5 haftalık hamileyim kese şekline göre cinsiyet yorumlayabilirmisinz

Perşembe benim 276 çıktı beta yarın muayene var çok mu düşük beta 8 Eylül aşılama yapılmıştı bende
Beta düzenli yükseliyorsa sorun olmaz ama belki alttan muayene ile kese görebilirsiniz yinede doktor daha iyi bilir

Abla bir dur kalp atışını duy nebiliyim az bi zaman geçsin test tahlil süreçlerine gir cinsiyet nedir ya sağlıkla gelsin her şeyden önce

Kızlar bata 2 gün var siz bir şey görebiliyor musunuz

Eklentiler

• 1000071671.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 24
Bende bugün doktora gittim vajinal muayene yaptı geçen hafta öğrendim gebe olduğumu ilk 223 küsürdü iki gün sonra 423 küsürlere çıktı bugün de keseyi göremedi rahimde ortada bir şey var yeni oluşabiliyorda olabilir dedi rahim kalinlasmasi var dedi son adet tarihimde 18 ağustos bilgisi olan var mı

Beta değeriniz artınca hatta 4 binin üstüne falan çıkması gerekiyor diye biliyorum kese o zaman görünür biraz daha bekleyin değeriniz iki katı artmış bence sağlıklıdır ama çok erken öğrenmişsiniz gibi

Karından bakmadı ama vajinal muayene yaptı normalde gorunuyormus bende tam bilmiyorum inşallah sagolun

Kan testi istedi yarın sonuç için gideceğim özele gitmeyi düşünüyorum
Bu gittiğiniz devlet hastanesiyse hiç umursamayın bile cidden bazı doktorları gerçekten ayırıyorum ama bazıları da hiç ilgilenmiyor devlet hastanesindeki cihazlar bile bazen eski oluyor. Ben gittiğimde bebek gözükmüyor dediler aynı sizin gibi. Ertesi gün özele gittim hem kalbini dinledik hem bebeği gördük İçinizi ferah tutun ve özelde iyi bir doktora görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…