- 7 Kasım 2020
- 95
- 73
- 8
- 30
- Konu Sahibi Gonuldagiiii
Kızlar ben 5+1 haftalık hamileyim var mı aynı haftalarda olanlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım daha gitmedim 6+1 ken gideceğimVar. Ben de 5+5keseyi gordun mu?
En iyi doktor bilir canimKızlar değerim 63 çıktı hamilelik varmı
5 in üstü var demekKızlar değerim 63 çıktı hamilelik varmı
Biz de burda yarı doktor sayılırızEn iyi doktor bilir canim
Doktora gittim var dedi 2 günde sayı artar dedi Salı bir daha vercemBiz de burda yarı doktor sayılırızVar hamilelik sağlıklı artması önemli ama
![]()
Hadi hayirlisiYok canım daha gitmedim 6+1 ken gideceğim![]()
Değil canım ben su an 5+5 5+1 de benim bhcg 100037 Di carşamba günü de keseyi gördük ultrason daKızlar bende aşağı yukarı 5 haftalık hamileyim sanırım bhcg değeriniz kaç benim Perşembe günü 6900 çıktı ama çok yüksek değil mi anlamadım
Ayyy maşallah Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin, gerçekten o zaman benimki çok değil yaDeğil canım ben su an 5+5 5+1 de benim bhcg 100037 Di carşamba günü de keseyi gördük ultrason da
Evt cnm bende 5 haftaliken keseyi gordum o yuzden gerek duymadi bende 9+4 haftalikim ama gebeligim agir geciyor kanamam oldu 2 defa.Ben de 5 haftalık hamileyim keseyi gördük bugün kan istemedi doktor niyeyse keseyi gördüğü için mi acaba
Merhaba benim adet tarihim düzensiz tam belli değil ama bende 5. haftadayım galiba beta değerim 41 binlerde çıktı sizin beta değeriniz kaç acabaKızlar ben 5+1 haftalık hamileyim var mı aynı haftalarda olanlar![]()
Ikiz misin cnm?Merhaba benim adet tarihim düzensiz tam belli değil ama bende 5. haftadayım galiba beta değerim 41 binlerde çıktı sizin beta değeriniz kaç acabaultrason görüntüm de bu varsa sizde paylaşır mısınız yanlış anlamayın tam hafta belli olmadığı için merak içindeyim
Bildiğim kadarıyla değil tek kese vardı geçen hafta gittiğimde doktor bebek 2.9 mm dedi ultrason görüntüsünde de öyle yazıyor internetten araştırdım 5 haftalıkken 3 mm oluyomuş beta değerimin bu kadar yüksek olması beni de şaşırttı ama doktor normal dedi sizin ki kaç çıktı en sonIkiz misin cnm?
Benim en son 2 gün önce 4+6 yken 12 bin cıktı. O gün sadece kese gördük. Hatta dr beta değerine bakip acaba ikiz misin dedi.. Haftaya tekrar cagirdi. Sizinki epey yüksekmiş cidden ❤Bildiğim kadarıyla değil tek kese vardı geçen hafta gittiğimde doktor bebek 2.9 mm dedi ultrason görüntüsünde de öyle yazıyor internetten araştırdım 5 haftalıkken 3 mm oluyomuş beta değerimin bu kadar yüksek olması beni de şaşırttı ama doktor normal dedi sizin ki kaç çıktı en son