• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamileler buraya

Kizlar gittim doktora da dışarıdaydim.

Sonuç kese icinde bebek gözüktü. 5 haftalık suan kalbide atıyordu. 14 gun sonra tekrar randevum var. Kalbini duymaya gidicez İnş
Ama şuanlık herşey yolunda dedi ilaçlarımı azalttı. Allahım hepimize yardım etsin 🙏💕 sizi seviyorum ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕❤️❤️❤️❤️❤️💓💓💓💓💓
Ayyyy çok güzel ya senin adına o kadar mutlu oldum ki allahıma şükür olsun gördün bebisini darısı bizlere inşallah

Kizlar gittim doktora da dışarıdaydim.

Sonuç kese icinde bebek gözüktü. 5 haftalık suan kalbide atıyordu. 14 gun sonra tekrar randevum var. Kalbini duymaya gidicez İnş
Ama şuanlık herşey yolunda dedi ilaçlarımı azalttı. Allahım hepimize yardım etsin 🙏💕 sizi seviyorum ❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕❤❤❤❤❤💓💓💓💓💓
Ohhh maşşallah sübhanallah. Şanslısın kalp atışını erkenden görmüşsün ben 6+3de gördüm. Sağlıkla gelsin insallah

Cok saolun kızlar...... Gun sayımı bitmiyo şimdide 14 gün bekleyişe tekrardan devam 🙏💓

24 Aralık 2ci kontrol. Yarın sağlık ocağına gidicem kan tahlili yaptırmaya. İnş sabah uyanabilirsem 🤷‍♀️💓

Sizler napionuz bakim hamişler

Benim agrım var biraz uzandım öyle uyku bastırıyor halsızlik var 😊senin sat 27 ekim dimi benim 1 kasım aramızda 4 gün var yani
Benim kabızlık tan karnım ağrıyor,, uyku hic yok bende akşamları geceleri, ama sabahları acayip uykum var. Benim sat 26/27 ekim diye hatırlıyorum... Ama 16 kasimda transfer oldum. Tup bebekte transfer tarihinnden itibaren sayılıyor

Benim kabızlık tan karnım ağrıyor,, uyku hic yok bende akşamları geceleri, ama sabahları acayip uykum var. Benim sat 26/27 ekim diye hatırlıyorum... Ama 16 kasimda transfer oldum. Tup bebekte transfer tarihinnden itibaren sayılıyor
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda inşllah 😍 sabah bende pek kalkamıyorum bide bel agrım sabah aşırı oluyor

Back
X