sadece keseyi gorduk icinde henuz Bisey gorunmuyordu, 18.05. De ikinci randevum var
Erken gittiysen sadece kese görünüyor benimde oyle oldu keseyi 5+4 te gördüm içinde bisey gormedik sonra 8+2 de gittim hem bebeği hem kalp atışını gördüm

Oldım cnm iki ay klomen tedavisi şimdi femara kullanıyorum bu ayda olmazsa aşılama mecbur
Femera yi bir kaç ay dene canım klomen ise yaramamisti bende aşılama için acele etme bence.pko var bende ileri hemde bak benim nacizhane fikrim kilo varsa vermeye çalış ve yürüyüş yap her fırsatta benim Dr demişti adım atmak yumurtaliktaki baskiyi azaltır demişti ve ben günde 4 saat yürüdüğünü bilirim sehrın bir ucundan bir ucuna.bak ilgi alanlarıni değişmeye çalış gülüm sosyalles sakin akıl veriyorum gibi algılama canım ama en azından ben bunları yaptım aklinda bulunsun

Sagol cnm t tavsiyen için tskler kullanıyorum sadece bir yumurtam oluşuyor bilmiyorum allah yardımcımız olsun fazla kilom yok sadece göbeğim var oda sorun degil doktor demişti oda cok göbek degil yani cnm

Sen kolon olmasada yürüyüş yapmalısınız canım ve tavu
Sagol cnm t tavsiyen için tskler kullanıyorum sadece bir yumurtam oluşuyor bilmiyorum allah yardımcımız olsun fazla kilom yok sadece göbeğim var oda sorun degil doktor demişti oda cok göbek degil yani cnm
sen yürüyüşü yap canım sağlık için elbet etkisi oluyor baskıyı azaltıyor tavuktan uzak dur paket ürün yeme elinden geldiğince ev yemeyi yap ye yapiyosundur da sen tedbir al gerisini zaten guzel Rabbime emanet.bende kilo da vardı 1 buçuk yılda 18 kilo verdim hala kilom vardı gerçi 72 ile hamile kaldım ama 90 a merdiven dayamistim.çok çok zor günler yaşadım eşimle ailesinin çocuk baskisindan boşanma aşamasına geldim.1 ayin 20 gunu gozyasiyla yatağa girdim çoğu zaman aglamaktan sizin yattığımi bilirim.canım benim şu an bile kucağıma almadan rahat edemicegimi biliyorum Rabbim gönlümüze ferahlık versin.senin içinde tanıdık tanımadı herkesede kendıme de duâ ediyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…