5 haftalık hamilelikte ishal sorunu

aalesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
626
382
103
31
Merhaba 5+3 haftalık hamileyim. Utanarak söylüyorum lütfen kusura bakmayın. 3 gündür acayip kötüyüm. Bağırsaklarım sürekli gurul gurul. Tuvalette resmen bağırsaklarım düğümleniyor gibi hissediyorum. Dün Dr uma söyledim çok kötü ishalim diye patates haşla ye dedi ama yok geçmiyor. Karnım çatlayacak gibi. vifolic diye bir folik asit verdi ondan olduğunu düşündüm ama 2 gündür içmiyorum hâlâ devam ediyor. Başına gelip çözüm bulan var mı acaba

Ben de hamileliğim boyunca vifolic kullandım ama hiç öyle bir sorun yaşamamıştım. İshal için doktor probiyotik vermişti başka bir zaman olduğumda reflordu galiba adı

Ben de hamileliğim boyunca vifolic kullandım ama hiç öyle bir sorun yaşamamıştım. İshal için doktor probiyotik vermişti başka bir zaman olduğumda reflordu galiba adı
Nasılsın gececek bilmiyorum. Karnım 3 aylık gibi oldu. Sürekli sesler geliyor. Bir kaç gün daha bekleyip geçmezse tekrar gidicem.

Bir dahiliye druna görünmenizi öneririm o haftalarda bende ishal yaşamıştım drum hafif enfeksiyon var antibiyotik için gerek yok demişti probiyotik verdi onunla rahatlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…