• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Haftalık Hamileyim Çok Kötüyüm

erkekler evet odun olabiliyorlar ama belki onunda ilk çocuğu oda nasıl davrancağını bilemiyordur daha çok yeni bence biraz zamana bırakıp daha yumuşak konsşmayı deneyin umarım sizi anlar sonuçta bu ikinizin yawrusu olucak erkeker bayanlarda değişen hormanal şeyleri bilemezler savunmaları şeydir bi tek senmisin her kadın yaşıyor:53::53::53:

bebeğiniz hayırlı olsun allaha analı babalı büyütsün .... ayrıca böyle saçma bir neden den de asla ayrıılık düşünülmez bi arkadaş yazmışta :34::34::34::34: hayat inişli çıkışlı :3::3::3::3:

Eşiniz kaba davranmış ama o kadar üzmeyin kendinizi.İlk kez anne olmak kadar ilk kez baba olmakta heyecan vericidir herhalde.Ne yapacağını kestirememiş olabilir bir an.İsteyerek yaptığını sanmıyorum.Konuşun eşinizle normal bir insansa sizi anlayacaktır.İnsanoğluyuz hepimiz hata yapıyoruz zaman zaman.En güzel zamanlarınız bunlar konuşarak,biribirinize sarılarak geçirmenizi temenni ederim.Allah bebeğinizi sıhhatle kucağınıza almak nasip etsin

Erkeklerin hepsi aynı.Yalnız değilsiniz.Benim eşim de hamileyken aldatmıştı.Çocuk isteyip sonra da gereklerine katlanamazlar.Değil erkekler evlilikten tiksindim bunlar yüzünden. Ama bizim ülkemizdeki yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor.Başka ülkelerde de problemler var ama kadın bu kadar ezilmiyor.Bu adama çocuk yapmak bile büyük cesaret! yarın bir günne yapar kim bilir. Metin olun.Çocuğunuz ve kendiniz için.hayatta ölüm dışında her şeyin telafisi var.

Gelecekten gelen mesaj... Senle ben biliyor muyuz aldatmanın anlamını rivera'm :) O kelimenin işlem sırasında öncesi sonrası birbirine geçmiş gibi komplikasyonlar vardır hep.
Evde kıyma var urfayı kendin yap nedir yahu kebapçı mısın sen :D Saflığına ver gitsin.

çok mu sert olucak bilmiyorum ama hakedene yapılmalı bu çocuk.

sana gelince allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.

kardeşim bunların hepsi odunya ne anlarlar şevkatten hoş görüden

5 haftalık hamişim eşimden bugun urfa istedim evde kıyma var yap dedi.Üstelik 100 metre ilerde yapan yer var.Ben ne anlarım yapmaktan.Bende neyse dedim Dışarı çıkıp kendim yedim.Bu sefer de ben eve gelince evden niye habersiz çıkıp gittin diye kızdı .Bende hamile olduğumu hatırlattım.Savunması da hazır 2 gün önce canın birşey çekiyo mu dedi.Bende hayır dedim Çünkü o zaman canım çekmiyordu.Üstelik bebeği en çok kendisi istiyordu.Neyse kavga ettik yalnız kalmak için odaya gittim arkamdan geldi Lavaboya gitim yine engelledi.Söylediği şey en kötüsüydü.Seni yalnız bırakmam ya bebeğe bir şey yaparsan hangi anne bebeğine zarar verir söyler misiniz ?:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

:14::14:canımmm kıyamam ben sana...ben aşermeyi hamilelerin nazı diye nitelendirirdim. ama yinede kim olursa olsun özen gösterirdim. hiç tanımadığım insanlar için bile manav manav dolaştığım çok oldu. şimdi kendim hamileyim 32 haftalık. ilk zamanlarım çok zor oldu. ben yeşil erik istedim aralık ayında. rüyalarıma giriyodu kanter içinde uyanıyodum. rüymda yesem rahatlıcam ama ordada yiyemedim hiç. ağladığımı biliyorum yemin ederimki... eşiler de bizlerin istediğini bulmak buldurmak zorunda. çünkü sen istemiyosun ki o besini. miniğin ne zaman ne isticek belli olmaz. şimdi senin nazını çekemeyen adam yarın öbür gün sen bunaldığında doğum yaptığnda nasıl çekecek senin nazını??? çok kızdım çok!!!! sen sürekli hatırlat hamile olduğunu. ve istediğini söyle lütfen. almaz diyip saklama. o yapmazsa kendi vicdanıyla başbaşa kalsın!!! ayrıca neymiş o bişey yaparsanmış..... sen birşey yapacak olsan zamanın bol. yada ne bileyim en basiti wc de yanlızsın o işteyken yanlızsın içinde varsa zaten olur. kiii eşin sana nasıl böyle bir kalpsizliğiyakıştırır aklım almıyor!!! sen kafana takma. 5 hafta çok yeni. biraz büyüsün doktor kontrolünde bebeğinizi görsün kalp atışını duysun değişir belki. ama değişmezse de sakın taviz verme.sadece senindeğil o bebek. nazını da kaprisini de çekecek seninmecbur. hele zaman geçsin iş yapamaz duruma gelceksin o zaman eşşek gibi yapacak herşeyi önüne yemek koymayı öğrenecek! sana saygısızca davranmasına kötü şeyler yakıştırmasına vbir şekilde engel ol. ağla sızla bağır ama bi yolunu bul. yoksa bu uzun yolculuk geç.mez. çünkü göründüğü gibi kolay değil hamilelik dönemi. hem bedensel hemde psikolojik bir sürü sorunu yanında getiriyo. allah yardımcın olsun. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

üzüldüm senin adına tam üstüne titremesi gereken zamanlar ya nasıl bir kabalık bu sende bundan sonra canın birşey isterse al ye onA söyleme bile

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Hamilelikte hormonlar yüzünden insanın dengesi bozulur derler ama sanırım sizin hormonlar eşinizin dengesini bozmuş. Kendisine Allah'tan akıl fikir diliyorum. :41: Belki stres altındadır, ondan yapmıştır ama böyle devam ederse, bebeğinize asıl zararı, sizin psikolojinizi bozarak onun verdiğini söyleyin. Biliyorsunuz, her şeyi hissetmeye, duymaya daha anne karnındayken başlıyorlar. Belki daha hassas davranır o zaman.

Tüm hevesim kursagım da kaldı ya ilerde ne yapacagım?

canım endişe etme sen, hamileliğinin keyfini çıkar. erkekler böyle oluyo demek ki. başta bi şok yaşıyolar ne kadar isteseler de garip garip davranışlarda
bulunuyolar. benim eşim bana neler yapmıştı başında. hatta konu bile açmıştım bunla ilgili. ama sonradan düzeldi. şimdi hiç bi dediğimi ikiletmez. gerçi geçen
gün milka çikolata istedim, gitmiş nestle almış :52: ama olur o kadar napalım.

böyle bisey icin neden ayrilip bebegini babasiz büüyütsünki cok sacma...:82::82::82:

size katiliyorum:40::71::71::71:

bu tarz dusuncesız erkeklerın bebek hakettıklerını dusunmuyorum...ayrıca kadının hevesını kursagında bırakmıs ılerdede boyle ılgısız dusuncesız olursa kadın bı basına mı kalsın...

Back
X