Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar merhaba. 5 hafta 3 gunluk hamileyim. Dun ultrason yaptirdik keseyi gorduk, simdi tuvalete gittim gunluk pedimde acik kahfe leke gordum, adet agrisi gibi sizlamam da var, cok korkuyorum((( bu durumu yasayanlar oldu mu?
Bende lekelenme yasadim o dönem
Doktora görünmende fayda var...
Bende kanama alani görülmüstü.. Keseye uzakti ama yine de Progestan vajinal yoldan ve magnezyum yazabilir.. 2 hafta kadar kullandim..Ve evde dinlenme
Gecmis Olsun.. Ben öyle iyilesmistim o sira ama 4-5 gün dinlenmistim yeme icme ve lavabo harici kalkmamistim..
Bende lekelenme yasadim o dönem
Doktora görünmende fayda var...
Bende kanama alani görülmüstü.. Keseye uzakti ama yine de Progestan vajinal yoldan ve magnezyum yazabilir.. 2 hafta kadar kullandim..Ve evde dinlenme
Gecmis Olsun.. Ben öyle iyilesmistim o sira ama 4-5 gün dinlenmistim yeme icme ve lavabo harici kalkmamistim..
Yerleşme kanamasi tamda dediğin gibi cnm bebek sana tutunmaya çalışırken gelen lekelenmeye deniyor... Yani normal kanama degil insallah hayirlisi ile sağlıklı bir hamilelik gecirirsin sen yinede doktor gözetiminde ol...
Yerleşme kanamasi tamda dediğin gibi cnm bebek sana tutunmaya çalışırken gelen lekelenmeye deniyor... Yani normal kanama degil insallah hayirlisi ile sağlıklı bir hamilelik gecirirsin sen yinede doktor gözetiminde ol...
O zaman yapılacak herşeyi yapmışsın canım fırsat buldukça sırt üstü yatıp ayaklarını da yükseğe koyup dinlen Allahin izniyle sağ salim kavuşursunuz insallah :)