5 haftalık hamileyim.bademciklerim şişti. tehlikeli midir?

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
kılzar lutfen bi cevap verin. 3 gündür bademciklerim şiş ve ağrıyor. ballı süt içiyorum ama hala geçmedi. dün kadın-doğum doktoruma gittim. kulak burun doktoruna git dedi.
bana bişeylar yazın lütfen içim rahatlasın.
bazı enfeksiyonlarda bebek sağır- kör doğuyormuş.
tam da bebeğin organlaırnın oluştuğu zamandayım.
oofffff
öğleden sonra doktora gitcem.
çok endişelıyım.
tehlikeli mi lütfen cevap yazın

canım bende 5 haftalıken çok ağır grip geçirdim.minoset içtim bide devamlı ıhlamur kaynattım.doktor bebekle ilgili sorun olmaz dedi.

cnm adaçayı ile gargara yap ama içme. ben adaçayının farenjite,anjine çok iyi geldiğini okumuştum. ilk denemede bile ağrıyı alıyormuş.

evet sakın içme bende biliyorum düşüğe neden olduğunu gargara yap tükür onuda günde en fazla 2 kere yap ama dediğim gibi içme. hemile olmasan iç derimde hamileyken içilmiyor. gerçi düşük yaptırması için 4-5 fincan dan fazla içmen lazım ama olsun nemelazım riske atma:) buarada nasıl oldun umarım geçmiştir.

kulak burun doktoruna gittim. minoset verdi. ama kendini çok kötü hissedersen iç dedi. ben de çook kötü hissetmıyorum, içmesem olmaz mı dedim. içme o zaman dedi. ben de içmıyorum.
ballı süt içiyorum.zeytinyağı yuttum bir kaşık yumuşasın dıye.bi de çöreköto yedim 1 kaşık.şimdi ateşim 37.5 derece.
umarım bi terslik olmaz.

zamanı geçmiş ama diğer hamileler yararlansın diye yazıyorum:
elmayı doğrayın soymadan.cezvede 1 bardak suyla kaynatın .iyice pişsin içine tarçın atın taze zencefil bulabilirseniz onuda rendeleyin çok az(ben bulamamıştım) iki gün elmalaı yiyip suyunuda için bişeyiniz kalmaz
ayrıca karabiberli ballı çay için çok terletir terinizi sırtınızda kurutmayın duş alın
geçmiş olsun ben böyle yaptım geçti

zamanı geçmiş ama diğer hamileler yararlansın diye yazıyorum:
elmayı doğrayın soymadan.cezvede 1 bardak suyla kaynatın .iyice pişsin içine tarçın atın taze zencefil bulabilirseniz onuda rendeleyin çok az(ben bulamamıştım) iki gün elmalaı yiyip suyunuda için bişeyiniz kalmaz
ayrıca karabiberli ballı çay için çok terletir terinizi sırtınızda kurutmayın duş alın
geçmiş olsun ben böyle yaptım geçti

bana yararı olacaktır inşallah çünkü hamileyim 14 haftalık ve yutkunamıyorum , çok saoll bilgiler için ..

Back
X