5 HAFTALIK HAMİLELER KAN DEGERİNİ ALLAH RIZASI İÇİN YAZABİLİR Mİ?

askimveben76

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
82
21
18
İstanbul
hamile kardesler beta hcg degerinizi yazabilir misiniz? cinsiyeti belli olmus olanlarda bes haftalıkken degerinin kaç oldugunu yazarsa çok sevinirim

[QUOTE="askimveben76, post: 37476226, member: mile kardesler beta hcg degerinizi yazabilir misiniz? cinsiyeti belli olmus olanlarda bes haftalıkken degerinin kaç oldugunu yazarsa çok sevinirim[/QUOTE]

Ben dogum yapdim cnm ama hatrldim kadryla 4 5 haftalikken 1904 cikmsti deger

cnm ben bes haftalligim ama drgerimi olcmediler dort haftalikken 1000 uzeri dedi dr. sorun mu var tatlim yada kafana takilan birsey kalp atisi olursa iki hafta sonra oyle degere bakacak tekrar simdilik bekliyorum

bende p.tesi öğrendim ilk kan sonucum 26,5 çıktı cuma günü tekrar yaptırdım ve 190,5 çıktı doktor haftasını döylemedi nette bi doktora sordum 4+1 dedi 10 gün sonra keseyi görmeye gidecez galiba o zamanda 5 haftalık falan oluyo demi

canm benim 1600 dü beş haftalıkken ama cinsiyeti hala öğrenemedik senin değer kaç ki

bende yeni öğrendim gebe oldugumu değerim 685 çok mu düşük size göre anladım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…