5 haftalik hamileyim, kahve rengi lekelenme.

LeylaJ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
1.466
1.438
63
42
kizlar merhaba. 5 hafta 3 gunluk hamileyim. Dun ultrason yaptirdik keseyi gorduk, simdi tuvalete gittim gunluk pedimde acik kahfe leke gordum, adet agrisi gibi sizlamam da var, cok korkuyorum((( bu durumu yasayanlar oldu mu?

Bende lekelenme yasadim o dönem
Doktora görünmende fayda var...

Bende kanama alani görülmüstü.. Keseye uzakti ama yine de Progestan vajinal yoldan ve magnezyum yazabilir.. 2 hafta kadar kullandim..Ve evde dinlenme
Gecmis Olsun.. Ben öyle iyilesmistim o sira ama 4-5 gün dinlenmistim yeme icme ve lavabo harici kalkmamistim..

Umarim ve inşallah yerleşme kanamasidir... Ama doktora mutlaka görünün... :KK69:

Bende lekelenme yasadim o dönem
Doktora görünmende fayda var...

Bende kanama alani görülmüstü.. Keseye uzakti ama yine de Progestan vajinal yoldan ve magnezyum yazabilir.. 2 hafta kadar kullandim..Ve evde dinlenme
Gecmis Olsun.. Ben öyle iyilesmistim o sira ama 4-5 gün dinlenmistim yeme icme ve lavabo harici kalkmamistim..
Dr umle konustum proluton depot diye iyne dedi aldik yaptik, uzaniyorum insallah bi sey olmaz, cevabiniz icin tesekkur ederim.

Kanamam yok cok sukur, sadece kahve rengi lekelenmem var canim. Iyne yaptim.
Yerleşme kanamasi tamda dediğin gibi cnm bebek sana tutunmaya çalışırken gelen lekelenmeye deniyor... Yani normal kanama degil insallah hayirlisi ile sağlıklı bir hamilelik gecirirsin sen yinede doktor gözetiminde ol... :KK69:

Eşinle aranda kan uyuşmazlığı var miydi canim? Progestan kullanıyor musun?

Yerleşme kanamasi tamda dediğin gibi cnm bebek sana tutunmaya çalışırken gelen lekelenmeye deniyor... Yani normal kanama degil insallah hayirlisi ile sağlıklı bir hamilelik gecirirsin sen yinede doktor gözetiminde ol... :KK69:
Anladim canim, cok tesekkur ederim, insallah dedigin gibidir

Hayir canim yok, vaginadan gunde 3 kere kullaniyorum.

O zaman yapılacak herşeyi yapmışsın canım fırsat buldukça sırt üstü yatıp ayaklarını da yükseğe koyup dinlen Allahin izniyle sağ salim kavuşursunuz insallah :)

Back
X