- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 36
Günaydın canım, ahh ahh ben bide grip oldum nefes alamıyorum geceleriGünaydın güzel anneler :)
Pek bi gün aymasa da ;( bu uykusuzluk hallerini ne yapcaz ya çok uykum var yine. gece de uyumadım gündüzde yoğun geçti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım, ahh ahh ben bide grip oldum nefes alamıyorum geceleriGünaydın güzel anneler :)
Pek bi gün aymasa da ;( bu uykusuzluk hallerini ne yapcaz ya çok uykum var yine. gece de uyumadım gündüzde yoğun geçti
Günaydın canım, benim bildiğim 35-36. haftalarda inmeye başlıyo ama tabi herkeste farklı bu durum. Belkide bebeğin doğum pozisyonuna dönmüştür artık :)) geçenlerde de bana göbeğim küçülmüş gibi gelmişti annemlere falan soruyodum küçük gibi geliyo diye ' sen kendine aynada bakmıyonmu hiç ' diye baya dalga geçmişlerdigünaydın kızlarkızlar benim 2 gündür dikkatimi çekiyor karnım sanki aşağıya iniyor gibi.sizde fark ediyormusunuz
Günaydın canım, ahh ahh ben bide grip oldum nefes alamıyorum gecelerişu 2 gecedir daha berbat geçiyo. Aman dikkat edin sizde çok zorrr
![]()
Sağol canım yaa. Normalde çok üşüyen biriyimde hamileleikte yanıyorum oda serin olsa bile ince giyinmemden oldu sanırım. Annem babam eşim aynı anda grip oldular onlardanda geçti heralde. Hünnap diye meyve hiç duymadım bakim birazdan pazarda varmıdır acaba? Artık iyi olıyımda herşeyi yiyip içebilirim. Nasıl gidiyo hamişlik?geçmiş olsun canım ya. dikkat et geceler çok serin oluyor gündüzlerde sıcak iki arada kalmak bu oluyor yani
ne giyeceğini şaşırıyor insan. ıhlamur bal limon inşallah şifa olur. bi de canım hünnap meyvesi al. çok faydalı biçok hastalığa şifa ve içerisinde A ve C vitamini açısından yüksek besin değeri var.
Sağol canım yaa. Normalde çok üşüyen biriyimde hamileleikte yanıyorum oda serin olsa bile ince giyinmemden oldu sanırım. Annem babam eşim aynı anda grip oldular onlardanda geçti heralde. Hünnap diye meyve hiç duymadım bakim birazdan pazarda varmıdır acaba? Artık iyi olıyımda herşeyi yiyip içebilirim. Nasıl gidiyo hamişlik?
benımkı horluyorum dıye salona gidiyor gece bı kalkıyorum adam yok yanımda valla kasık agrıma ıyı gelecekse yapacaz hersey saglık ıcınAyy baya debelenme sonucunda oda vaz geçiyo bendeyapçak bişi yokk, yazık garibim beni bekliyo sen istediğin zaman yaparız zorlamak istemiyorum seni diyo ama bende de tık yokki
Hamileliğimin 3.ayında eşim internetten gösterdi hamile yastığı diye de baya büyük geldi bana istemedim ozaman geçen de söylendim durdum uyuyamıyorum diye, alıcaktık işte onu sana diyo keşke alsaydım diyorum bende artık çoğu gitti azı kaldı bu saatten sonrada almıyım diyorum.
Bizimki bensiz yatmıyoki yatakta, 3-4 yastıkla uyuyorum gıkını çıkarmıyo,
Hmm geçen bursaya mal almaya gittiğimizde ikram etmişlerdi, sanırım çok satılmıyo falan diye konuşulmuştu orda, eşim yabancı bizim orda baya var diye anlattı. Pazara çıkınca bi sorayım inşallah bulurumgeçmiş olsun canım ya. dikkat et geceler çok serin oluyor gündüzlerde sıcak iki arada kalmak bu oluyor yani
ne giyeceğini şaşırıyor insan. ıhlamur bal limon inşallah şifa olur. bi de canım hünnap meyvesi al. çok faydalı biçok hastalığa şifa ve içerisinde A ve C vitamini açısından yüksek besin değeri var.
32. haftada ne tahlili yapılıyormuş canım
günaydın kızlarkızlar benim 2 gündür dikkatimi çekiyor karnım sanki aşağıya iniyor gibi.sizde fark ediyormusunuz
Hmm geçen bursaya mal almaya gittiğimizde ikram etmişlerdi, sanırım çok satılmıyo falan diye konuşulmuştu orda, eşim yabancı bizim orda baya var diye anlattı. Pazara çıkınca bi sorayım inşallah bulurum
Hmmm ozaman vardır bu pazarda. İnşallah iyi gelir bakalım. Ayy beni sorma valla şimdiye kadar 14 kilo aldım sanırım bu kilolarda etkiliyo hareket etmemizi. Hep derdim hamile kalırsam paytak paytak yürümek istemiyorum diye de öyle olmuyomuşbende senin gibiyim ya. ayaklarımı kalkıp yıkıyorum. ben dün pazar pazarından aldım. pazartesi pazarında da vardır mutlaka. hamilelik iyi gidiyor artık yavaştan zorlamaya başladı. gece tekmeliyor. gündüz durmuyor. senin nasıl gidiyor ?
benımkı horluyorum dıye salona gidiyor gece bı kalkıyorum adam yok yanımda valla kasık agrıma ıyı gelecekse yapacaz hersey saglık ıcın![]()
Evet canım internetten baktım resmine bursada yediğim meyve. Aslında babam tarım müd. çalışıyo oda dedi ben bilecikte hiç görmedim falan diye, sorıyım ona hem göstereyim bak varmış dieeelma gibi değişik bişey canım. iğdenin ceviz gibi olanlarından. burada başköy de falan da yetişiyormuş.
Hmmm ozaman vardır bu pazarda. İnşallah iyi gelir bakalım. Ayy beni sorma valla şimdiye kadar 14 kilo aldım sanırım bu kilolarda etkiliyo hareket etmemizi. Hep derdim hamile kalırsam paytak paytak yürümek istemiyorum diye de öyle olmuyomuşbazen hissediyorum düzeltmeye çalışıyorum işte.
geçen yengemde iniyor dedi ama bu 2 gündür dikkatimi çekti hani önce tam midemdeydi şimdi 3 yada 4 parmak kadar aşağıda.ama erken daha eğer doğum olursa baya küveste kalırrGünaydın canım, benim bildiğim 35-36. haftalarda inmeye başlıyo ama tabi herkeste farklı bu durum. Belkide bebeğin doğum pozisyonuna dönmüştür artık :)) geçenlerde de bana göbeğim küçülmüş gibi gelmişti annemlere falan soruyodum küçük gibi geliyo diye ' sen kendine aynada bakmıyonmu hiç ' diye baya dalga geçmişlerdi![]()
1 karış değilde 4 parmak kadar aşağıda.ya evett erken değil mi daha korktuğum başıma gelicek galiba gelişimini tamamlaması için çok var daha yaaHayır canım ben hissetmiyorum... erken inmesi için. .. mideden bir karış asagda ise inmis demektir
Bende tam bunları soracaktım.bu arada kızlar eğer bebek hediyeliklerinizi kendiniz yapmak isterseniz internette birmax diye bi site var orada çok uygun hammadde olarak fiyatlar oraya da bakabilirsiniz. ben oradan alıcam